zayıflama

Kelebek8989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
133
56
slm kızlar bilmiyorum doğru yeremi konu açıyorum ama bu sayfada daha çok insan olduğundan buraya yazıyorum ..benim sorunum kilo 2009 da 59 kiloyla evlendim yurtdışına geldim hap hava değişikliği ve tabiki boğazdan dolayı 2014 te 85 kiloya çıktım 85 kiloyla hamile kaldım 96yla doğuma girdim... doğumdan 1 ay sonra 75 kiloya düştüm ve emzirme falan derken 88 i.gördüm tartıda bikaç aydır kendimce diyet yapıyorum şuan 80 kiloyum lahana çorbası yaptım bi ara ama çok içemedim sıkıldım çünkü...şimdi size sorum şu lahana çorbası yada suyu diyeti yapan varmı aranızda ...düzenli yapılırsa iyi zayıflatır deniyo ama ....

ben alkalı su ıctım yemeklerden once 1 lt lık suyun ıcıne bır cay kasıgı karbonat koyup karıstırdım yemeklerden once onu ıctım sirkede soyluyolar ama benım mıdem rahatsız ve sırke dokunuyo agır gelıyo bence bi dene derim canını sıkma inan duzenlı yapmaya basladıgında dıyeti ilk basta neden olmuyo dıye dusunurken tamda unuttugun anda bişeylerin degiştigini görüyosun tecrubeyle sabıt:) ben 30 kilo verdim

ben alkalı su ıctım yemeklerden once 1 lt lık suyun ıcıne bır cay kasıgı karbonat koyup karıstırdım yemeklerden once onu ıctım sirkede soyluyolar ama benım mıdem rahatsız ve sırke dokunuyo agır gelıyo bence bi dene derim canını sıkma inan duzenlı yapmaya basladıgında dıyeti ilk basta neden olmuyo dıye dusunurken tamda unuttugun anda bişeylerin degiştigini görüyosun tecrubeyle sabıt:) ben 30 kilo verdim
30 kiloyu karbonatli suyla mı verdiniz

evet ama kesinlikle dozunu arttırmayın bi çok seyın faydası oldugu gıbı tuketım oranını degiştirdinizde ciddi rahatsızlıklara yol acabılır

karbonatli yani alkali su harika birsey kesinlikle dozunda kullanilmali..
vucudu mükemmel alkali yapiyor
tabi bu arada yediklerimizede dikkat ediyoruz..
3 ana 3 ara seklide 3-3 sayarak zayiflama en guzeli...

birde poset caylar kullaniliyorsa alirken mutlaka iceriklerini okuyun hemen hemen cogunda stevya var dikkatli olunmasi gerekiyor..

valla ben mısır carsından alıyorum normaldede cok severim bitki caylarını mevlam vermıs vardır bi hikmeti diye ınanırım her daım :)

en güzeli aktardan alip demlemek ama calisiyor ve bir yere gidiyorsak kullanmamiz gerekiyorsa dikkatli olunmasi lazim
seker hicte masum degil

evet ama kesinlikle dozunu arttırmayın bi çok seyın faydası oldugu gıbı tuketım oranını degiştirdinizde ciddi rahatsızlıklara yol acabılır
Nasıl kullandınız yemeklerden önce kaç bardak ictiniz nasıl beslendiniz ayy çok sordum kusura bakmayın bende 30 kilo vermek ıstiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz

bunlar ıcın aparatlar var adını tam hatırlamıyorum ama ıs yerındede kullanabılrsın gayette valla mıgrosta 10 lıraydı :)

şimdi öncelikle dıyet yapmadım yanı omur boyu dıyet yapamam dımı ama yemek duzenımı oturtmaya calıstım oncelerı kan sekerımmı dusuyodu anlamadım canım acayıp tatlı ıstıyodu boyle nutellayı kasıklıycam yanı o denlı :) suyumun ıcıne cubuk tarcın koymaya basladım o kan sekerımı duzenledı sonra alkalı dıyet lafının arkadasımdan duydum 1 lt suyun ıcıne bır cay kasıgı karbonat koydum butun ogunlerımden yarım saat once tuketmeye basladım bu hem zayıflamama yardımcı oldu hemde cok yememe

arkadaşımın bu konu hakkında yazmış olduğu içeriği 2 haftadır uyguluyorum sonuçlar iyi diyebilirim aşağıda paylaşacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
X