• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çok üzüldüm melis allahım rahmet etsin cennette kavuştursun aslında kelimeler çokça kifayetsiz kalıyor bu durumda ama başın sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin bizlere düşen bol bol dua edip anneciğini ve cümle hakkın rahmetine kavuşmuş yakınlarımızı yattıkları yerde rahat ettirmek...

Evlat ana babasından birini kaybettiğinde yüreğinde uçurumlarrr kadar büyük bir yara açılırmış ve zaman tabiki devreye girip gün geçtikçe bu acı azalıp bir mercimek tanesi kadar kalırmış...zaman herşeyin ilacıdır derler burda o oluyor sanırım..

Peki anne baba evladını kaybederse işte ozaman düzen tersine dönermiş ana babanın yüreğinde mercimek tanesi kadar yara açılırmış ve gün geçtikçe zaman ilerledikçe bu yara kanar kanar dünyalar kadar olurmuşşş...

rabbim yaşatmasın anne baba acısı kardeş acısı eş acısı zordur...yakınlarımda gördüm...
ama evlat acısını biizatihi yaşadım ilk günler bende belki ilaçların belkide narkozun etkisiyle,çok bişeyler hissetmedim zaten 4 ay boyunca azda olsa bu ayrılığa hazırlamıştım kendimi ama ne zamanki ilaçların etkisi geçti etrafımdaki kalabalık azaldı bebeğimin rızkı olan sütler ıslattı tişörtümü ilk önce ilk vurgunu tokat gibi ozaman yedimm...
ve uzunca bir süre hamile kadın görmeye dayanamadım,yeni doğmuş bebeklere bakamadım,televizyonda bebek gördüğümde ağlıyordum,bebek ağlaması duyduğumda bende ağladım....şuan bu satırları yazarken yine ağlıyorum...
ama dedimya zaman acımasız zaman koca bir çark....
şimdiki zamanlarda kendimi işe güce verdim ailemle annemle ilgilendim bir yıl rabbim bize şifasını verdi herkese versin..kardeşim nişanlandı ona çok sevindim ilaç gibi geldi uzunca bir aradan sonra... dedimya canım zaman,zaman,zaman....

sakin kafayla okudumdaa çok etkilendim birşeyyazamıcam daha fazla :43: :43:

ben geldimmm....

hepinize kocaman merhabalar sevgiler saygılar...

hava açık ve güneşli beklenen hava durumu antalya için 18-8 güneşli

hani derler yaa güneşi gördümmm...

rabbim sadece güneşiyle bile ne kadar mutlu ediyor bizi....
ne mutlu güneşi görecek sağlıklı gözlerimiz sevinecek kadar yüreğimiz ve ısınacak kadar sağlıklıyızz...

çok güzel anlatmışsın, allah sabır veriyor sanırım.
bebeğin için çok üzüldüm, 4 ay boyunca ayrılık falan yazmışsın sorun neydi? yaranıdeşmek istemem tabi ama....

allah hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inş.

boşverr canım uzun hikaye dün yeterince üzüldümm bugün yeni bir gün hepimize mutluluk neşe getirir inşallah

ben geldimmm....

hepinize kocaman merhabalar sevgiler saygılar...

hava açık ve güneşli beklenen hava durumu antalya için 18-8 güneşli

hani derler yaa güneşi gördümmm...

rabbim sadece güneşiyle bile ne kadar mutlu ediyor bizi....
ne mutlu güneşi görecek sağlıklı gözlerimiz sevinecek kadar yüreğimiz ve ısınacak kadar sağlıklıyızz...
benimde en büyük mutluluk sebebim resmen modum değişiyor güneşle:)))

günaydın bebek...öpüldün kocaman...
tünaydın canım bende öptüm seni kocaman,hep böyle enerjik ol yawwww

leylacık sagolasın hepımızın olur ınsaallah hayırlısı ıle. ooooooooo planlara bak hele :)))))))

kac yasındasın ? damat adayı var mı bakem :))))))))

aminnn hi evet ben her$eyin planini yaparim mesela yarin $unu $unu yapcam diye, ve gelecegimide planliyorum hiçbir zaman tutmasada :1:

ben 24 ya$indayim
yok yaa damat adayimm, ben bu güne kadar 1 kere sevdim platonik (yani sevdigimi söylemedim 9 yil) 4-5 kere sevildim ama sevmedim (gerçi 1 tanesi hariç digerleri aileme uygun degildi) böyle i$te a$ktan yana $ansim yok, daha dogrusu henüz kismetim açilmami$ :))

tesadüfen bugün ruyamda a$ik oldum birine üstelik kar$ilikliydi ay ne kadar mutlu ve huzurluydummmmmm ama endi$eliydim çünkü bende 3 ya$ küçükmü$ :1::1:

merhabaa kızlar.. 3 aylık evliyim vee ben de evlenip hemen kilo alanlara ayak uydurdum :1:

söylerlerdi de inanmazdım, evlenirken de fazla kilolarım vardı amaa evlendikten sonra hakkaten baya kilo aldım. 15 gündür birşeyler yapıyorum ve 3 kilo verdim.
umarıım devamı da gelir :34: insan bir iki kilo bile verince kendini manken gibi hissediyo :1:

aminnn hi evet ben her$eyin planini yaparim mesela yarin $unu $unu yapcam diye, ve gelecegimide planliyorum hiçbir zaman tutmasada :1:

