• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama

Alyanazzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
32
7
1
Merhabalar...
Ben ip atlayarak bayağı kilo verdim ve üç ay kadar rahatsızlığımdan ötürü hoplayıp zıplayamam ve kilo almaya başladım hemen
Sizin uyguladığınız ya da duyduğunuz bildiğiniz zayıflama çayı veya kür olarak önerileriniz var mı ?
Lütfen yardım edin tekrar kilo alamam zaten zor verdim :((((

Merhabalar...
Ben ip atlayarak bayağı kilo verdim ve üç ay kadar rahatsızlığımdan ötürü hoplayıp zıplayamam ve kilo almaya başladım hemen
Sizin uyguladığınız ya da duyduğunuz bildiğiniz zayıflama çayı veya kür olarak önerileriniz var mı ?
Lütfen yardım edin tekrar kilo alamam zaten zor verdim :KK43:(((
nasıl ip atladınız acaba ? anlamadım ?

Merhabalar...
yeni

ben bir ürüne başladım xtrfit diye 2 haftadır kullanıyorum 5 kg verdim tavsiye ederim.

Merhabalar...

Merhaba ben de bu konudan muzdaribim,uyguladığım evde yaptığım tüm bilgileri bloğumda paylaştım

Dilerseniz bakabilirsiniz kızlar bende çok işe yarıyor.Evde yaptığım şeyler hazır hiç bir şey satın almadım..

Eklentiler

• yağ–yakan–besinler.jpg
    yağ–yakan–besinler.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 262
Son düzenleme:
merhaba ben 77 kiloydum acilen 60 kilo olmam lazımdı chia tohumu aldım yoğurtla birlikte yiyorum 3 gündür uyguluyorum bugün dayanamayıp tertıldım 75 kilo olmuşum gerçekten çok sevindim:DD daha da hırsa geldim evde kendimce spor yapmaya başladım zıplıyorum squat hareketlerini yapıyorum umarım 1 ay içerisinde 60 kilo olurum :D

Merhabalar...
ben chia tohumu kullanıyorum 3 günde 2 kilo vermişim kendime inanamadım istersen deneyebilirsin acayip toktutuyot ve susatıyor :)

MERHABA NASIL KULLANILIYOR ?
İlk olarak ben aktardan veya netten almadım migros da gördüm bi anda aldım. Aklımda yoktu yani. Neyse 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı tohum ekliyorum ve 30-45 dk kadar bekletiyorum sonra onu yiyorum kesinlikle hiç bir tadı yok sadece biraz şişiyo ve ağıza geliyo ilk başta miğdemi bulandırmıştı ama alıştım 5 kilo vermişim kendime inanamıyorum hedef 20 kilo daha :))

İlk olarak ben aktardan veya netten almadım migros da gördüm bi anda aldım. Aklımda yoktu yani. Neyse 3 kaşık yoğurda 1 tatlı kaşığı tohum ekliyorum ve 30-45 dk kadar bekletiyorum sonra onu yiyorum kesinlikle hiç bir tadı yok sadece biraz şişiyo ve ağıza geliyo ilk başta miğdemi bulandırmıştı ama alıştım 5 kilo vermişim kendime inanamıyorum hedef 20 kilo daha :))
öğün yerine mi kullanıyorsun peki orayı anlayamadım ?

merhaba hanımdalar :KK70: üye olsam mı diye çok düşündüm bayadır bakıyodum daha yeni üye oldum burda muhabbet süpermiş ya :KK70: kilo vermek için bir arkadaş bitki çayı falan sormuş bildiğim güzel bi çay var 2 ay önce kullandım ayda 8 kilo verdim başka değişik ürünleride tereddütte kalmayın bende ilk karar veremedim ama araştırma yapınca denemek istedim bakanlık onaylı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar...

