- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #13.261
çok üzüldüm melis allahım rahmet etsin cennette kavuştursun aslında kelimeler çokça kifayetsiz kalıyor bu durumda ama başın sağolsun rabbim geride kalanlara uzun ömür versin bizlere düşen bol bol dua edip anneciğini ve cümle hakkın rahmetine kavuşmuş yakınlarımızı yattıkları yerde rahat ettirmek...
Evlat ana babasından birini kaybettiğinde yüreğinde uçurumlarrr kadar büyük bir yara açılırmış ve zaman tabiki devreye girip gün geçtikçe bu acı azalıp bir mercimek tanesi kadar kalırmış...zaman herşeyin ilacıdır derler burda o oluyor sanırım..
Peki anne baba evladını kaybederse işte ozaman düzen tersine dönermiş ana babanın yüreğinde mercimek tanesi kadar yara açılırmış ve gün geçtikçe zaman ilerledikçe bu yara kanar kanar dünyalar kadar olurmuşşş...
rabbim yaşatmasın anne baba acısı kardeş acısı eş acısı zordur...yakınlarımda gördüm...
ama evlat acısını biizatihi yaşadım ilk günler bende belki ilaçların belkide narkozun etkisiyle,çok bişeyler hissetmedim zaten 4 ay boyunca azda olsa bu ayrılığa hazırlamıştım kendimi ama ne zamanki ilaçların etkisi geçti etrafımdaki kalabalık azaldı bebeğimin rızkı olan sütler ıslattı tişörtümü ilk önce ilk vurgunu tokat gibi ozaman yedimm...
ve uzunca bir süre hamile kadın görmeye dayanamadım,yeni doğmuş bebeklere bakamadım,televizyonda bebek gördüğümde ağlıyordum,bebek ağlaması duyduğumda bende ağladım....şuan bu satırları yazarken yine ağlıyorum...
ama dedimya zaman acımasız zaman koca bir çark....
şimdiki zamanlarda kendimi işe güce verdim ailemle annemle ilgilendim bir yıl rabbim bize şifasını verdi herkese versin..kardeşim nişanlandı ona çok sevindim ilaç gibi geldi uzunca bir aradan sonra... dedimya canım zaman,zaman,zaman....
sakin kafayla okudumdaa çok etkilendim birşeyyazamıcam daha fazla