• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selammm canimmm özledimmmmmmm,

evet bir kere oldugu için hiç sinir koymadim, çok ama çok güzel geçti, kizlarla kahkahalar havada uçtu, sigaralar çaylar, yemekler, her$ey muhte$emdi, gece 4 te yatmalar oooo, darisi benim ba$imaa kimse inanmiyor sevgilimin olmadigina, ama artik bende istiyorum ciddi bir$eyler nasip kader kismet diyelim :))

herkes farkli yerlerinden aliyor, benimde göbegim çikmadi diye ba$larda kilo almadim sandim ama kiyafetler dar gelmeye ba$layinca popodan aldigimi farkettim :47:
ah TV yokmuuuu kilolarin sebebinden biri, kuzenin dugününü izlerken TV de psikolojim bozuldu, plazma ne kadar kilolu gösteriyormu$ yeni anladim, obez gibiyim, zayif kuzenim normal çikmi$ $a$irdim, ama bilgisayardan izleyince rahatladim :36::36:

sigarayamı başladın leylacım :20::20::20:

gunaydın canım sana da ck guzel bır hafta dılıyorummmmmmmm

benım esım nazlı degıldır ya. tamam normalde huysuz bır adam olabılır ama hastayken oyle olmaz ezıyetı olmaz cok sukur ama doktora gıtmek konusunda delı eder sadece benı.

ooooooo tv keyfı yapıyorsunuz demek. ne guzelllll. buaralar bız de fılm ızler olduk esım benımle vakıt gecırmeyı ozlemıs hadı fılm ızleyelım dıyor normalde uyur ya da tartısma programı bulur. sınema kanalı neyın kanalına uye oldun ? nekadar oduyorsun
sağ ol cnm..
paso film seyrediyorum psikopata bağladım resmen cnm d-samart full paket internet dahil 100 ila 110 rası sanırım fatura 2 ay ödemicez aldığımız tv2 ay hediye etti 2 aydan sonra ödücez hem denemiş olcaz şu ana kadar memnunum filmler güzel

tv yi güle güle kullanın canım .aman cipslere dikkattttt:1::1: hele yanında yoğurtlu sosla bende hiçç dayanamam :56::56:
benimde kilolalar hoppp basenlere ama verirken çokk zor
sağ ol ercem evim şubatta teslim edilcek yavaş yvaş esya yeniliyoz..:
ah ercemm hayatta en sevdiğim şey tv karşısında birşeyler atıştırmak hele cips hele rafırs bayılıyorum dediğin gibi dip sosla harika oluyor keşke yesek yesek almasak pis kiloları:(
selammm canimmm özledimmmmmmm,

evet bir kere oldugu için hiç sinir koymadim, çok ama çok güzel geçti, kizlarla kahkahalar havada uçtu, sigaralar çaylar, yemekler, her$ey muhte$emdi, gece 4 te yatmalar oooo, darisi benim ba$imaa kimse inanmiyor sevgilimin olmadigina, ama artik bende istiyorum ciddi bir$eyler nasip kader kismet diyelim :))

herkes farkli yerlerinden aliyor, benimde göbegim çikmadi diye ba$larda kilo almadim sandim ama kiyafetler dar gelmeye ba$layinca popodan aldigimi farkettim :47:
ah TV yokmuuuu kilolarin sebebinden biri, kuzenin dugününü izlerken TV de psikolojim bozuldu, plazma ne kadar kilolu gösteriyormu$ yeni anladim, obez gibiyim, zayif kuzenim normal çikmi$ $a$irdim, ama bilgisayardan izleyince rahatladim :36::36:
inşallah darısı başınaa cnmm seni alan şanslı...

