• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayiflamak icin ? Bi bakin arkadaslar? Bu nedir?

Patatesim

❤Patates ve Püresi❤
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
681
718
33
Reklam icerigi olabilecegini dusundugum icin ismini yazmicam ama cikotali zayiflama ürünü diyeyim ben ona.

Evet arkadaslar konuyu acma sebebim annem.

Cok agir kortizonlu ilaclar kullaniyor . yaklasik 10aydir.

Norolojik ve psikolojik rahatsizligi mevcut .

Bilenler bilir kortizon kilo aldiriyor.

Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.

Simdi sizlere sorum şu .

Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.

Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.

Bu urun acaba gercek midir ? Yan etkisi en fazlq ne olabilir?

Annem gibi agir ilaclar kullanip bu ürünü kullanan varmi aranizda?

Annemin psikolojik durumu bu kilolar yuzunden iyice bozuluyor .

Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.

Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.

Son düzenleme:
hangi üründen bahsediyorsunuz?

ama en sağlıklı olanı doktor kontrolunde diyet ve spor yaparak kilo vermektir. yani herhangi bi diyet vs yapılmasa harici bi ürünle kilo verilebileceğini sanmıyorum. ayrıca spor yapmadan verilen kilo sarkma yapar.

geçmiş olsun.

Kullanmadım. Ama bu tip ürünlerle olmaz. En güzeli bir psikolog ve diyetisyen esliğinde yola devam etmeniz.
Spor yapmanız ve en önemlisi kararlı olmanız. Sizin de annenize destek olmanız yeterli olacaktır.

Kortizon ile ilgili araştırmaları iyi yapmalı yan etkilerini azaltan gıdalara yönelmeli .Çok bilgim yok ama misal su alımı ,tuz tüketimi vs belki faydalı olabilir

Reklam icerigi olabilecegini dusundugum icin ismini yazmicam ama cikotali zayiflama ürünü diyeyim ben ona.

Annem 58 kilodam 80 kiloya cikti. Ve kilo almaya devam ediyor. Duramiyor. Şisti iyice. Ve bi kadin olarak ne kadar mutsuz olduğunu gorebiliyorum. Zaten hamilelik surecinde bide benim yüzümden kilo aldi.

Simdi sizlere sorum şu .

Bu çikolatalı urunu kullanan oldumu aranizda? Internette bi arastirma yaptim. Millet catir cutur kilo vermis.

Annem calistigi icin spor yapma sansi malesef yok. Zaten ayaklari iyice agri yapiyor kilodan.

Cevrenizde veya ailenizde kullanan oldu mu veya kulak dogunlugu olacak bi konuşma.

Mune abla konumu lutfenhemen tasima baska bölüme . bilenler den yorum almak istiyorum.

Sakın denemeyin...

Simdi sizlere sorum şu .

Kortizon alınırken şeker ve tuzu asla kullanmamak gerekiyor. Sıfır şeker, sıfır tuz olmalı. Yoksa kilo alınır. Çikolatalı içecek yerine buna önem verin. Doktoru uyarmadı mı?

Ürün ne bilmiyoruz ki?

Reklama giriyor urunu söyleyince. Banlanirim buyuk ihtimal. Cikolata tozu diyelim

hangi üründen bahsediyorsunuz?

ama en sağlıklı olanı doktor kontrolunde diyet ve spor yaparak kilo vermektir. yani herhangi bi diyet vs yapılmasa harici bi ürünle kilo verilebileceğini sanmıyorum. ayrıca spor yapmadan verilen kilo sarkma yapar.

geçmiş olsun.

Tesekkur ederim. Ama annem spor yapamaz .diyet de yapamıyor Deniyor ama sabah aksam tam 4er tane ilac yutuyor.

Urunun kullanici yorumlarinda görmüştüm. Birisine doktoru bu urunu kullanmasi icin tavsiye etmis.*kilovermke icin*

Reklama giriyor urunu söyleyince. Banlanirim buyuk ihtimal. Cikolata tozu diyelim

Tesekkur ederim. Ama annem spor yapamaz .diyet de yapamıyor Deniyor ama sabah aksam tam 4er tane ilac yutuyor.

