• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak için hangi diyet/yeşil çay içilmeli

deniznil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
120
6
116
Ankara
kızlar ben bugün lipton plusform kiraz saplı çayını aldım, şimdi içiyorum ama kokusu kötü.. içerken burnumu kıvırıyorum valla .. siz hangi çayları deniyor içiyorsunuz, bana öneriniz var mı ? diyet yapıyorum zayıflamak istiyorum o yüzden tercihlerimi form çaylarından yapıyorum.. piyasada bi sürü çeşit var ama acaba hangisini almak lazım ? bugün onca seçenek arasından gittim kiraz saplıyı seçtim.. açıkcası pişmanım biraz :(

$428028_302025126527281_100001593887661_834272_255067363_n.webp

bunların hangisinin tadı daha iyidir

Eklentiler

• $Resimlerim3.webp
    $Resimlerim3.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 9.162
doğadan form kayısılı canım kesinlikle tavsiye ederim :8:
tadi güzel şekere gerek yok soğusa bile kayısı suyu niyetine iç :34:
bağırsaklarıda iyi çalıştırıyo bilgin olsun :34:

markette onu da gördüm elim gitti ama almadım ya gittim kiraz saplıyı aldım, kiraz sapı vücuttaki fazla suyu atıyormuş, diüretikmiş de... $a85xt.gif

markette onu da gördüm elim gitti ama almadım ya gittim kiraz saplıyı aldım, kiraz sapı vücuttaki fazla suyu atıyormuş, diüretikmiş de... Eki Görüntüle 398151

ben hiç sevmem bu form çaylarnı falan denemedim o yüzden.ama bi arkadaşım tavsiye etti içtim bu kayısılı çok güzel benim hoşuma gitti hatta 5 market dolaştım bulmak için :52:
bunuda bi denersin :34:

canım yeşil çay içeceksen ya aktalardan al ya da doğuşun mu ne teneke kutuda varmış ondan al poşet çayları ben pek tavsiye etmiyorum ama kayısılıyı bende bağırsak çalıştırmak için içiyordum ama bol su içtiğimden bağırsaklarım alıştı artık tavsiye edebileceğim bunlar
diyet te kendi diyetini oluştur yediğinin yarsını yemeye çalış bence en güzel diyet bu ve çok canının çektiği şeyleride tadımlık yersen amacına ulaşırsın

kayısılı doğadan aldım dün 3 bardak içtim kızlar ama nasıl gurul gurul oldu karnım anlatamam, fazla kaçırdım demek ki.. bi de doğadan yeşil çay açaili aldım kızlar tadı çok güzel kokusu da size de tavsiye ederim..$1_45_1~1.webp

reklam yapmış gibi olmuyorumdur inş kızlar vallahi reklamla işim olmaz, ama bunu çok beğendim yararlarını da anlat anlat bitiremiyorlar

canım yeşil çay içeceksen ya aktalardan al ya da doğuşun mu ne teneke kutuda varmış ondan al poşet çayları ben pek tavsiye etmiyorum ama kayısılıyı bende bağırsak çalıştırmak için içiyordum ama bol su içtiğimden bağırsaklarım alıştı artık tavsiye edebileceğim bunlar
diyet te kendi diyetini oluştur yediğinin yarsını yemeye çalış bence en güzel diyet bu ve çok canının çektiği şeyleride tadımlık yersen amacına ulaşırsın

dediğiniz gibi doymadan kalkıyorum sofradan, diyet de yapıyorum şimdi .. ama sanki yerleşmiş bölgesel yağlarım gitmiyorlar :( spor da yapıyorum ama şimdiki diyetimde az yemekten halsizlik çok oluyor çok spor yapamaz oldum

kayısılı çay diyorum başka bişey demiyorum bak sende farkı fark ettin :9::9:

kesinlikle doğadan kayısılı form çayını tavsiye ediyorum tadıda çok güzel. ayrıca yeşil çayınında limonlusu var ben çok memnunum tadından ve aromasından.
geçen hafta aktardan bi karışım aldım o kokuda bişeyi asla içemem iğrençti .
doğadan diyorum başka bişey demiyorum :)

selam canım bende yeşil cayla ve diyetle 1 ayda 3 kilo verdim halada devam ediyorum çarkurun teneke kutuda bergamut meyveli sabah ac karnına içiyorum diger caylarımı yemeklerin arkasından içiyorum sonuncusunuda yatmadan önce içip yatıyorum ben bunu herkeze tafsiye ediyorum bende bur sitede okudum yaptım faydasını gördüm iyiykide denemişim

nedense poşet çayların gerçek amacına hizmet etmediğine dair bi kanı var bende. nasıl ki sallama çayla demleme çay bir değilse, bence poşet yeşil çayla yaprak yeşil çay da bir değilmiş gibi geliyor. Ben Çaykur'un Organik Zümrüt Yeşil Çay'ını içiyorum gün boyu. Çok memnunum, tavsiye ederim. Hele bi de küçük demleme aparatınız varsa (ikeadan almıştım) çok daha rahat içebilirsiniz.

kızlar bugün markete gittim doğadan kayısılı form çayı alacaktım ama içindekileri okuyunca vazgeçtim :19: sinameki varmış içinde :53:bence siz de kullanmayın çünkü içerken bağırsaklar güzel çalışır ama bırakınca kabızlık yapar :20: devamlı sinameki içmek bağırsakları tembelleştirir haberiniz olsun :45:

şiddetle tavsiye ediyorum bende yeşilçayın nane-limon lusunu,kayısılı form çayını,açaili yeşilçayı ya zayıflatmasa bile tatları bitiriyo beni zaten siyah çay içeciğime onları tavsiye ediyorum:40:

kızlar bugün markete gittim doğadan kayısılı form çayı alacaktım ama içindekileri okuyunca vazgeçtim :19: sinameki varmış içinde :53:bence siz de kullanmayın çünkü içerken bağırsaklar güzel çalışır ama bırakınca kabızlık yapar :20: devamlı sinameki içmek bağırsakları tembelleştirir haberiniz olsun :45:

sineamekinin bırakılınca kabızlık yaptığını bilmiyordum

Back
X