kızsen sigaramı içi,yorsun eğer içiyorsan çokkkkkkkkk yazık edersin kendine karışmak bize asla düşmez ben seni sevdiğim için söylüyorum asla ama asla böyle hata yapmaaa...herşeyden önce ilerdee anne olcaksınnn bunu unutmaa
sabah erkenden kalktık eşimle yaklaşık 7 kilometre yürüyüş yaptık onra spor aletleri olan parkta biraz çalıştık toplamda 2 saatten fazla spor yaptık çok iyi geldi bu hafta her sabah çıkıcaz yürüyüşe

yünlerim vardı onlardan 6 tane kocaman yer minderi yaptım .yerde oturmayı ailecek çok seviyoruz .sonra camlarımı sildim .ev işim hala bitmedi koltukların arkasını çektim silicem elimde kahve moladayım şimdi

bugünkü menümü de yazayım

sabah
3 dilim ekmek
menemen
bir parça peynir 3 zeytin
bir çorba kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle yok acıkmadım

akşam yemeğimi az önce yedim
bir tabak kurutulmuş taze fasülye yemeği
2 dilim ekmek
mor lahana salatası ,acı biber turşusu 3 tane minik
2 kaşık yoğurt

1 buçuk litre su şu ana kadar
gecede meyva yerim elma mandilana
yeşil çay içerim ve günü kapatırım

ohhhhhhhhhsefan olsunnn ne güzel yürümüşsünüz aslında bizde çıkarız yürümeye ama ufaklık varrr onla olmaz ayrı ayrı çıkıyoruzzz..
menüne gelirsek ekmeğin rengi ne?
nescafenesüt tozu koyuyormusunn?onun dışında gayet güzel canım

canım daha sonra yarışalım bu hafta çooook yoğun misafir trafiği var ,hem kayınpederime sene devriye mevlütümüzde olucak bu hafta olmasın daha sonra yapalım olur mu

erce sana kolay gelsın. ALLAH kabul etsın

kontes ve krızantem nasılsınız

leylayı da goremedım

umarım herkes ıyıdır sık sık yazamıyorum hepınızı opuyorum kızlar

sağ ol cnm..
paso film seyrediyorum psikopata bağladım resmen cnm d-samart full paket internet dahil 100 ila 110 rası sanırım fatura 2 ay ödemicez aldığımız tv2 ay hediye etti 2 aydan sonra ödücez hem denemiş olcaz şu ana kadar memnunum filmler güzel

sağ ol ercem evim şubatta teslim edilcek yavaş yvaş esya yeniliyoz..:
ah ercemm hayatta en sevdiğim şey tv karşısında birşeyler atıştırmak hele cips hele rafırs bayılıyorum dediğin gibi dip sosla harika oluyor keşke yesek yesek almasak pis kiloları:(

inşallah darısı başınaa cnmm seni alan şanslı...

kızsen sigaramı içi,yorsun eğer içiyorsan çokkkkkkkkk yazık edersin kendine karışmak bize asla düşmez ben seni sevdiğim için söylüyorum asla ama asla böyle hata yapmaaa...herşeyden önce ilerdee anne olcaksınnn bunu unutmaa

ohhhhhhhhhsefan olsunnn ne güzel yürümüşsünüz aslında bizde çıkarız yürümeye ama ufaklık varrr onla olmaz ayrı ayrı çıkıyoruzzz..
menüne gelirsek ekmeğin rengi ne?
nescafenesüt tozu koyuyormusunn?onun dışında gayet güzel canım

hımmmm bu paket fıkrı guzelmıs ama esım yanasmaz valla cunku sen uyumazsın ıse gelmezsın fılm ızleyecegım dıye der. normalde de cok ızılıyorum cunku dedım ya kore fılmlerıne sardım buaralar. notebooktan ızlıyorum bır de fılm paket olursa hıc kalkmam herhalde :))))

kızlar merhaba herkes gitmiş ben geldim hepinizi çookkk özledim yaa...

haftasonu düğünümüz güzeldi canım arkadaşım melek gibi peri gibi güzeldi vee çookk mutluydu ağzı kulaklarında dolaştı düğün boyu..:)) ama kına bahçe deydi baya üşüdük oynayınca geçti..

kına annemlerin bahçede oldu malum arkadaş 20 yıllık kapı komşumuz bizim bahçede çokk müsait 500m2 ve bizim binada 5 kız olduğundan 3 evli 1i de nişanlı olduğundan bahçede her türlü ışık ve ses sistemi aydınlatmalar mevcut hepimizin nişanı,kınası bu bahçede oldu + karşı komşunun oğlunun düğün mevlüdü+arkadaşımın kınası da bizim bahçede oldu tabi asker mevlüt ve eğlencelerini saymıyorum...yani anlayacağınız aile düğün salonu misali...

