• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Zayıflama, diyet

Mine Kaya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
3
4
3
37
Size yardımcı olabilecek bir sır vermek istiyorum...:)
Kış aylarında kilo hepimizin problemi arkadaşlar, bir çoğumuzda çalışıyoruz spor yapmaya diyet yapmaya pek vaktimiz maalesef ki olmuyor.Ben çözümü bir üründe buldum kullandım ve istediğim kiloya ulaştım sizinle de paylaşmak istiyorum.Bir yıl önceye kadar bir tv programında da duymuştum ama cesaret edememiştim..Sonunda cesaret ettim ve ürünün siparişini verdim çokta korkuyordum daha önce hiç böyle bir ürün almamıştım.Ayrıca hiçbir yan etkisi olmuyor.Sadece ürünü balık vb. deniz ürünlerine karşı alejisi olanlar kullanamıyor. Efferslim Solistan Tozu internet sitesi....bu siteden inceleyebilirsiniz.Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.Site güvenilir arkadaşlar ayrıca kapıda ödeme bile yapabiliyorsunuz.Diyetle de mutlaka kilo veriliyor ama hepimizin ortak sorunu göbek :)) onu eritemiyoruz ben çözümü buldum bölgesel yağlara birebir etkili size de tavsiye ediyorum ...:KK56::KK56:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende duymuştum o ürünü bir arkadaşım kullanıyor ve çok güzel kilo vermiş benimde genelde göbek ve basen bölgemde var ve cok sıkıntı yaşıyorum.Bu siteden temin edebilirmiyiz siz kaç kilo vermiştiniz

Bende duymuştum o ürünü bir arkadaşım kullanıyor ve çok güzel kilo vermiş benimde genelde göbek ve basen bölgemde var ve cok sıkıntı yaşıyorum.Bu siteden temin edebilirmiyiz siz kaç kilo vermiştiniz

zaten bölgesel kilolarınız varsa tam size göre çünkü acayip yağ yakımı sağlıyor hatta kilo verdikten sonra kilo kontrol amaçlı da kullanabilirsiniz lütfen değerlendirin :))
... bu siteden alabilirsiniz güvenilir bir site

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkur ederim irtibata geçicem siteyle ve sonucunu burda sızlerle paylaşacagım..umarım çabuk kilo veririm ..

Back