- 17 Haziran 2017
- 32
- 7
- 1
- Konu Sahibi Alyanazzzzz
-
nasıl ip atladınız acaba ? anlamadım ?Merhabalar...
Ben ip atlayarak bayağı kilo verdim ve üç ay kadar rahatsızlığımdan ötürü hoplayıp zıplayamam ve kilo almaya başladım hemen
Sizin uyguladığınız ya da duyduğunuz bildiğiniz zayıflama çayı veya kür olarak önerileriniz var mı ?
Lütfen yardım edin tekrar kilo alamam zaten zor verdim(((
yeniMerhabalar...
Ben ip atlayarak bayağı kilo verdim ve üç ay kadar rahatsızlığımdan ötürü hoplayıp zıplayamam ve kilo almaya başladım hemen
Sizin uyguladığınız ya da duyduğunuz bildiğiniz zayıflama çayı veya kür olarak önerileriniz var mı ?
nasıl ip atladınız acaba ? anlamadım ?
Merhabalar...
ben chia tohumu kullanıyorum 3 günde 2 kilo vermişim kendime inanamadım istersen deneyebilirsin acayip toktutuyot ve susatıyor :)Merhabalar...
MERHABA NASIL KULLANILIYOR ?ben chia tohumu kullanıyorum 3 günde 2 kilo vermişim kendime inanamadım istersen deneyebilirsin acayip toktutuyot ve susatıyor :)
İlk olarak ben aktardan veya netten almadım migros da gördüm bi anda aldım. Aklımda yoktu yani. Neyse 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı tohum ekliyorum ve 30-45 dk kadar bekletiyorum sonra onu yiyorum kesinlikle hiç bir tadı yok sadece biraz şişiyo ve ağıza geliyo ilk başta miğdemi bulandırmıştı ama alıştım 5 kilo vermişim kendime inanamıyorum hedef 20 kilo daha :))MERHABA NASIL KULLANILIYOR ?
öğün yerine mi kullanıyorsun peki orayı anlayamadım ?İlk olarak ben aktardan veya netten almadım migros da gördüm bi anda aldım. Aklımda yoktu yani. Neyse 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı tohum ekliyorum ve 30-45 dk kadar bekletiyorum sonra onu yiyorum kesinlikle hiç bir tadı yok sadece biraz şişiyo ve ağıza geliyo ilk başta miğdemi bulandırmıştı ama alıştım 5 kilo vermişim kendime inanamıyorum hedef 20 kilo daha :))
Hayır sabah kahvaltıdan 30 dk önce tüketiyorum bide akşam yemeğinden 30 dk önceöğün yerine mi kullanıyorsun peki orayı anlayamadım ?
TAMAM CANIMHayır sabah kahvaltıdan 30 dk önce tüketiyorum bide akşam yemeğinden 30 dk önce
merhaba hanımdalarnasıl ip atladınız acaba ? anlamadım ?
Merhabalar...
Peki başka birşey yediniz mi yoksa sadece bu kürle mi besleniyorsunuz?Kaç kaşik yoğurda kaç kaşik chia koyuyorsunuz? Benim acil 20kg vermem lazimmerhaba ben 77 kiloydum acilen 60 kilo olmam lazımdı chia tohumu aldım yoğurtla birlikte yiyorum 3 gündür uyguluyorum bugün dayanamayıp tertıldım 75 kilo olmuşum gerçekten çok sevindimD daha da hırsa geldim evde kendimce spor yapmaya başladım zıplıyorum squat hareketlerini yapıyorum umarım 1 ay içerisinde 60 kilo olurum
Yoğurdun içine koymadan chiayı yıkıyor musunz.Yogurt hazır mi ev yoğurdu mu yağlı yağsız mi?Başka hiçbir şey yemiyor musunuz sadece bu kürle mi besleniyorsunuz?İlk olarak ben aktardan veya netten almadım migros da gördüm bi anda aldım. Aklımda yoktu yani. Neyse 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı tohum ekliyorum ve 30-45 dk kadar bekletiyorum sonra onu yiyorum kesinlikle hiç bir tadı yok sadece biraz şişiyo ve ağıza geliyo ilk başta miğdemi bulandırmıştı ama alıştım 5 kilo vermişim kendime inanamıyorum hedef 20 kilo daha :))
Yoğurdun içine koymadan chiayı yıkıyor musunz.Yogurt hazır mi ev yoğurdu mu yağlı yağsız mi?Başka hiçbir şey yemiyor musunuz sadece bu kürle mi besleniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?