bu arada dün itibariyle kendime çeki düzen verip tekrar yiyecek azaltma politikalarına başladım

dün: ilk gün az sersemce beslendim kabul:

sabah: 2 mandalina+1 çıtır simit

ara : çayın yanında fıstıklı çikolata 3 dilim kalorisi:88

öğlen:pırasa,1 dilim ekmek+salata+yoğurt

ara çayın yanında 3 dilim çikolata:88 calori

akşam:çok az karışık salata+1 dilim ekmek

ara:yarım elma+3 mandalin+1 portakal+havuç

evett dün kü deneyimim eh işte şu çikolataları yemeseydim bide mandalin fazla oldu gibi ama bende meyve bağımlılığı var

bugün

sabah:2 dilim ekmek,4 zeytin

ara:3 dilim çikolata

öğlen:etli kereviz4 kaşık+2 dilim ekmek+mercimek çorba+yoğurt

1,5 lt su içtim zorla ite kaka valla yarım litre daha içip 2 lt.tamamlayacağım

4-5 şekersiz çay içtim sabah yarım saat işe kadar yürüdüm

akşamm buzluktan kıyma indirdim kıymalı karnıbahar yapacağım hiç yağ koymayacağım etin yağı yeter sanırım et çok yağlı değil zaten,
tam hafif bir etli sebze yemeği...

bu arada dün itibariyle kendime çeki düzen verip tekrar yiyecek azaltma politikalarına başladım

evett dün kü deneyimim eh işte şu çikolataları yemeseydim bide mandalin fazla oldu gibi ama bende meyve bağımlılığı var

bugün

akşamm buzluktan kıyma indirdim kıymalı karnıbahar yapacağım hiç yağ koymayacağım etin yağı yeter sanırım et çok yağlı değil zaten,

şimdiii

hesapladım derin hesaplar içindeyim

öğlen yemeği dahil 510 calori almışım fazla fazla

akşam kati suretle 500 kaloriyi geçmemem lazım hatta benim için 300-350 calori arası çok ideal olacak çünkü: benn 1.000 cal.altında beslenirsem kilo verebiliyorum aksi takdirde veremiyorum ama tabi sporada başlamam lazım akşamda yarım saat yürüsem bide yarın sabah 1 saat spor yapsamm oo benden iyisi şamda kayısı..

evde haftasonu aldığım kuru incir ,kuru kaysı ve hurma var hacı hurması

şimdi aralardada sayılı çantama koysam onlardan yesem diyorum

gerçi 100gr incir 60 calori
1 adet kaysı 8 calori ama kurusu daha azdır bence
1 adet hurmada 15 calori

sabah kahvaltıyla öğlen arası 10:30 12 arasında

öğlen sonunda 15,30-18,00 arası

kizlar merak etmeyin sigaraya ba$lamadim o kadar kizlarin arasinda 2 kizdik sigara içmeyen, ben çayla yetindim :)) eve gelince tüm kiyafetlerim sigara kokuyordu yinede :9:

Kontesim seni ilk defa bu kadar motive gördümmmmmm canimmmm

KIZLARRR bir sorum var, ben a$ureye bayiliyorum ve çok güzel yaptigimi söylerler hep zaten bizim evde 3-4 yildir ben yapiyorum, kom$ular getirmi$ çok güzeldi nefsimi körlemeek için az yedim çünkü çok $ekerliydi, ben yapinca $eker eklemiyorum, $imdi yarin yapmak istiyorum malzemeler var, ama bir tencere yapsam yarisini ben yerim bir hafta boyu yiyorum her yaptigimda, mesela ögle yemeginin yerine a$ure yerim, ak$am ise yari yariya yemek + a$ure yerim (her yil böyle) acaba bu kilo yaparmi? dedigim gibi $ekersiz yapiyorum yemegin üstüne degilde yemek yerine yiyorum

duygum en iyi sen cvp verirsinnnnnnnnn

offf bunalımlardayım arkadaşlar ya burdan kopmak bana iyi gelmiyor aslında kopmak değilde eskisi gibii vaktim olmuyor sık sık gelemiyorum, gelemeyincede diyetten kopmaya başlıyorumm şükürler olsun yine kararlı şekilde başladım ama bayramdan çok bıraktımm ne yalan söylimm,duygu kızlar kızın bana ya

