Zayiflamak İcin Diyetisyen Sart mi?

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Selam kizlar oncelikle Turkce klavye kullanmiyorum bu yuzden beni mazur gorun.Obez 2.ci siniftayim.Artik bu kilolar universitenin yokusunda beni nefes nefese birakinca 3 rakami gormeden bir dur demek istedim.Abur cuburu kestim hayatimdan olabildigince hareket etmeye de calisiyorum.40 kilo vermem gerekiyor.Evet maalesef 90 ustundeyim.Kendimden utaniyorum.Sabirsiz biriyim ve bu beni cok zorluyor.Kilo vermem icin illa bir diyetisyene gitmem lazim.Ogrenciyim ve diyet listelerine cok fazla uyamiyorum.Bazen okuldan aksam 9 gibi geliyorum ve bir seyler atistiriyorum.Cok sagliksiz biliyorum boyle zayiflanmaz mi?Tavsiyeleriniz nedir?Simdiden tesekkur ederim.

Karatay diyeti yapabilirsin
Liste yok sadece birkac yasakli gida ve kural var bunlara uyunca cok kolay kilo veriyorsun
Tek puf noktasi 2 veya 3 ogun serbest gidalardan iyice doyana kadar yiyorsun sonra tek bir lokma bile atistirmiyorsun

O listeler sen kafanda düşünceyi kesinleştirmeden hiçbişeye yaramıyor kendince kararını al ilk başta iraden herşeyin üstesinden gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…