Zayıflama çayı (avakado+funda+mısır püskülü+kiraz sapı+at kuyruğu)

berte79

oglum kardesini bekliyor!
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
60
0
arkadaşlar geçen gün seda sayan da verdiler bu karışımı.
ama ondan önce , 2007 de bir arkadaş bu otların karışımından zayıflamış.doğum kilolarını vermiş.kadınlar kulubunden de yazmış.
ben de aldım otları. 5 tl tuttu hepsi.
rondodan geçridim otları karıştırdım.
günde 3 kez 1 tutam alıp demliyorum.
bakalım sonuç ne olacak ?bilmiyorumkismile

otları yazıyorum :

avakado otu
funda otu
mısır püskülü
kiraz sapı
at kuyruğu otu (kırk kilit otu)

mutlu günler dilerim...:eek:

bu karışımı bende yazmıştım seda sayanın programından.doğum sonrası bende kullanmayı düşünüyorum.inşallah faydası olur

ben o gün aldım ,başladım valla.çünkü daha önce de okumuştum bunu :)

az değil valla.aktar onları ayrı ayrı paketlemiş zaten ,yanılmıyorsam 50-100 gr arası değişiyordu paketler.eve gelince açıp hepsini rondodan geçirdim ve büyük bir kapta karıştırdım. nereye koyacağımı bilemedim çok fazla oldu tabi.temiz bir market torbasına koydum.ne kavanoz alır onu ne başka bir kapaklı kap .ucuz tutmasına sevindim. kaydirigubbakcemile
çünkü burası çok pahalı bir yer,izmir'in parisi diyoruz biz buraya . çeşme .aklinialirimsmile

ayrıca bir şey daha yazmak istiyorum.gerçi erken mi yazıyorum bilmiyorum ama; çaydan 3 gündür içiyorum ben 700 gr.gitmiş görünüyor :)
(her sabah wc den sonra ,kahvaltıdan önce aynı kıyafetle tartılırım ben )

bu arada hamilelik çok güzel değil mi? tadını çıkar. ben haziranda doğum yapmıştım.ilk 4 ay ameliyat yerim iyileşsin diye kılımı kıpırdatmadım ve rejim de yapmadım(malum süt için) bebeğim 4 aylık olduktan sonra pilatese başladım ebru şallı ile 4 ayda 7 kilo verdim.
bugünkü aklım olsa hamileliğin sonuna kadar sadece 9 kg alırdım. ben 15 aldım pişman oldum . 9 kg çoook ideal aklında olsun. ekmek-pasta-börek den uzak durrrrrrrrrr.
sevgiler.

X