sabah erkenden kalktık eşimle yaklaşık 7 kilometre yürüyüş yaptık onra spor aletleri olan parkta biraz çalıştık toplamda 2 saatten fazla spor yaptık çok iyi geldi bu hafta her sabah çıkıcaz yürüyüşe

yünlerim vardı onlardan 6 tane kocaman yer minderi yaptım .yerde oturmayı ailecek çok seviyoruz .sonra camlarımı sildim .ev işim hala bitmedi koltukların arkasını çektim silicem elimde kahve moladayım şimdi

bugünkü menümü de yazayım

sabah
3 dilim ekmek
menemen
bir parça peynir 3 zeytin
bir çorba kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

şekersiz neskafe

öğle yok acıkmadım

akşam yemeğimi az önce yedim
bir tabak kurutulmuş taze fasülye yemeği
2 dilim ekmek
mor lahana salatası ,acı biber turşusu 3 tane minik
2 kaşık yoğurt

1 buçuk litre su şu ana kadar
gecede meyva yerim elma mandilana
yeşil çay içerim ve günü kapatırım

super yurumussunuz erce yaaaaaaa cok ımrendım. esını de takdır ettım ınsaallah hep devam edersınız

kurutulmus taze fasulye ıkı yıldır ben de yapıyorum kaynanam kurutuyor. yemegı harıka oluyor.

kızlar merhaba herkes gitmiş ben geldim hepinizi çookkk özledim yaa...

haftasonu düğünümüz güzeldi canım arkadaşım melek gibi peri gibi güzeldi vee çookk mutluydu ağzı kulaklarında dolaştı düğün boyu..:)) ama kına bahçe deydi baya üşüdük oynayınca geçti..

kına annemlerin bahçede oldu malum arkadaş 20 yıllık kapı komşumuz bizim bahçede çokk müsait 500m2 ve bizim binada 5 kız olduğundan 3 evli 1i de nişanlı olduğundan bahçede her türlü ışık ve ses sistemi aydınlatmalar mevcut hepimizin nişanı,kınası bu bahçede oldu + karşı komşunun oğlunun düğün mevlüdü+arkadaşımın kınası da bizim bahçede oldu tabi asker mevlüt ve eğlencelerini saymıyorum...yani anlayacağınız aile düğün salonu misali...
arkadaşına öümürboyu mutluluklar dilerim. kurtcuklarınıdöktün demek ohh sefan olsunnn benimoğlanın sünnetinide ordamı yapsak acep para almazsın dimi:))))

bugün

bence meyva yemende hiç bir sakınca yok ,çikolata yemendede yok ama çikolata açıktırır ve yağolarak vucudunun en güzel yerineee yerleşir:))))
şimdiii

hesapladım derin hesaplar içindeyim

öğlen yemeği dahil 510 calori almışım fazla fazla

akşam kati suretle 500 kaloriyi geçmemem lazım hatta benim için 300-350 calori arası çok ideal olacak çünkü: benn 1.000 cal.altında beslenirsem kilo verebiliyorum aksi takdirde veremiyorum ama tabi sporada başlamam lazım akşamda yarım saat yürüsem bide yarın sabah 1 saat spor yapsamm oo benden iyisi şamda kayısı..
vay derin işlere girmişsin,bilmiyorum burda seni en iyitanıyan biri olarak senin huyunu gücünübiliyorum çok şaşırıyorum sen çokdan kilo vermişbize sizi yağ torbaları hala daha kilomu vermeyemi çalışıyorsunuz diye takılmanı beklerdim,sen gücünü farkında değilsinnn anacım..
kizlar merak etmeyin sigaraya ba$lamadim o kadar kizlarin arasinda 2 kizdik sigara içmeyen, ben çayla yetindim :)) eve gelince tüm kiyafetlerim sigara kokuyordu yinede :9:

