Zayiflama pko hamile kalma istegi

Olmaz olsa da duser dediler ilk hamile kaldigimda korunuyordum ( kaybettim ama baska sebeplerden) ikincisinde ise tek bir defa iliski olmustu o ay:) o evladim kucagimda simdi cok sukur
Bana da öyle dediler. Senin çocuğun olmaz ilaçsız adet olamıyorsun nasıl yumurtlayacaksın falan dediler. Ama ilaçsız tedavisiz hamile kaldım. Inşallah sağ sağlimde kucağıma alırım. Ama burda asıl önemli olan hamile kalabiliyor olmam.

Maşallah rabbim evladınıza uzun ve sağlıklı ömür versin.

Kesinlikle oyle dr bna olmaz olursa da düser dedi kalp ameliyati oldm dr. Hamilelign zor gecer hamile kalma bebegi tasıyamazsn dedi bunlara ragmen oldu cok sukur.buarada tesekkürler allah sizede kolay dogumlar nasip etsin sag salim sagliklica bebegnizi kucagniza alirsnx insallah
Amin inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Doktorlar da kendince haklıdır. Böyle öğrenmişler böyle aktarıyorlar ama aslında stresten uzak kalıp doğal yöntemleri de denesek hamile kalınabiliyor.
Bu arada ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhatinizi eksik etmesin inşallah.

Amin inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Doktorlar da kendince haklıdır. Böyle öğrenmişler böyle aktarıyorlar ama aslında stresten uzak kalıp doğal yöntemleri de denesek hamile kalınabiliyor.
Bu arada ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhatinizi eksik etmesin inşallah.
Amin inşallah.
Aynen doktorlar tıbben konuşuyor ama herseyi veren rabbim imkansızı bile olduruyor

Back