zayıflama kemeri varmış sezeryan doğum yapanlar

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
bende sezeryan doğum yaptım arkadaşlar ve göbek kaldı napıcam öyle duruyo göbeyime bekıp bekıp ağlıyorumm...

canım ya ben de sezeryanla dogum yaptım nerdeyse 3 ay olaacak göbek duruyo 5 aylık hamile gibi.işe yarıyormuymuş bu kemer bi de nerden temin edbilriz acaba ?aynalara küsmek üzereyim merak ediyorum herkes bizim gibi mi yosa bir bizmiyiz böyle perişan

merhaba kızlar bende 21 gün oldu dogum yapalı dogumdan sonra mutlaka göbegini saralım dedi annemler ve banada mantııklı geldi netten terleten bel kemerlerinden aldım korse gibi hem sıkı hem terletio 14 gün kullandım kullanmaz olaydım gerçekten göbegim için faydasını gördüm çok toparladı ve indi ama 14 gün sonunda ben çatlamak üzereyken doktorda aldım solugu çünkü 8 gün bboyunca tuvalate çıkamadım çok zorladım bu seferde orayı yırtmışım çok agrılar sancılar çektim bunun sebebide bu kemermiş bagırsaklarımı tembelleştirip çalışmamasına yol açmış gebelikden sonra organların yerne gelmesi zaman alıomuş en az 1 sene doktorum çok kızdı bana aman kızlar sizde dikkat edin hala çekiorum hala çekiorum ve çok pişmanım mutlaaka doktorunuza sorun hala ilaçlar olmadan çıkamıorum tuvalaete

slm canım 2 aydan önce kemer takmayın arkadaşlar çok şükür benim kilolar (21) 6 ayda gitti bol bol emzirin bende de hafif bi göbek var gerçi ben spor falan da yapmadım ama ben 11 ay önce doğum yapmama rağmen hala adet olmadım bunun etkisi oluyo şişkinliğinde bi olsam rahatlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…