Kontesim seni ilk defa bu kadar motive gördümmmmmm canimmmm

KIZLARRR bir sorum var, ben a$ureye bayiliyorum ve çok güzel yaptigimi söylerler hep zaten bizim evde 3-4 yildir ben yapiyorum, kom$ular getirmi$ çok güzeldi nefsimi körlemeek için az yedim çünkü çok $ekerliydi, ben yapinca $eker eklemiyorum, $imdi yarin yapmak istiyorum malzemeler var, ama bir tencere yapsam yarisini ben yerim bir hafta boyu yiyorum her yaptigimda, mesela ögle yemeginin yerine a$ure yerim, ak$am ise yari yariya yemek + a$ure yerim (her yil böyle) acaba bu kilo yaparmi? dedigim gibi $ekersiz yapiyorum yemegin üstüne degilde yemek yerine yiyorum

duygum en iyi sen cvp verirsinnnnnnnnn
ah cnm inan çok sevindim sen benim kız kardeşimsinn çok sevindim içmemene,
aşure gelirsek aşura karabiberiminde dediğigibi şekerrsizolmazz sen bence az yap elbet yicen ama az ye deerim mesela malzemelerde üstünü süslemek için kullandığımız susam tam bir kalori bombası ve yoğunyağ içeriyor cısss yani..cnm iradene hakim olcaksın bedenin seni değil sen bedeniniyönet..
offf bunalımlardayım arkadaşlar ya burdan kopmak bana iyi gelmiyor aslında kopmak değilde eskisi gibii vaktim olmuyor sık sık gelemiyorum, gelemeyincede diyetten kopmaya başlıyorumm şükürler olsun yine kararlı şekilde başladım ama bayramdan çok bıraktımm ne yalan söylimm,duygu kızlar kızın bana ya

güzelim naberr?seni görmek çok güzel.. sen bilinçlendin artık bir yerden yine başlarsın ama artık kesin sonucagit sana ara vermek yaramıyorr...

selam kızlar nasılsınız

kontesim haftaya çarşambaya antalyaya gelicemmm varmı bi isteğin

canım benimm çokk sevindim görüşebilirsek ne güzel olur

valla eğer müsait olursan görüşmeyi çok isterim canım

zaten benim ofis antalya en merkezde gelen herkes buraları gezmeden gitmez gelirsen buluşuruz...:emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşına öümürboyu mutluluklar dilerim. kurtcuklarınıdöktün demek ohh sefan olsunnn benimoğlanın sünnetinide ordamı yapsak acep para almazsın dimi:))))

bence meyva yemende hiç bir sakınca yok ,çikolata yemendede yok ama çikolata açıktırır ve yağolarak vucudunun en güzel yerineee yerleşir:))))

vay derin işlere girmişsin,bilmiyorum burda seni en iyitanıyan biri olarak senin huyunu gücünübiliyorum çok şaşırıyorum sen çokdan kilo vermişbize sizi yağ torbaları hala daha kilomu vermeyemi çalışıyorsunuz diye takılmanı beklerdim,sen gücünü farkında değilsinnn anacım..

ah cnm inan çok sevindim sen benim kız kardeşimsinn çok sevindim içmemene,
aşure gelirsek aşura karabiberiminde dediğigibi şekerrsizolmazz sen bence az yap elbet yicen ama az ye deerim mesela malzemelerde üstünü süslemek için kullandığımız susam tam bir kalori bombası ve yoğunyağ içeriyor cısss yani..cnm iradene hakim olcaksın bedenin seni değil sen bedeniniyönet..

güzelim naberr?seni görmek çok güzel.. sen bilinçlendin artık bir yerden yine başlarsın ama artık kesin sonucagit sana ara vermek yaramıyorr...

şekerim kuzinin sünneti için her zaman beklerizz bebişimmm....ücret te anlaşırız hiççç dert etme boğazdaki yalılardan hallice fiyatımız :33::33:

içimdeki güce gelince aslında potansiyel varda ben hayatla hep savaş halindeyim....

neyse bu sabah sadece bir elma yedim daha acıkmadım ama olmazsa bir dilim ekmekle ara yapaım öğlen yemeğine saldırmamak için...

akşamda karnı baharımı pişirdim hiç yağ koymadım kıyma,soğan sarmısak ve pul biberle yaptım umarım güzel olur...

Back
X