• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama kampı + kelepçe + diyetisyen...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ispita
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

ispita

Ziyaretçi
22 yaşındayım 1.65 boyundayım ve çook uzun süredir 85 kilo ve üzerindeydim.

Bundan yaklaşık 4 yıl önce meşhur bir zayıflama kampına gittim. Bir ayda 10 kilo verdim ancak çıkınca aynı tempoyu sürdürmek mümkün değildi bu yüzden fazla fazla geri aldım.

Diyetisyene gittim ancak haftada 0.5 kilo vermek bana çok yavaş geldi, bu hızla tüm hayatımı diyetisyende geçirmem gerekecekti.

En son çare olarak mideme kelepçe taktırdım. İlk ay 8 kilo verdim. İnanılmaz ama gerçek sonra hepsini geri aldım hemde midemde kelepçe olmasına rağmen.

Ve şunu anladım bu iş sırf yemeyerek yada yediğinizi kusarak yada tüm bir hayat dururken bir ayı kamplara ayırarak yada birinin sizi zorlaması ile olmuyor. Son 3 ayda 10 kilo verdim. Yeni bir kilo eşiğine geldim, şimdi 79-80 kiloyum. Herkesin kendine özel bir bünyesi var ve hazır listeler diyetler işe yaramıyor. Ben kendime göre bir program yaptım : Öğlen 12.00'ye kadar ne istersem yedim :icecream::içelim:
Saat 16.00'ya kadar daha dikkatli oldum yani sebze yemekleri, arada meyveli yoğurtlar gibi şeyleri tercih ettim.
16.00-18.00 arasında sadece çorba içtim. (balık çorbası, sebze çorbası vb..) şakkıdı
18.00'den yatmaya kadar geçen süre arasında ise sadece meyveli yoğurtlar veya meyvelerle yetindim...
Tabi birde iki günde bir spora gittim.
Hepimizin hayatı türlü diyetlerle listelerle geçiyor eminim çoğumuzun artık neyin işe yaradığını neyin yaramadığını bilecek kadar deneyimi vardır...

Zorlu ve hem bedenen hemde psikolojık olarak yorucu süreçler geçirmişin arkadaşım ancak görüyorumki sonuçta kendin için en doğru olanı bulmuşun inşallah devam eden süreçte en iyi sonuçları alırsın kolay gelsin

evet canımm çok doğru bı karara varmışsın bence işte bunu yapmalıyız teşekkurlerrrrrr........

guclubacismile bence de.

Son düzenleme:
ıspita, sen kendi yolunu bulmuşsun artık,önemli olan da bu.Kendini tanımak ve kendi yolunu bulmak.Dışardan müdehale işe yaramıyor.Oturun düşünün ,bedeninizi tanıyın,huylarınızı,alışkanlıklarınızı ölçüp biçin ve kendi yolunuzu bulun.Bunu yapan zayıflıyor bitek.

meyveli yoğurtlarda şeker yok mu ya ama bence bu meyveli yoğurt daha doğrusu tatlı bağımlılığından kurtulmasın, daha az tüketmelisin canım, 70 kiloya indiğinde sorun yaşarsın, kilon düştükçe, zayıflamak zorlaşıyor, haberin olsun...

Back
X