Zayıflama ve selülit için karışım / Ebru Şallı'dan

redlight71

*AŞKIM ve ÇOCUKLARIM*
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
2.267
21
53
Ebru Şallıdan fazla kilolarından ve selülitlerinden kurtulmak isteyenler için bir karışım
3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan
Yarım limon suyu

Sebzeleri az suda haşlıyorsunuz.

Daha sonra bu suyla birlikte sebzeleri blendırdan geçiriyorsunuz. Üzerine limon suyunu da ekleyip tekrar blendırda karıştırdıktan sonra soğuk veya sıcak olarak içebiliyorsunuz. İçine başka hiçbir şey katmıyorsunuz. Sabahları günde 1 bardak içiyorsunuz.5 günde sonuç alınıyormuş

(kahvaltıdan yarım saat önce içilcek)

sen denedımı bunu canım 5 günde işe yaramazda düzeli kullnırsa bence ancak ozamn sonuç verir teşekurler paylaşımın için

Ben denemedim bu haberi internetten okudum doğrumu bilmiyorum ama zararlı olacak bir şey değil kendisi araştırarak bulduğunu söylüyor,herhalde denesek bir zararı olmaz. Bu anladığım kadarıyla detoks gibi bir şey de olabilir,ama zayıflamaya yardımcı ve selülitleri gideriyormuş

yemek ne yiyecez peki
yoksa sadece bu sebzeleri haşlayıp da yemek olarak tüketecez. başka bişey yenmez galiba...

yemek ne yiyecez peki
yoksa sadece bu sebzeleri haşlayıp da yemek olarak tüketecez. başka bişey yenmez galiba...

arkadaşım öncelikle iyi akşamlar,haşlayıp blendırdan geçirip her sabah aç karnına bir bardak içilecekmiş yoksa öyle başka hiç bir şey yemeden sadece bu olursa çok sağlıksız bir tablo ortaya çıkar bunu yapıp yediklerimize de biraz dikkat edicez sevgiler......

Bu konu çok eskiymiş.Ben bugünlerde diyet araştırırken buldum ve tekrar böyle bir konu açtım.Umarım cevap alabilirim cevap veren çok az...

tarifte kahvaltıdan yarım saat önce 5 gün içilirse.....yazıyor yani normal yemeklerinizi yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…