Urunun kullanici yorumlarinda görmüştüm. Birisine doktoru bu urunu kullanmasi icin tavsiye etmis.*kilovermke icin*

Muhtemelen h...l.fe falandr gerek yok bence diyet ve sporlar inşallah 3 ayda mis gbi olur.
94 ten 73 e inmiş biri olarak konuşuyorum

Kortizon alınırken şeker ve tuzu asla kullanmamak gerekiyor. Sıfır şeker, sıfır tuz olmalı. Yoksa kilo alınır. Çikolatalı içecek yerine buna önem verin. Doktoru uyarmadı mı?

Hayit bununla ilgili bilgim yoktu Kontrollerine de gitim aslinda ama doktor kimseyi almiyor odaya. Norog la gorusme imkanim hic olmadi. Anneme soyoemistir belki ama annem bize soylemedi boyle birsey

Benim hiçbir sağlık problemim yok.Duzenli kullandığım bir ilaç yok.Ben haftada 2 gün S...t ile detoks yapıyorum.Ama bu denli sağlık problemim olsa kesinlikle kullanmazdim

ürünü hiç duymadım. ama bu tip şeylerle sağlıklı bi şekilde zayıflama ihtimali yok gibi.

Bende pek dogru bulmuyorum. Ama kullNici yorumlari dikkatimi cekti. Hos urunun reklami icin kendileride yaomis olabilir. Bu yuzden burda sormak istedim .

Muhtemelen h...l.fe falandr gerek yok bence diyet ve sporlar inşallah 3 ayda mis gbi olur.
94 ten 73 e inmiş biri olarak konuşuyorum

Cikolatanin imgilizcesi c.ve s diye bi urun.

Annem icin bu cok zoor. Cunku hem is hem hastalik hem ilaclar.....

Yurttaki arkadaşım almıştı bundan. “Kakaoyla suyu karıştırmışlar, bizde yapardık bunu mübarek” diye gülüşmüştük.:olamaz: Bir kez kullandı sonra yan etkisi oldu kendisine. Karın ağrısından kıvrandı. Tabi sonra okullar bitince görüşüp soramadım devam ediyor mu diye. Ama asla önermiyorum. Hatta o ara ürünü araştırırken şikayetlerini okumuştu zibilyon tane şikayet vardı. Çok çok kaba insanlarmış satıcı olan kişiler. Ve içeriği alengirliymiş. Hiç bulaşmayın derim.

Benim hiçbir sağlık problemim yok.Duzenli kullandığım bir ilaç yok.Ben haftada 2 gün S...t ile detoks yapıyorum.Ama bu denli sağlık problemim olsa kesinlikle kullanmazdim

Iste annem in saglik sorunu yuzunden ilac kullanmaya basladi ve ilaclar yuzunden annem iyice kilo aldi ve devam ediyor. Ne kadar ekmek yedirmesekde yine aliyor kilo. Goruyorum annemde cabaliyor ama nafile. Daha cok genc ve guzel bir kadin. Kendi gereksinimlerini ozel bakimlarini yaoamiyor . cok uzuluyorum bu duruma :(

Yurttaki arkadaşım almıştı bundan. “Kakaoyla suyu karıştırmışlar, bizde yapardık bunu mübarek” diye gülüşmüştük.:olamaz: Bir kez kullandı sonra yan etkisi oldu kendisine. Karın ağrısından kıvrandı. Tabi sonra okullar bitince görüşüp soramadım devam ediyor mu diye. Ama asla önermiyorum. Hatta o ara ürünü araştırırken şikayetlerini okumuştu zibilyon tane şikayet vardı. Çok çok kaba insanlarmış satıcı olan kişiler. Ve içeriği alengirliymiş. Hiç bulaşmayın derim.

O kadar kullanio memnun kalan kesim urunun pazarlamacilari o halde.

Millet saglikli zayifliyorum paragraflari acmis.

Bi taneside doktorum onermisti dah once kullanmadigima pismanim demis.

Pislik sahtekarlar

gerek yok o topa girmelere ,zaten bir ay evde sadece sebze meyve suyu ile beslenip arkasından lapa ile beslenirse o sevgili çikolata tozunun zayıflattığı kadar zayıflanılır.

Back