merhaba arkadaşlar, habire zayıflama ürünü türüyor piyasada.
şimdi moda african mango... hepsi birer para tuzağından baska birsey değil.
hangi cümlelerle kandırıyorlar dikkat ettiniz mi?
vücuttaki yağları yakarak enerjiye ceviriyormus! bakbakbak!
yağlar zaten fazla ve tüketilmeyen enerjinin vücutta depolanma şekli değil midir?
bu dedikleri ürün gercekten yağı enerjiye ceviriyorsa, harcanmayan enerji geri yağ olarak depolanmaz mı peki? :)
yani koca bir kelime oyunu...
bir diger örnek de zayıflama ayakkabısı: neymiş efendim kilo verdiriyormuş, ama nasıl? günde en az 40-60 dk tempolu yürünürse!
e zaten yürümeyen, hareket etmeyen biri günde 60 dk tempolu yürüsüy yaparsa yağ yakımı 30 dkdan sonra başlamıyor mu? :)
formulaxx denen diger bir ürün, metebolizmayı hızlandırıyorum iddasıyla müshil etkisi yapıyor, sonuc su kaybı ve buna baglı saglık sorunları..
en güzel zayıflama spor ve hareket ile olanıdır. bu tarz ürünler para tuzagı ve göz yanılmasıdır. işe yarıyor gibi görünenler ise orta vadede size daha cok kilo aldırır
ve cesitli sağlık sorununlarına yol acar... internette bu ürünlerle ilgili birsürü sikayet ve magduriyet yazıları var..
lütfen dolandırıcalara para kaptırmayın kızlar.
günde yarım saat egzersiz kalıcı ve saglıklı kilo verdirir, sarkma ve verdiğiniz kiloları fazlasıyla geri almaktan kurtulursunuz...
bende 1.5 yıl önce maurers diye bi hap kulladım.düğün öncesiydi ve fazla kilolardan kurtulmak istiyodum.ilaç acayip susatıyodu beni bir gün nerdeyse çatlayacaktım susuzluktan.kesinlikle önermiyorum.pekde kilo verdirmedi. sanırım psikolojik olarak benim iştahım kapandı ilk bi kaç gün sonra aynen devam.spor yapın kızlar haftada 2-3 gün 1-1,5 saat hemde insanı çok güzelleştiriyo vede stresi alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?