E Ece1 Ziyaretçi 7 Temmuz 2009 Konu Sahibi Ece1 #1 Arkadaşlar İstanbul'da yatılı olarak kalabileceğim zayıflama merkezi bilen var mı? Bu tarz merkezlere gidenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
Arkadaşlar İstanbul'da yatılı olarak kalabileceğim zayıflama merkezi bilen var mı? Bu tarz merkezlere gidenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
E endulus34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2009 4.793 2.819 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Ece1 #2 Ece1 .!.: Arkadaşlar İstanbul'da yatılı olarak kalabileceğim zayıflama merkezi bilen var mı? Bu tarz merkezlere gidenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... bize gel,parada istemez,saka şaka,ben yıllr önce bir yerde kaldım,ama orası el değiştirdi ve artık yapmıyolar sanırım,çok faydasını görürsün olsa keşke,ama yok yanı
Ece1 .!.: Arkadaşlar İstanbul'da yatılı olarak kalabileceğim zayıflama merkezi bilen var mı? Bu tarz merkezlere gidenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... bize gel,parada istemez,saka şaka,ben yıllr önce bir yerde kaldım,ama orası el değiştirdi ve artık yapmıyolar sanırım,çok faydasını görürsün olsa keşke,ama yok yanı