herkese merhaba benim ablam su anda 30 yasında ve 75 kilo...cok yogun calıstıgından spor da yapamıyor ve zayıflama hapı kullanmak istiyor. en garantili zayıflama hapı hangisidir acaba kullannalar yazarsa cok sevinirim.
Merhaba
Ben Zayıflama haplarını denedim ama pek bi fayda görememiştim. burda bi aktarcı bir macun hazırlıyo ondan kullandım 1 buçuk ayda 11 kilo verdim. etrafdaki kullananlar arasında kilo veremeyen yok. tabi şeker ve tansiyonu olanlar kullanamıyo...
caNım
macunu yerken dıyette yaptın mı yada nelerı kestın ?
ayrıca sporda yaptın mı ?
nerede bu aktar hangı semtte adresı yazarmısın bana :)
Valla canım hiçbirşey yapmadım sabahları 1 tatlı kaşığı içtim yan geldim yattım :)) iştahını azaltıyo ve sık sık su tüketiyorsun. bu adam bartında bende aracı ile alıyordum. iş çalışanlarından biri kargoyla getirtiyordu. adamın bilgileri varmı dersen yok malesef. muhtemelen bu getiren kişide üstüne kar koyduğundan kendi alıyor siparişleri.
bir arkadaşım Yağ Yakıcı Zayıflama Kapsülü Maurers Forte Termojenik kullandı.
bitkisel ve doğal ürünmüş. çokta iyi sonuç almıştı 2 ayda
ben de bu hapı kullandım 1 ayda 6 kg vermiştim. hotmon düzensizliği oaln biriyim hangi diyeti yaparsam yapayım kilo veremiyorum. şu an 10 kg fazlam var 1 haftadır diyetisyenin önerdiği diyeti aynen yapıyorum bir arkadaşımla beraber o 1 ilk hafta 1,7 kg verdi bende tık yok o yüzden hap işine geri dönüyorum
Yemegi azaltacak kuzum olculu yemesi sart ama yok ben hastalanmak istiyorum ic organlarimin sekli şemali degissin diyorsa bilemiyorumherkese merhaba benim ablam su anda 30 yasında ve 75 kilo...cok yogun calıstıgından spor da yapamıyor ve zayıflama hapı kullanmak istiyor. en garantili zayıflama hapı hangisidir acaba kullannalar yazarsa cok sevinirim.
YarValla canım hiçbirşey yapmadım sabahları 1 tatlı kaşığı içtim yan geldim yattım :)) iştahını azaltıyo ve sık sık su tüketiyorsun. bu adam bartında bende aracı ile alıyordum. iş çalışanlarından biri kargoyla getirtiyordu. adamın bilgileri varmı dersen ydimciok malesef. muhtemelen bu getiren kişide üstüne kar koyduğundan kendi alıyor siparişleri.
MMerhaba
Ben Zayıflama haplarını denedim ama pek bi fayda görememiştim. burda bi aktarcı bir macun hazırlıyo ondan kullandım 1 buçuk ayda 11 kilo verdim. etrafdaki kullananlar arasında kilo veremeyen yok. tabi şeker ve tansiyonu olanlar kullanamıyo...
Merhaba ,yardımcı olabilirmisiniz acaba macun içinMerhaba
Bende sonradan fark ettimAyy eski konuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?