• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

250 gr dıyınce aklıma geldı, kac patates eder o mesela ben bılemıyorum. sen de tartı mı var, mutfak tartısı ???? teyzem kullanıyor sen de al dıyor bana.

evet cnm bende alcam mutfak tartısı yani oran veriyorum ama bilmeden göz kararı ile amailkfırsatta alcam pastacılık içinde lazımbanaa
şöyle hesapla 1 kg patates al manavadan içindekileri say 4böl tam olmasada üç aşa beş yukarı anlarsın hem ben 250 gr dedimorAN BELİRLEMEK İÇİN SEN BELKİ DAHA AZ YİCENN

Ya bide ne hoşumagitti biliyormusun başında durmuyon tarifdefterinde zamanı ayarlıyon başkabişinegücüne bakıyon süresi durdumu alarmı çalıyor başında beklemiyorsun mesela köftelerpişerken size yazıyorum ben

$247830_3459081490461_1810325439_n.webp

pomo köftelerde böyle oldu

ercemm dersi kaynatma bakimmm ...neler yedin yaz bakalım yada yazma seni günahınla başbaşa bırakalım..ne dersin kuşum.:35::35:

topikten atmıcağınıza söz verin yazayımm:35::35::35::35::35::35::35:
sabah
bir küçük peynirli gözleme hani benim yaptığım geçen seneden hatırladınmı
kiraz turşusu kavurması içinde booool mısır ekmekliydi napim eşim karadenizli olunca dayanamıyosun işte
ufak bi dilim ekmek ballı yağlı ekmek :27:
şekersiz çay

şekersiz neskfe

öğle
bir kase yoğurt
şeftali

akşam
taze fasülye az ama
ince bi dilim ekmek
marul salatası 2 kaşık yoğurt
iki üç çatal salçalı azcık yağlı makarna

bide bir dilim pasta ev yapımı hani alt tabanı hazır olanlardan üstü çikolata soslu
2 litre su
dün piknikte çocuklarla koşmaca hoplamaca kaydıraktan bile kaydım çok eğlendik top oynadık bayağı haraket ettim valla

işte bölee kontesim :30::30::30::30::30:

o sıkıntıyı bılırım ben de. herseyı bulamazsın, aksam ıs cıkısı alayım dersın kapalı olur kucuk yerde yasamak zor oluyor. bır de ben sımdıden kısı dusunuyorum, duygu ve dıger arkadaslar bol yuruyebılecekler ama ben en fazla kasım sonuna kadar yuruyebılırım heryer buz olur, servısten erken ınıyorum sımdı sırf yurumek ıcın, ve erken bınıyorum aynı sekılde. normalde servıs bızım evın onunde duruyor :))) sofor ıle aynı mahalledeyız de :))))) ama kısın duserım korkusu ıle evın onunden ınıp onunden bındım gecen yıl. gunduz fabrıkada yaptıgım yuruyus, ıs cıkısı yaptıgım yuruyus de olmaz ozaman. evde leslie yapacagım artık aksamları kışın.
ben geçen kış evde lesli ablayla yürüyüdum bide bacak hareketlerim falan bayağı işe yarıyo
söz size ve bende bir gün zayıflarsamm resim koyacağımmm
oğlumuu doğurduğumda ne kadar çirkinleştiğimii göreceksinizzz
sonra zayıf halimii inşlallah
ama zayıflamadan artık resim yokk
öncekii koyduklarımm eski zayıfladığımla ilgiliydi

maşllah arkadaşıma :nazar::nazar::nazar:
facedeki resmine bayılıyorum çok güzel hatunsun sen yaa maşallah arkadaşıma :nazar::nazar::nazar:
seni hiç bu kiloda hayal edemiyorum nedense nickini görünce facedeki resmin gözümün önüne geliyo yani zayıf halin

Olsun canım bu 1 ayda o 5 kilodan kurtulacaksın gör bak...

Aman canım o kadarda takılı kalma başka şeylerle ilgilen bence.diyette oldugu aklıma geldikçe tartıya çıkıpğ aynaya bakasım geliyor.mesela benim.diyeti unutmak en güzeli..Kız işten atılmayasın diyet sevdasına Allalh korusun.

Hoşgeldin ercem maşallah erken kalkmışsın bugün...Liste çok güzel haklısın cesaretlendiriyor.Nerelerden nereler egeldik bizlerde.

Ay geçen kış hem kilolardan hemde sigaradan kurtuldun canım takdiri hak ediyorsun.
Oh eylül ayında püfür püfür sahilde kahvaltı edilirde yemeden olurmu ben biraz peynir domates 1 dilim ekmek alayım olmaz değilmi ? evet evet olmaz o yüzden yazmadın menüyü bendensinn :))))

ay kıyamam kız şimdi ben yerken aklıam gelirsinzi siz..
istanbulda o zorluk yok çok şükür.buluyorum aradığımı..

