Zayıflama hapları vb. hakkında yorumlarım

akbilge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
144
15
318
Ankara
merhaba arkadaşlar, habire zayıflama ürünü türüyor piyasada.
şimdi moda african mango... hepsi birer para tuzağından baska birsey değil.
hangi cümlelerle kandırıyorlar dikkat ettiniz mi?
vücuttaki yağları yakarak enerjiye ceviriyormus! bakbakbak!
yağlar zaten fazla ve tüketilmeyen enerjinin vücutta depolanma şekli değil midir?
bu dedikleri ürün gercekten yağı enerjiye ceviriyorsa, harcanmayan enerji geri yağ olarak depolanmaz mı peki? :)
yani koca bir kelime oyunu...

bir diger örnek de zayıflama ayakkabısı: neymiş efendim kilo verdiriyormuş, ama nasıl? günde en az 40-60 dk tempolu yürünürse!
e zaten yürümeyen, hareket etmeyen biri günde 60 dk tempolu yürüsüy yaparsa yağ yakımı 30 dkdan sonra başlamıyor mu? :)

formulaxx denen diger bir ürün, metebolizmayı hızlandırıyorum iddasıyla müshil etkisi yapıyor, sonuc su kaybı ve buna baglı saglık sorunları..

en güzel zayıflama spor ve hareket ile olanıdır. bu tarz ürünler para tuzagı ve göz yanılmasıdır. işe yarıyor gibi görünenler ise orta vadede size daha cok kilo aldırır
ve cesitli sağlık sorununlarına yol acar... internette bu ürünlerle ilgili birsürü sikayet ve magduriyet yazıları var..
lütfen dolandırıcalara para kaptırmayın kızlar.

günde yarım saat egzersiz kalıcı ve saglıklı kilo verdirir, sarkma ve verdiğiniz kiloları fazlasıyla geri almaktan kurtulursunuz...

Son düzenleme:

ben 3yıl önce üniversitedeyken kilo wermek için o dönem dillerde çok dolanan biber hapı diye bişi wardı onu kullandım (ki kilom da fazla değildi... boyum 175 kilom 65ti ve ben 7-8 kilo werip 57-58 olmak istiodum)
şuan o kadar pişmanım ki bende zaten reflü vardı onu önemsemeden kullandım o hapı ve şikayetlerim artınca doktora gittim ünser başlangıçı dedi ve ben hala o zamanki salaklığımın bedelini ödüyorum tedavi görüyorum midem için...
en üzücü olanda ben eski kiloma hemen geri dönmüştüm: yani asla yararı yok %100 zarar

Son düzenleme:
arkadaşlar 'metabolizma hızlandırdığı' söylenen bitkiler var: yeşil çay, acı biber, altın çilek ( yani vücudu daha çok çalıştırıp enerji ihtiyacını arttırıyo)

ama bu ürünlerin metabolizmayı ne kadar arttırdığı belli değil. denmiyor ki %10 arttırır, %1 mi yoksa %50 mi? ben %5ten fazla arttırdıklarını da düşünmüyorum. bu ürünleri hap şekilde sattıklarında satışı arttırmak için içine ' sibutramin ' denilen kilo verdirici ama 'yasaklı' maddayi koyuyorlarmış, ölümler de bundan kaynaklanıyormuş.

doğal olarak acı biber kullanmak ( yan etkisi iştah açmaktır), günde 3-4 yeşil çay içmek belki meyve yerine altın çileğin doğal ve tazesini tüketmek metabolizmayı hızlandırmak için yapabileceklerimiz. Haaaa bi de su içmek günde 10-15 bardak+erken kahvaltı yapmak ....

bende 1.5 yıl önce maurers diye bi hap kulladım.düğün öncesiydi ve fazla kilolardan kurtulmak istiyodum.ilaç acayip susatıyodu beni bir gün nerdeyse çatlayacaktım susuzluktan.kesinlikle önermiyorum.pekde kilo verdirmedi. sanırım psikolojik olarak benim iştahım kapandı ilk bi kaç gün sonra aynen devam.spor yapın kızlar haftada 2-3 gün 1-1,5 saat hemde insanı çok güzelleştiriyo vede stresi alıyor

bende bu haplardan hep korkmusumdur taki mauresi cok samimi ve guvendigim bi arkadasim vede teyzem kullanip siddetle tavsiye edene kadar
bitkisel dediler yan etkisi yok dediler bende bi deneyip deyip aldim
hatta bi arkadasima aldirdim
beraber 4 kutu aldik 2 kutu o 2 kutu ben
ben ilk 3 gun zar zor ictim
asiri bi bas donmesi, kalp carpintisi, sinirlilik ve bunalim hali yaratti bende
basimi duvarlara vurasim geliyordu sanki agrimiyor zonkluyordu
cok sabirli ve anlayisli olan ben oglumun en ufak miziltisinda cocugu bogasim geliyordu
neyse ben zar zor ara arada olsa 10 tane zor ictim ve biraktim bendeki kutularida arkadasa verdim
arkadasim pko hastasi ve bir hayli verecek kilosu oldugu icin 4 ay kadar kullandi toplamda 15 kilo verdi
suan ilaci bitti ve hemen 2 bucuk kilosu geri gelmis
yani bu haplarla kilo veriliyor verilmesine ama ne saglik kaliyor insanda ne saglam bi psikoloji
bide biraktigin an geliyor kilolar fazlasiyla geri ..