Tatlım ben bir ürün kullanıyorum gayet iyi geliyor sende bir dene derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Chia tohumu iyi ama oranını iyi ayarlamak lazım.Fazlasi zarar verebilir.Ozelikle astim ve yüksek tansiyonu olanlara.Benim hicbir zaman kilo sorunum olmadığı halde hergün düzenli yürüyüş yapıyorum.Uzun bir sure fitness yaptim.Sizlere tavsiyem spor ve yürüyüş.Bunu hayat biçimi haline getirirseniz nasıl kolay forma girdiğinizi görürsünüz.Bunun yanında bol su için ve akşam sekizden sonra birşey yemeyin.Tabiki bunlardan önce doktora gidip hormon testlerinizi yaptırın.Sorun yoksa sporla zayıflamamak imkansız.

merhaba ben 77 kiloydum acilen 60 kilo olmam lazımdı chia tohumu aldım yoğurtla birlikte yiyorum 3 gündür uyguluyorum bugün dayanamayıp tertıldım 75 kilo olmuşum gerçekten çok sevindim:KK70:D daha da hırsa geldim evde kendimce spor yapmaya başladım zıplıyorum squat hareketlerini yapıyorum umarım 1 ay içerisinde 60 kilo olurum :KK70:
Peki başka birşey yediniz mi yoksa sadece bu kürle mi besleniyorsunuz?Kaç kaşik yoğurda kaç kaşik chia koyuyorsunuz? Benim acil 20kg vermem lazim

Yoğurdun içine koymadan chiayı yıkıyor musunz.Yogurt hazır mi ev yoğurdu mu yağlı yağsız mi?Başka hiçbir şey yemiyor musunuz sadece bu kürle mi besleniyorsunuz?

Yoğurdun içine koymadan chiayı yıkıyor musunz.Yogurt hazır mi ev yoğurdu mu yağlı yağsız mi?Başka hiçbir şey yemiyor musunuz sadece bu kürle mi besleniyorsunuz?

SELAMLAR...
Arkadaşlar sizi aydınlatmak için geldim buraya 78 kilofan 65 kiloua akadar düştüm yaptığım şey sabah kalkınca 3 yrmek kaşığı yoğurda 1 yemek kaşığı chia koyöaktı ondan sonra tüm gün susuyodum zaten ve bağırsaklar çalışıyodu..taki kilo verme dyrana kadar 1 hafta kadar sonra 72 kilo olunca durdu ve ondan sonra chia miğfemi bulandırmaya başlafı tafı yok diyenlete inanmayın ben 8 liraya bimden almıştım herçekten pis bi koku geliyodu burnuma bilmiyorum belki tek bana geliyodu ama iğrençti sonra chiayı bıraktım ve kendim karbonhidratsız beslenerek 65 kiloya düştüm ardından şuan 70 kiloyum maaalesef
2 gün sonra diş teli taktırıyorum bununla birlikte yoğurt diyetine başlayacağım sadece yoğurt ve su umatım işe yarar 17 eylüle kadar 10 kilo versem yeter 60 olayım valla naşka bişi istrmiyırum öfff

Merhabalar;
bende spor ve diyetle kilo veriyorum. fakat sporda biraz zorlamışım kendimi ön dizde sorun oluştu :( şimdi fizik tedaviye başlayacağım. Bende buradan bir deneyimimi paylaşmak istedim. Bir ara kilo verme durmuştu ve 2 hafta boyunca sabahları aç karnına limon ve maydanoz kürünü kullandım. gerçekten sonuca inanamadım. vücudum çok ödem tutardı o yok oldu ve spor salonunda ayda bir yağ ölçümü yaptırıyorum. bu kürü kullandığım ay iç yağlanmadan vermişim :halay:tansiyonla ilgili bir sıkıntınız yoksa denemenizi tavsiye ederim. 15-16 dal maydonoz 1 limon suyu 1 bardak su blenderdan geçirip için. bu kadar. Herkese bol eksili günler dilerim :KK15:
not: bunu sadece 2 hafta yapıyoruz. sonra bir hafta ara veriyoruz.

Back