Ben 24 ya$indayim
yok yaa damat adayimm, ben bu güne kadar 1 kere sevdim platonik (yani sevdigimi söylemedim 9 yil) 4-5 kere sevildim ama sevmedim (gerçi 1 tanesi hariç digerleri aileme uygun degildi) böyle i$te a$ktan yana $ansim yok, daha dogrusu henüz kismetim açilmami$ :))

tesadüfen bugün ruyamda a$ik oldum birine üstelik kar$ilikliydi ay ne kadar mutlu ve huzurluydummmmmm ama endi$eliydim çünkü bende 3 ya$ küçükmü$ :1::1:
vayy rüyan hayra çıksın inşallah çıkardaa boşver iyi biri olsun3 yaş küçük olsun zenginolursun:)))öyle derler yaaa

merhabaa kızlar.. 3 aylık evliyim vee ben de evlenip hemen kilo alanlara ayak uydurdum :1:

Söylerlerdi de inanmazdım, evlenirken de fazla kilolarım vardı amaa evlendikten sonra hakkaten baya kilo aldım. 15 gündür birşeyler yapıyorum ve 3 kilo verdim.
Umarıım devamı da gelir :34: Insan bir iki kilo bile verince kendini manken gibi hissediyo :1:
doğumkontrol hapı içmeye başladıysan kg alırsın
yada hareketli bir hayatın varsa benim gibi evlenince durgunlkaştıysan kg alman normal aman ipin ucunu kaçırma daha bunun hamileliği var

ay canim ben takintiliyimm benden büyük olmaliiii ama eminim istemedigim için küçük olacak, zaten bende küçük gösteriyorum :51:

leylacım otomatikman koşullama kendini erkeğin büyüğü iyi dir malum geç olgunlaştığı için arkadaşlar senden 5 sene evvel doğacakki anca aynı olgunluyk düzeyine erişesiniz...

gerçi oda karakter meselesi olmayan olmuyor oda ayrı mesele...

selamm kizlarrrr, uzun bir ara verdimmm diyetten uzakla$tim ama yeni yila girmeden diyete girmek istiyorum ama hiç motivasyon bulamiyorum, buralarada kimsecikler gelmiyor neden yaaa, ben gündüz giremem ama ak$amlari ugrarim, yeni i$e ba$ladim sürekli oturuyorum kilo vermem dahada zorla$ti, yarin tartilcam, yeni killom görcem kabus gibi..

bu arad kizlarr, nedense bir kaç gündür rüyamda sürekli evlilikle ilgili $eyler görüyorum, ya sevgilim oluyor, ya beni istemeye geliyorlar, ya a$ik oluyorum kar$ilikli, anlamadim gittim hadi hayirlisi :1::1::1: he birde ba$ka $eyler görüyorum rüya tabirine bakiyorum yine evlilikle ilgili bir$ey çikiyorr, yaa sanirim ben bu yil hayirli bir kismet istiyoooorummmm

selamm kizlarrrr, uzun bir ara verdimmm diyetten uzakla$tim ama yeni yila girmeden diyete girmek istiyorum ama hiç motivasyon bulamiyorum, buralarada kimsecikler gelmiyor neden yaaa, ben gündüz giremem ama ak$amlari ugrarim, yeni i$e ba$ladim sürekli oturuyorum kilo vermem dahada zorla$ti, yarin tartilcam, yeni killom görcem kabus gibi..

Bu arad kizlarr, nedense bir kaç gündür rüyamda sürekli evlilikle ilgili $eyler görüyorum, ya sevgilim oluyor, ya beni istemeye geliyorlar, ya a$ik oluyorum kar$ilikli, anlamadim gittim hadi hayirlisi :1::1::1: He birde ba$ka $eyler görüyorum rüya tabirine bakiyorum yine evlilikle ilgili bir$ey çikiyorr, yaa sanirim ben bu yil hayirli bir kismet istiyoooorummmm

hadi bakalımhayırlısı olsun yeni diyet serüvenin.işinde hayırlı olsun cnm kimse girmeyince bende sağda solda dalanıyorum pomonun topiğindeyim genelde.

Rüyan hayra karşı gelsin inşallah gerçekleşir

Back
X