zayıflama öyküm

moshinta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
2
0
86
39
Trabzon
bu benim zayıflama öyküm faydası olur düşüncesindeyim
sağlıklı kilo vermenin formülü =diyet+detox+spor
bunu biraz açıyorum;
diyet için = sadece porsiyonlarımı küçülttüm(dukan diyeti de yaptım evet başladığım gün 2 kilo verdim ama nerden? görüntüde verdiğim kilo görünmüyor anlaşılmıyor bile ! kastan gidiyor ve arkasından birçok hastalık getiriyor tavsiye etmiyorum )
detox için = maydonoz kürü( yaklaşık 5-6 sap maydanoz demeti bir bardak su bir limon sıkıyoruz blender.dan geçirip her sabah 15 gün boyunca ) ibrahim saraçoğlu tarifidir yalnız anti parantez açmak isterim gastriti ülseri olan bunu yapmasın benim var bu yüzden yatarken içtim buna rağmen ödem attım ve cildimdeki parlaklığı herkes farketti
spor için = youtube .da bkk idman var yaklaşık 18 dakka sürüyor ilk haftadan farkediceksiniz kesinlikle tavsiye ediyorum vücudun toparlanması için vücudun istediğiniz o kum saati görüntüsü için mutlaka yapın ve çokta kolay eğer ileri hamle hareketinde zorlanırsanız (dizlerinize yük biniyor çünkü) p4p.nin yine bkk idmanı gibi kalça hareketi olan bir videosu var ileri hamle hareketi yerine ordaki hareketi yapın
yaklaşık 1 ay gibi bir sürede 4,5 kilo verdim
ayrıca bacaklarda yada göbekte selülitleriniz varsa elancyl ürünleri gerçekten işe yarıyor tavsiyemdir tabiki tek başına değil detox + spor + elancyl ürünleri
umarım yardımcı olurum bu bilgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…