• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamak için denediğim,duydugum bazı şeyler...

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
yemek yemeyi özellikle fast food yiyen biri olarak başıma gelen bazı şeyleri ve duyduklarımı anlatmak istiyorum...20 lik yaş dişelerimden dolayı yemek yıyemıyorun acısıyla kendımı sureklı aromalı kahvelere özellikle soğuk sütlü nescafeye verdim 75 kilo ve 1.78 boyunda biri olarak zayıf sayılmazdım...Ama yiyemenın verdiği acıyla hep sıvı ,kahve tükettiğimde mıdemın küçüldüğünden olsa gerek yemek yemeye ihtiyaç duymadım.Bunun ne kadar doğru oldugunu bilmıorum ama bende bayağı işe yaradı arkadaşımda kafeının tok tuttugunu söyleyınce yaptıgımın doğru oldugunu düşündüm gercekten kahve içtiğimde acıkmıyorum bu sayede 1 ayda 65 kılo olarak kendımı aştım veuzun süre korudum miğdem yemek yemeyi resmen kabul etmıyordu tabı bıdaha 65ı göremedım ama bu sene tekrar denemeyı düşünüyorum:))))))

aynı8 zamanda göbeği içeriye dogru çekerek yürümek miğdenın küçülmesıne yemek yeme istediğinin azalmasına yol açıyormuş buda cevreden bu yöntemı yapıp ip ince olan bi kzıın hikayesi:)))

birde sürekli yüzmek ve denızın içinde jımnastık yapmak ...Ellerinizi kilitleyin ve denızın içinde karnıza baskı yapın oda göbek bölgesındekı yağları yakıomuş....

onu bunu bırakalım iş kendımızde bıtıyor aslında yemeği unutalım özellikle hayatımızı yemek odaklı yaşamayalım(bunu özellikle ev hanımı olanlar cok yapıor)
ben denemeye çalışıyorum evlenmeden once ideal ölçülerde sayılırdım ama ne yazıkkı eşim yemek yemeyi çok sevdiğinden benmde iştahımı açıyor o benden beter gece yarısı hadı künefe yiyelim diyen bi eşle yaşamak şişman hatta obezite başlangıcına yol açıyor:)) bıde ustune hamıle kalınca 2 kişilik yemeye başladım bide üstüne bebeğimn karaciğeri gelişsin diye kortızon yedım:(şimdi umarım bu kılolarımdan kurtulurum..
herkese sağlıklı yaşamlar....

Belime korse takıp, korseyle göbeğimin üst tarafı arasına greyfurt kadar bir lastik (orta sertlikte) top sıkıştırıyorum.
Bol giysiyle anlaşılmıyor.
Hem çok az acıkıyorum, hem de çok az yemekle doyuyorum.
Gece rahat uyumak için çıkarıyorum, sabah kurt gibi acıkmış oluyorum ama tekrar takınca bir elmayla doyuyorum.
Kilomu ve ne kadar verdiğimi yazmıyorum.
Çünkü size komik gelir, hatta kızabilirsiniz; senin burada ne işin var dersiniz.
Ben meraktan böyle denemeler yapıyorum, ileride kilolu olursam kolayca vereyim diye; başka buluşlarım da var ama birer birer...

Belime korse takıp, korseyle göbeğimin üst tarafı arasına greyfurt kadar bir lastik (orta sertlikte) top sıkıştırıyorum.
Bol giysiyle anlaşılmıyor.
Hem çok az acıkıyorum, hem de çok az yemekle doyuyorum.
Gece rahat uyumak için çıkarıyorum, sabah kurt gibi acıkmış oluyorum ama tekrar takınca bir elmayla doyuyorum.
Kilomu ve ne kadar verdiğimi yazmıyorum.
Çünkü size komik gelir, hatta kızabilirsiniz; senin burada ne işin var dersiniz.
Ben meraktan böyle denemeler yapıyorum, ileride kilolu olursam kolayca vereyim diye; başka buluşlarım da var ama birer birer...

çok ilginç yahu:):)....... gerçekten merak ettim kaç kilo verdin ne kadar zamanda.. gün içinde neler yiyorsun mesela.

Ben takıntılı biriyim, kilo konusunda.
Bu nedenle diyet forumuyla ilgilendim.
Çok fitim, ama dikkat etmezsem hızla kilo alıyorum.
Çünkü pek spor yapmam, tembellik işte!

Acıkmadan ve spor yapmadan zayıflamanın formülünü bulmaya çalışıyorum.
Diğer bir konudaki mesajımda yazdığım gibi, çorbayı çok seviyorum.
Acıktıkça çorba içiyorum, büyük fincan elimden düşmüyor, ya çay ya çorba.
Bol bol içiyorum çünkü kalorisi -neredeyse- sıfır.
Sebzeli çeşni (knorr vs), tavuk ya da ek bulyon.
Bunların birinden veya karışık yarım tatlı kaşığı büyük bir fincan kaynar suyu çorba haline getiriyor.
Deneyin, kaybedeceğiniz tek şey kilolarınız olur.
Tansiyonunuz varsa uzak durun.

Diğer bir önerim: Meyve yemeyin, sebze yeyin.
Salatalık ve kırmızı lahana en sevdiğim atıştırmalıklar.
Karnınızı şişirinceye kadar yeseniz bile cüzzi kalori.

Diğer bir önerim:Kuruyemiş olarak kabuklu fıstık yemek.
Ama fıstığı değil kabuğunu.
Gerçekten deneyin, sıfır kalori.
Kolay çiğnemek için salatalıkla beraber yeyin.
Arada bir fıstığından da alıp taçlandırın ziyafeti.

Buna benzer çok sayıda önerim olacaktır, ama zamanla...

Back