bende kullandım işe yarayanda oldu yaramayanda 1 ayda 15 kilo werdim bazı ürünlerde ; mükemmel bi duygu gün gün eksilmek erimek incelmekk.. amaaaaaaaaaa bırakınca ne olduuuuu hoooooppp bi baktım geri gelmişleeerrr :))))

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

daha bugun haberi vardı 35 yaşında kadın mangolu bi hap kullanmış, kalp krizi geçirmiş diye...

sorun nedir biliyor musunuz? mucizevi birseyler beklememiz...halbuki hic birsey kolay degil..emek olmadan yemek olmaz..yok ayakkabi hap filan hepsi bos aslinda...en guzeli saglikli spor yaparak zayiflamak..bi yandan pasta borekleri gotururken bir yandan sadece hap ictigimiz icin zayiflayamayiz..bu iste bi gariplik vardir. butun bu cikan reklamlara inanmayin, hepsi para tuzagi.

varsın birkaç kilo fazlamız oluversin kimse manken gibi görünmek zorunda değil.can sağlığı herşeyden önemli hiçbi ilaç vya zayıflama hissi sağlığımızdan önemli olamaz, olmamalııı

bu zayıflama ürünlerinin çoğunun içinde normalde olması gereken miktardan çok daha fazla miktarda sibutramin denen kimyasal madde bulunur.

Sibutramin tedavisi ile kalp hızı ve/veya kan basıncı artışları arasında bağlantı vardır. Bu nedenle, tedaviye başlanmadan önce ve sibutramin tedavisi sırasında hastaların kan basıncı ve nabızları düzenli aralıklarla izlenmelidir. Sürekli ve klinik olarak anlamlı kalp hızı ve kan basıncı yüksekliği olan hastalarda sibutramin dozu azaltılmalı veya tedavi kesilmelidir. Sibutramin, yeterince kontrol altında olmayan hipertansiyonlu hastalara dikkatle uygulanmalıdır. Ayrıca sibutramin, koroner arter hastalığı, konjestif kalp yetmezliği, aritmi veya inme geçirmiş olan hastalarda kullanılmamalıdır. Sibutramin dar açılı glokomu olan hastalarda dikkatle kullanılmalıdır. Sibutramin ile pulmoner hipertansiyon arasında bir bağlantı bulunmamakla birlikte sinir uçlarından seratonin salınmasına neden olan sibutramin etkisinden farklı bir mekanizma sergileyen bazı merkezi etkili zayıflama ajanları ile seyrek ama fatal bir hastalık olan pulmoner hipertansiyon arasında bağlantı vardır. Epilepsi hastalarında dikkatle kullanılmalıdır. Şiddetli renal yetmezlik veya hepatik disfonksiyonu olan hastalarda sistematik çalışmalar yapılmadığından, bu grup hastalarda sibutramin kullanılmamalıdır. Nedensel bir ilişki kurulmamış olmakla birlikte kanamaya eğilimi olan hastalarda hemostaz veya trombosit fonksiyonunu etkilediği bilinen ilaçları eş zamanlı olarak kullanan hastalarda dikkatli olunması önerilir. Sibutramin tedavisine başlamadan en az iki hafta önce MAOI tedavisi kesilmiş olmalıdır. Sibutramin, nöbet geçirmiş olan hastalarda dikkatle kullanılmalıdır. Kilo kaybı, safra taşı oluşumuna neden olmakta veya safra kesesi taşı oluşumunu şiddetlendirmektedir. Sibutramin ile tedaviden önce, tedavi edilmeyen hipotiroidizm gibi obezitenin organik nedenleri ortadan kaldırılmalıdır. Sibutraminin gebelikteki güvenliliği bilinmemektedir ve bu nedenle sibutraminin hamile hastalarda kullanılması önerilmemektedir. Hamile kalma potansiyeli olan kadınlar sibutramin kullanırken uygun bir doğum kontrol yöntemi uygulamalıdır. Sibutraminin anne sütüne geçip geçmediği bilinmediğinden emziren hastalara sibutramin verilmesi önerilmemektedir. (wikipedia)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…