Zayıflama

superisiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
22
38
38
95 kiloyum :)
Hızlı bi zayıflama sürecine girmek istiyorum, bu konuda bana destek olacak bi insan arıyorum.
Şunu bunu ye diyecek değil birlikte karar vereceğimiz ve destek olmak adına.
İsterseniz ücretli olabilir.
Diyetisyen istemiyorum dediğim gibi bu hızlı bi zayıflama süreci olacak.
Eğer destek olmak istiyorsanız yazın size emailimi vereyim detaylı konuşalım.

Vende hizli zayiflamak istiyorum ama malesef ki yapamiyorum 3 aylik bebegim var cunku kato diyetler sutumu azaltiyo yapa bilceklerimde kilo verdirmiyo

merhaba mesaj atarsan birlikte diyetler deneyebiliriz. bende zayıflamaya karar verdim. hatta önerileri olan arkadaşlar yazarlarsa daha memnun kalırım :)

merhabalar aranıza yeni katıldım konu başlığı ilgimi çekti yazmak istedim umarım bir katkım olur geçen sene tam 90 kg ve boyum 1 60 bir yılda 25 kilo verdim sadece sporla yani yürüyerek

31 yaşındayım hayır kısa zaman değil 2015 şubat ayında başladım 2016 temmuz da toplam 25 kilo verdim yani 17 ay gibi bir süre

Bugüne kadar çıkan tüm bölgesel incelme,zayıflamauygulamalarını bir kenara atın ve Cryo21 ile tanışın .Cryo 21 -40 derece buz ile yağ dokusunu parçalayan bir uygulamadır. Kırılan yağ parçaları kristalleşerek idrar yolu ile vücuttan atılır. İlk seanstan itibaren etkisini gösterir. Kırılan yağ dokusunun 15 gün boyunca vücuttan atılma işlemi devam eder.
Cryo 21 Avrupa 'da uzun süredir kullanılmaktadır.Türkiye'ye Kasım ayında bir grup plastik cerrahı tarafından Liposuctin cerrahi uygulamasına alternatif olarak getirilmiştir. Liposuctin uygulamasından sonra oluşan ağrı ,ödem ,korse kullanımı ve kanama kesinlikle Cryo21 de yaşanmamaktadır. Uygulama için detaylı bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim. Sevgiler

size zayıflama için tüyo ama iradeniz güçlü olmalı arkadaşlar ben ensonunda irade sahip çıkmayı başardım 3 yılda 49 kilodan 65 çıktım boyum 160 neden çok yedim için özellikle hamuriçi ve tatlıyı sık sık su içmeyide bıraktım kendimden nefret ettim aynaya baktıkça ben böylemiydim diye çıtı pıtı bir bayanken dubaya döndüm yersem olacağı bu tabi

şimdi
3 gündür günde 4,5 litre su içiyorum her saatbaşı aralıklarla
ekmeksiz yiyorum yemeği pilav ve makarnadan uzakım yesemde yağsız tuzsuz etide haşlama olarak yiyorum asitli içeçeklerden uzağım çay kahve şekersiz içiyorum çikolata yemiyorum akşamda yemekten sonra 1 saat manyetik koşu bandıma biniyorum basen ve bel bölgemede yatmadan titreşimli kemerle 20 dakika çalıştırıyorum be 1.5 kilo verdim 15 kilo fazlalığımı verene kadar böyle devam edeceğim kısacası aç kalacaksınız yağsız tuzsuz yiyeceksiniz ekmeği ve hamuriçini zayıflayana kadar hayatınızdan çıkarın sonra kepekli olarak düzenli yiyin yoksa zayıflanmıyor onu farkettim

Merhaba zayıflamak isteyen herkesi buraya bekliyorum. Bu ürünler tamamen bitkiseldir. birkaç kişi ve ben denemeye başladık. Zayıflama hikayelerini okudum. 1 ayda 9 kilo verenler olmuş. Vücudu tamamen normal çalışıtırıyor. Detayları isteyenlere yazabilirim

Eklentiler

• 13249839_1692708310989865_52394254_n.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 43
yasak mı ben daha yeni üyeyim sisteme. öyleyse silinebilir. bilgi amaçlı yazmıştım. Kusura bakmayın

tamam teşekkür ederim. Bende bu belirttiğim ürünleri kullanmaya başlamıştım. Reklam içerikli olmuş yazım galiba kusura bakmayın dikkat edicem.

merhaba arkadaşlar, ben de eşimden dolayı kilo sorunuyla uzun zaman baş etmeye çalışmış bir byan olarak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle kararınızı verdikten sonra kesinlikle 4 fincan yeşil çay içmenizi öneririm, ama öyle poşet yeşil çaylardan değil, güvenilir aktarlardan alınan markası, son kullanma tarihi belli olan yeşil çaylardan olacak. Diğeri ise 10 gün süreyle sabah ve akşam birer bardak olmak üzere lahana suyu içmenizi tavsiye ediyorum. Daha sonra 5 gün ara verip, tekrar 10 gün içeceksiniz. Bunlara 2 olarak da günde 2 sürahı içine limon sıkılmış su içeceksiniz. Eşim spor yapmasını hiç sevmeyen bir insan olduğundan dolayı mecburen sadece bu uygulamalara yönelerek 2 ayda 16 kilo verdi. Sadece ek olarak beyaz ekmeği ve şekeri kesti. Gerçekten düzenli bir şekilde yaptığından dolayı kilosunu da verdi. Tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…