- 7 Nisan 2023
- 51
- -11
- 1
- 22
- Konu Sahibi ZayiflamaPerisi
Çok kilo almışım acilen kilo vermem lazım arkadaş arıyorum birbirimizi motive edip daha da bu zayıflama işine odaklanmak ve başarabilmek için yardımcı olacak var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kıyamam. Ben bu yaz başı diyete başlayıp 6 kilo vermiştim hem de arkadaşsız bir başına, aç biilaç, çaresiz ve bir o kadar mağrur bir iki bir şey yazayım bari hem konu one çıksın.Keşke biri olsa
Merhaba bende motive için zayıflama arkadaşı arıyordumÇok kilo almışım acilen kilo vermem lazım arkadaş arıyorum birbirimizi motive edip daha da bu zayıflama işine odaklanmak ve başarabilmek için yardımcı olacak var mi?
Merhaba bende isterim yarın diyete başlıyorum ister misin sendeÇok kilo almışım acilen kilo vermem lazım arkadaş arıyorum birbirimizi motive edip daha da bu zayıflama işine odaklanmak ve başarabilmek için yardımcı olacak var mi?
Bende 11 ay önce doğum yaptım zayıflamayı çok istiyorumÇok kilo almışım acilen kilo vermem lazım arkadaş arıyorum birbirimizi motive edip daha da bu zayıflama işine odaklanmak ve başarabilmek için yardımcı olacak var mi?