arkadaşlar merhaba 50 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile 21 gün önce doğum yaptım şuan 64 kiloyum acayip canım sıkılıyo bu duruma çok şükür bebeğim sağlıklı çok şükür ben iyiyim ama şu kiloların gitmesini istiyorum aranızda lahana suyu içerek zayıflayan varmı çok merak ediyorum deneyimlerinizi duyumlarınızı paylaşırsanız sevinirim hepimiz dal gibi olalım hayırlısıylakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
Bence lahana gaz yapar hem 21 gün olmuşsun doğum yapalı daha çok erken ben bile daha başlamadım rejime yavaş yavaş başlicam acele etme evelallah vericez kiloları
bence de aceleye gerek yok ben 16 kilo verdim doğumdan beri dahada veremedim durdum
baktım sütüm azalıor korktum valla yemeğe başladım başlarda bende çok takmıştım ama
baktım kızım sütümden mahrum olacak vazgeçtim o kadar bekledim 6 ayı bitene kadar yine beklerim
yeter ki o bundan mahrum olmasın diye sende acele etme vucudum hormonların bi otursun verirsin inşallah
ama dikkat et sonra sütün gider vicdan azabı çekersin tabi anne sütü veriyor musun bilmiyorum
canım bir kere en az 6 ay beklemelisin kilo vermeye başlamak için daha çok yeni doğum yapmışsın
benim bebeğim 1 yaşına girecek nerdeyse ve hala 10 kg fazlam var
ikincisi lahana suyunu 5 hafta kadar denedim sadece 1,5 kg verdim
emziriyorsan zaten içemezsin
bencede zayıflamak için erken 6. ayını bekle.lahanayı haşla yemeden önce gaz yapmaması için.maydonozunda fazla olmadığı sürece faydalı olduğunu duydum.