- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
yemek yemeyi özellikle fast food yiyen biri olarak başıma gelen bazı şeyleri ve duyduklarımı anlatmak istiyorum...20 lik yaş dişelerimden dolayı yemek yıyemıyorun acısıyla kendımı sureklı aromalı kahvelere özellikle soğuk sütlü nescafeye verdim 75 kilo ve 1.78 boyunda biri olarak zayıf sayılmazdım...Ama yiyemenın verdiği acıyla hep sıvı ,kahve tükettiğimde mıdemın küçüldüğünden olsa gerek yemek yemeye ihtiyaç duymadım.Bunun ne kadar doğru oldugunu bilmıorum ama bende bayağı işe yaradı arkadaşımda kafeının tok tuttugunu söyleyınce yaptıgımın doğru oldugunu düşündüm gercekten kahve içtiğimde acıkmıyorum bu sayede 1 ayda 65 kılo olarak kendımı aştım veuzun süre korudum miğdem yemek yemeyi resmen kabul etmıyordu tabı bıdaha 65ı göremedım ama bu sene tekrar denemeyı düşünüyorum:))))))
aynı8 zamanda göbeği içeriye dogru çekerek yürümek miğdenın küçülmesıne yemek yeme istediğinin azalmasına yol açıyormuş buda cevreden bu yöntemı yapıp ip ince olan bi kzıın hikayesi:)))
birde sürekli yüzmek ve denızın içinde jımnastık yapmak ...Ellerinizi kilitleyin ve denızın içinde karnıza baskı yapın oda göbek bölgesındekı yağları yakıomuş....
onu bunu bırakalım iş kendımızde bıtıyor aslında yemeği unutalım özellikle hayatımızı yemek odaklı yaşamayalım(bunu özellikle ev hanımı olanlar cok yapıor)
ben denemeye çalışıyorum evlenmeden once ideal ölçülerde sayılırdım ama ne yazıkkı eşim yemek yemeyi çok sevdiğinden benmde iştahımı açıyor o benden beter gece yarısı hadı künefe yiyelim diyen bi eşle yaşamak şişman hatta obezite başlangıcına yol açıyor:)) bıde ustune hamıle kalınca 2 kişilik yemeye başladım bide üstüne bebeğimn karaciğeri gelişsin diye kortızon yedımşimdi umarım bu kılolarımdan kurtulurum..
herkese sağlıklı yaşamlar....
aynı8 zamanda göbeği içeriye dogru çekerek yürümek miğdenın küçülmesıne yemek yeme istediğinin azalmasına yol açıyormuş buda cevreden bu yöntemı yapıp ip ince olan bi kzıın hikayesi:)))
birde sürekli yüzmek ve denızın içinde jımnastık yapmak ...Ellerinizi kilitleyin ve denızın içinde karnıza baskı yapın oda göbek bölgesındekı yağları yakıomuş....
onu bunu bırakalım iş kendımızde bıtıyor aslında yemeği unutalım özellikle hayatımızı yemek odaklı yaşamayalım(bunu özellikle ev hanımı olanlar cok yapıor)
ben denemeye çalışıyorum evlenmeden once ideal ölçülerde sayılırdım ama ne yazıkkı eşim yemek yemeyi çok sevdiğinden benmde iştahımı açıyor o benden beter gece yarısı hadı künefe yiyelim diyen bi eşle yaşamak şişman hatta obezite başlangıcına yol açıyor:)) bıde ustune hamıle kalınca 2 kişilik yemeye başladım bide üstüne bebeğimn karaciğeri gelişsin diye kortızon yedımşimdi umarım bu kılolarımdan kurtulurum..
herkese sağlıklı yaşamlar....