Reklam icerigi olabilecegini dusundugum icin ismini yazmicam ama cikotali zayiflama ürünü diyeyim ben ona.
Evet arkadaslar konuyu acma sebebim annem.
Cok agir kortizonlu ilaclar kullaniyor . yaklasik 10aydir.
Norolojik ve psikolojik rahatsizligi mevcut .
Bilenler bilir kortizon kilo aldiriyor.
Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.
Simdi sizlere sorum şu .
Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.
Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.
Bu urun acaba gercek midir ? Yan etkisi en fazlq ne olabilir?
Annem gibi agir ilaclar kullanip bu ürünü kullanan varmi aranizda?
Annemin psikolojik durumu bu kilolar yuzunden iyice bozuluyor .
Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.
Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.
Evet arkadaslar konuyu acma sebebim annem.
Cok agir kortizonlu ilaclar kullaniyor . yaklasik 10aydir.
Norolojik ve psikolojik rahatsizligi mevcut .
Bilenler bilir kortizon kilo aldiriyor.
Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.
Simdi sizlere sorum şu .
Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.
Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.
Bu urun acaba gercek midir ? Yan etkisi en fazlq ne olabilir?
Annem gibi agir ilaclar kullanip bu ürünü kullanan varmi aranizda?
Annemin psikolojik durumu bu kilolar yuzunden iyice bozuluyor .
Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.
Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.
Son düzenleme: