• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr günaydın nasılsınız görüşmeyeli yoğun stresli bir dönemden sonra şükürler olsun ki yine geldim canlarım...

annem hastaneden çıktı kardeşim evde bakıyor şimdi,ameliyatı başarılı geçti diğer sorunlar içinde sürekli takip edelim dedi doktor...

ve birkez daha ve iyice idrak ederek anladım ki kızlar dünyada sağlıktan daha güzel nimet yokmuş rabbime şükürler olsunki sağlıklı bünyelerimiz var hiç bir özürümüz eksiğimiz yok işte en büyük servet, ve nekadar şükretsek azdır inanın...

kilo sorunuma gelince tabi çok düzensiz ve stressel bir açlıkla gıdalara saldırma eğilimi gösteriyorum.

ama bugün itibariyle kendime çeki düzen vermeye başlayacağım yine eski günlerdeki gibi eksi tablolarla karşınızda olacağımm...

hepinizi seviyorum ,hadi beni topikte yanlız bırakmayın...

duygu,erce,pomo,krizantem,sarı civciv,karabiber,leyla ve diğer tüm dostlarım....hepinizi çokk özledimm kızlar.:46::46::46:

erce gozunuzaydın tekrar. ınsaallah hep boyle tatlı telaslar yasamak nasıp olsun. kılo almıssın ama telafı edecegınden emınım.

duygunun da dedıgı gıbı sızın topık benım kendı topık bır dagılmalar oldu.

benım ıslerım cok yogun. hastane falan da cok sık oldu buaralar. bır de malum obur konuya lıderlık yapmaya calısınca tum vaktım gıdıyor ısyerınde sorun oluyor artık gırmek. evde de bır haftadır laptopum yok aksamları bakamıyorum yanı.

kontesın annesı umarım cok cabuk ıyılesır dua ettıgımızı bılmesını ısterım.

krızantem hem en aktıf olan hem duzenını bozmayan kısı valla. tebrık edıyorum.

hepınızı opuyorum umarım herkes ıyıdır.

sağol bitanemmm...allah razı olsun

kimleri görüyorum özledim kız seniiii canommm,tatlıkoşturmaca bitti demek biraz kiloda almışızz sen verirsin zaten sen olmuşsun cnm resimi gördük sen kilonu koru sadece neyseçok öptüm..

kontesim de inşallah güzel haberlerini vercekçok yakında benimde aklımda güzel anacağına rabbim şifaverir inşallahhh..

kirizanteme bencede maşallahhh hepimizsaldık o sıkıtutuyor

leyya,sarıcivciv,karabiber nerelerdee acabaaaa

duygumm geldim hayırlı haberimle canım benim beni düşündüğün için çok sağol dualarınız yetişti bacımmm.Allah razı olsun...

merhabalar
çok güzel koşturmacalı bi hafta sonu geçirdim .bütün aile toplandık eğlendik çok güzeldi herşey .azcık kilo aldım laf aramızda .bu hafta telafisini yapıcam .
bi tek duygu ses vermş galiba hu hu kızlar napıyosunuz herks iyidir inşallah

kontesim annecine hep dua ediyorm canım ,rabbim inşallah tez zamanda şifasını versin çektikleri keffareti olsun hep aklımdasın inan
krizantem maşallah diyete tam gaz devam ediyo seni okudukça hırslanıyorum bende

canım arkadaşım dular bize yetişti çok zor günler geçirdik şükür iyi anacım akciğer ameliyatı karaciğer kadar sorun çıkarmadı...Allahım tün şifa bekleyen kullarına içindede bizlere şafi sıfatı ile el uzatsın ...

kimleri görüyorum özledim kız seniiii canommm,tatlıkoşturmaca bitti demek biraz kiloda almışızz sen verirsin zaten sen olmuşsun cnm resimi gördük sen kilonu koru sadece neyseçok öptüm..

kontesim de inşallah güzel haberlerini vercekçok yakında benimde aklımda güzel anacağına rabbim şifaverir inşallahhh..

kirizanteme bencede maşallahhh hepimizsaldık o sıkıtutuyor

leyya,sarıcivciv,karabiber nerelerdee acabaaaa

bende özledimm:16::16::16: burayı sohbetleri cezaları cısss ları ahh ahhh eski günler .bide gebelik topiğindeki arkadaşlarla sohbeti her ayki heycanlarımızı günlerimizi takip etmeyi .neyse duygusala bağladım yine

evet azcık kilo aldım duygucum tickerimdeki kiloyu görmeyeli aylar var amannn olsun hallederim .:1::1::1:

dün akşam düğün cd mizi izledik 17 sene sonra ilk kez .kasetteydi ee o zamanlar cd yok tabi neyse .aman allahım öle zayıfımki 34 bedenim belkide daha az gelinlik üstümde emanet gibi bide şimdiki halime baktım çok güldüm .sonra ağladım kaynanamın yaptıkları çektiklerim gözümün önünden geçti .kızım çok beğendi eşim dediki vayy be çok güzel olmuşsun bi kere daha aşık oldum sana dedi :17::17::17:
karmakarık bi gece geçirdim ama güzeldi yıllar su gibi akmış hiç farketmeden
aman çenem düştü
sen nasılsın canım kuzey napıyo senin diyet ne alemde eee anlat azcık

canım arkadaşım dular bize yetişti çok zor günler geçirdik şükür iyi anacım akciğer ameliyatı karaciğer kadar sorun çıkarmadı...Allahım tün şifa bekleyen kullarına içindede bizlere şafi sıfatı ile el uzatsın ...

ohh şükür canım .rabbim kimseyi darda bırakmasın ,annenin çektikleri son olsun ,rabbim hiç yaşanmamışa çevirsin ,çook sevindim canımmm

bende özledimm:16::16::16: Burayı sohbetleri cezaları cısss ları ahh ahhh eski günler .bide gebelik topiğindeki arkadaşlarla sohbeti her ayki heycanlarımızı günlerimizi takip etmeyi .neyse duygusala bağladım yine

evet azcık kilo aldım duygucum tickerimdeki kiloyu görmeyeli aylar var amannn olsun hallederim .:1::1::1:

Dün akşam düğün cd mizi izledik 17 sene sonra ilk kez .kasetteydi ee o zamanlar cd yok tabi neyse .aman allahım öle zayıfımki 34 bedenim belkide daha az gelinlik üstümde emanet gibi bide şimdiki halime baktım çok güldüm .sonra ağladım kaynanamın yaptıkları çektiklerim gözümün önünden geçti .kızım çok beğendi eşim dediki vayy be çok güzel olmuşsun bi kere daha aşık oldum sana dedi :17::17::17:
Karmakarık bi gece geçirdim ama güzeldi yıllar su gibi akmış hiç farketmeden
aman çenem düştü
sen nasılsın canım kuzey napıyo senin diyet ne alemde eee anlat azcık

ahh ercem ahh eski resimler eski görüntüler bazen eşim bu bizmiyiz diyor... Incecik 2 genç düğün resmimizde eşim aynı izzet günay ben desen daha çıtır...ama beni güldürdün o güzel duygu patlamasında kaynanı ne araya soktun ilahi arkadaşım işte ömürr acı tatlı bir filim...

cumartesi günü aşure günü kızlar .dün bi mevlütte cumartesi günü yapılacak ibadetler anlatıldı sizlerle paylaşmak istedim
sabah 8 gibi 2 kere gusül almak .birincisi günahlardan arınmak için ikincisi hastalıklardan kurtulmak ve korunmak için .banyodan çıkmadan üst üste iki kere gusl .tırnak kesmek
eve erzak alınmlı
yetim sevindirmeli ,en az 10 kişye selam verilmeli ,360 defa ayelet kürsü 1000 ihlas şerif ,hasta ziyarei,akraba ziyareti ,sadaka verilmeli

hazreti hüseyinin şehit edildiği gün olduğunu bilerek idrak etmek ve dualar etmek

ahh ercem ahh eski resimler eski görüntüler bazen eşim bu bizmiyiz diyor... Incecik 2 genç düğün resmimizde eşim aynı izzet günay ben desen daha çıtır...ama beni güldürdün o güzel duygu patlamasında kaynanı ne araya soktun ilahi arkadaşım işte ömürr acı tatlı bir filim...

nasıl sokmuyım kaynanamda bizdeydi o mutlu günümüzü seyrederken :47::47:
ahh kontesim sorma bi anlatsam roman olur bana yaptılarını
pişmanlıklarım yaşadıklarım ve yaşayamadıklarım bi ömür ellerimin arasında kaymış ibi hissettim inan.en büyük pişmanlığım bu kadar erken evlenmek en büyük kazancım yavrum kızım evladım işte hayat biz herşeyi kontrol edemiyoruz dün akşam bütün duyguları ard arda yaşadım işte

benim eşimde garibim en çok kendi haline ahlandı ne güzel filinta gibiymişim dedi durdu :1::1:

nasıl sokmuyım kaynanamda bizdeydi o mutlu günümüzü seyrederken :47::47:
ahh kontesim sorma bi anlatsam roman olur bana yaptılarını
pişmanlıklarım yaşadıklarım ve yaşayamadıklarım bi ömür ellerimin arasında kaymış ibi hissettim inan.en büyük pişmanlığım bu kadar erken evlenmek en büyük kazancım yavrum kızım evladım işte hayat biz herşeyi kontrol edemiyoruz dün akşam bütün duyguları ard arda yaşadım işte

benim eşimde garibim en çok kendi haline ahlandı ne güzel filinta gibiymişim dedi durdu :1::1:

ahh canım benimm,tahmin edebiliyorum ama geçti değilmi şimdiye bak, yaşadıkları sana yapılanlar yanlarına karmı kalacak versinler hesabını mahketül kübrada....

rabbim kimseyi incitmeden kırmadan tüm günahlarımı bağışlayıpta kul hakkı olmadan alsın canımı tek dileğim budur..

anacım herzaman derki yapamayacağın gönülü yıkmayacaksın...

ahh canım benimm,tahmin edebiliyorum ama geçti değilmi şimdiye bak, yaşadıkları sana yapılanlar yanlarına karmı kalacak versinler hesabını mahketül kübrada....

rabbim kimseyi incitmeden kırmadan tüm günahlarımı bağışlayıpta kul hakkı olmadan alsın canımı tek dileğim budur..

anacım herzaman derki yapamayacağın gönülü yıkmayacaksın...

aminn bende kalp kırmaktan korkarım dikkat ederim beşeriz şaşarız allah şaşırtmasın
evet geldi geçti o günler bana öğrettikler karım oldu

anacın ne güzel sölemiş .....

bu sefer diyet yapmıcam sadece yediklerimi azaltıcam bakalım başarılı olucam mı .tam istediğim kiloya iniyorum tamam diyorum hoppp iki üç dikkat etmeyince 1 yada 2 kilo alıyorum
mesala bugün yine mevlüte gidicem orada pilav yicem ama akşama sadece çorba ve salata yicem
gecede meyva yersem tamamdır
eşimde sigara içmiyo ikimizdede acaip bi iştah patlaması .yediklerimden hiç bu kadar zevk almazdım ben ee arkasından sigara yakıcam ya çarçabuk yer sorfadan kalkardım şimdi herşeyin tadını çıkarıyotum sanki

dışarda yürüyüş yapamıyorum artık,evde lesliye başlamam lazım şu bacaklarım azcık toparlansa incelse

kontesim ben çıkıyorum sana hayırlı işler olsun kolay gelsin çok öptüm seni ,annene selamlarımı ve dualarımı iletirmisin ellerinde öptüm teyzemin

bu sefer diyet yapmıcam sadece yediklerimi azaltıcam bakalım başarılı olucam mı .tam istediğim kiloya iniyorum tamam diyorum hoppp iki üç dikkat etmeyince 1 yada 2 kilo alıyorum
mesala bugün yine mevlüte gidicem orada pilav yicem ama akşama sadece çorba ve salata yicem
gecede meyva yersem tamamdır
eşimde sigara içmiyo ikimizdede acaip bi iştah patlaması .yediklerimden hiç bu kadar zevk almazdım ben ee arkasından sigara yakıcam ya çarçabuk yer sorfadan kalkardım şimdi herşeyin tadını çıkarıyotum sanki

dışarda yürüyüş yapamıyorum artık,evde lesliye başlamam lazım şu bacaklarım azcık toparlansa incelse

bende bugün itibariyle başlayacam çalışmalara ahh bi sabah yürüsem ama kararlıyım verecem haftasonu arkadaşımın düğünü var bari kıyafet almaya çıkayım iyice moralim bozulsun..

Bugün öğlen sadece marul salatası yiyeceğim...

Akşama biber dolmam var içinde hiç pirinç yok sadece et,domates soğan sarımsakla yaptım umarım güzel olmuştur yağda koymadım neyse kıymanın yağıyla pişti...

bende bugün itibariyle başlayacam çalışmalara ahh bi sabah yürüsem ama kararlıyım verecem haftasonu arkadaşımın düğünü var bari kıyafet almaya çıkayım iyice moralim bozulsun..

kesinlikle en güzel motive içine sığamadığımız kıyafetler ,bende evde olmayan kıyfetlerimi giyip moralimi çok bozmuştum zamanında ama işe yarıyo gerçekten

kesinlikle en güzel motive içine sığamadığımız kıyafetler ,bende evde olmayan kıyfetlerimi giyip moralimi çok bozmuştum zamanında ama işe yarıyo gerçekten

en güzel yöntem şuan yeni etiketi üstünde bir pantalonum var ama olmuyor kıçımdan geçmiyor..ona bakıyorum bide incecik üstüme dar bir elbise alayımda ona girmeye gayret edeyimm...

kızlarr günaydın nasılsınız görüşmeyeli yoğun stresli bir dönemden sonra şükürler olsun ki yine geldim canlarım...

annem hastaneden çıktı kardeşim evde bakıyor şimdi,ameliyatı başarılı geçti diğer sorunlar içinde sürekli takip edelim dedi doktor...

ve birkez daha ve iyice idrak ederek anladım ki kızlar dünyada sağlıktan daha güzel nimet yokmuş rabbime şükürler olsunki sağlıklı bünyelerimiz var hiç bir özürümüz eksiğimiz yok işte en büyük servet, ve nekadar şükretsek azdır inanın...

kilo sorunuma gelince tabi çok düzensiz ve stressel bir açlıkla gıdalara saldırma eğilimi gösteriyorum.

ama bugün itibariyle kendime çeki düzen vermeye başlayacağım yine eski günlerdeki gibi eksi tablolarla karşınızda olacağımm...

hepinizi seviyorum ,hadi beni topikte yanlız bırakmayın...

duygu,erce,pomo,krizantem,sarı civciv,karabiber,leyla ve diğer tüm dostlarım....hepinizi çokk özledimm kızlar.:46::46::46:

canım cok cok gecmıs olsun cok sevındım guzel haberlerıne. cok sukur atlattınız o gunlerı. daha aydınlık gunlere kavusursunuz ınsaallah. hastalık cok zor kımsenın basına vermesın Allah.

cok zor gunler yasadın beslenme duzenını etkılememesı ımkansız. annecıgın ıyılesmıs. bu moral ıle daha sıkı sarılırsın tekrar.

ben de sızlerı ozluyorum. az az konusurduk ama yıne de arada sırada sıze katılıyordum. ama maasallah bugun sohbet cok koyulasmıs. cok sevındım gorunce boyle.

cumartesi günü aşure günü kızlar .dün bi mevlütte cumartesi günü yapılacak ibadetler anlatıldı sizlerle paylaşmak istedim
sabah 8 gibi 2 kere gusül almak .birincisi günahlardan arınmak için ikincisi hastalıklardan kurtulmak ve korunmak için .banyodan çıkmadan üst üste iki kere gusl .tırnak kesmek
eve erzak alınmlı
yetim sevindirmeli ,en az 10 kişye selam verilmeli ,360 defa ayelet kürsü 1000 ihlas şerif ,hasta ziyarei,akraba ziyareti ,sadaka verilmeli

hazreti hüseyinin şehit edildiği gün olduğunu bilerek idrak etmek ve dualar etmek

erce cok tskler. ılk kez duydum bunları ama yapmak lazım. kendıme not edeyım ve ıste olmama ragmen o gun yapabıldıgım kadarını yapmaya calısayım. ıbadetlerımız kabul olsun inşaallah

Back
X