Geldim bile işlerim vardı wc bile gitmeden hallettim.

ciciş geldiiiiiiiiii

menümü yazdım civcivim kızın bana cıss diyin acaip iştahım var benim ya hiç doymuyorum niyeyse
sigaradan kurtuldum da çikolata tatlı isteğimden kurtulamıyorum ben yiyemeyince acaip gergin oluyorum bişeyler yapmam lazım ama ne önerilere açığım bu konuda bana yardım edin
brokolileri yerken bi çatalda bizim için ye canım gönül rahatlığıyla bi kaç haftaya burayada gelir inş

topikten atmıcağınıza söz verin yazayımm:35::35::35::35::35::35::35:
sabah
bir küçük peynirli gözleme hani benim yaptığım geçen seneden hatırladınmı
kiraz turşusu kavurması içinde booool mısır ekmekliydi napim eşim karadenizli olunca dayanamıyosun işte
ufak bi dilim ekmek ballı yağlı ekmek :27:
şekersiz çay

şekersiz neskfe

öğle
bir kase yoğurt
şeftali

akşam
taze fasülye az ama
ince bi dilim ekmek
marul salatası 2 kaşık yoğurt
iki üç çatal salçalı azcık yağlı makarna

bide bir dilim pasta ev yapımı hani alt tabanı hazır olanlardan üstü çikolata soslu
2 litre su
dün piknikte çocuklarla koşmaca hoplamaca kaydıraktan bile kaydım çok eğlendik top oynadık bayağı haraket ettim valla

işte bölee kontesim :30::30::30::30::30:

yok öyle dayanamıyorum ercem ya sen ki sigarayı bıraktınnnn en zorunu başardın bunumu başaramıcan lütfen silkelen inşu 69kg dan aşaya makarna yedinmi ekmek yeme sabah kaçamakyaptıysanakşam yapma bari dengelekardeşimmm bak ben akşam azıcık kaçırcam diye öğlen kahve içtimm

hemen bugünkü şahane menümü yazmam lazım
sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek tam tahıllı
2 zeytin korkuyorum artık zeytin yemeğe
domates roka maydonoz
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

şekersiz neskafe
10 fındık bir elma

öğle
kabak yemeği bir tatlı kaşığı yağ ile pirinçsiz dometes ve soğanlı
bir lokma ekmek içim bayıldı ağzıma attım kabakları yerken
4 kaşık pirinç pilavı

bir ince dilim karpuz

akşam
bir dilim ekmek
2 kaşık tarhana
imam bayıldı

2 bardak ballı sirkeli su
2 bardaktan fazla su
1 buçuk saat tempolu yürüyüş
şimdi yine neskafe içtim
inşallah gece bitti benim için

yok öyle dayanamıyorum ercem ya sen ki sigarayı bıraktınnnn en zorunu başardın bunumu başaramıcan lütfen silkelen inşu 69kg dan aşaya makarna yedinmi ekmek yeme sabah kaçamakyaptıysanakşam yapma bari dengelekardeşimmm bak ben akşam azıcık kaçırcam diye öğlen kahve içtimm

valla aslında o kadar haklısınızki ama ben yeni yeni farkettim yerken acaip mutlu oluyorum bunu çözmem lazım bi şekilde
eskiden bir paket sigara içerdim günde sonra baktım ben ikinciye başlıyorum dedim hooop erce burada dur yeter işte şimdi onu tatlı hamurişi için falan yapmam lazım içimdeki boşluk böle dolmaz biliyorum
yeni bir beslenme tarzı edinmem lazım benim bunu anladım

hemen bugünkü şahane menümü yazmam lazım
sabah
1 buçuk haşlanmış yumurta
bir dilim ekmek tam tahıllı
2 zeytin korkuyorum artık zeytin yemeğe
domates roka maydonoz
1 çay kaşığı bal
şekersiz çay

şekersiz neskafe
10 fındık bir elma

öğle
kabak yemeği bir tatlı kaşığı yağ ile pirinçsiz dometes ve soğanlı
bir lokma ekmek içim bayıldı ağzıma attım kabakları yerken
4 kaşık pirinç pilavı

bir ince dilim karpuz

akşam
bir dilim ekmek
2 kaşık tarhana
imam bayıldı

2 bardak ballı sirkeli su
2 bardaktan fazla su
1 buçuk saat tempolu yürüyüş
şimdi yine neskafe içtim
inşallah gece bitti benim için

sabahki zeytinden birşey olmaz sen yinede suya tut tuzu gitsin
öğlen pilav fazlaaa kuşum sen şimdi onupekde güzelyapmışsındırtereyağlı filannn
hayır bakıyorum içecekleri şekersiz içiyorsun ama balları hopbala götürüyonnn:))))
aktivite güzel
sıvı alımı kötü hiçbirşey suyerine geçmez aklında olsun suyu en az 6 bardak içmelisin

geçen annem bebekliğimi anlatıyo
çok çok yaramazmışım hiç uyumazmışım geceleri ,yemek yediremezlermiş .bebe bisküvisinin içine hem bal hem muz ezermiş annem öle yedirirmiş düşün bendeki tatlı manyaklığı bebeklikten kalma yani

sabahki zeytinden birşey olmaz sen yinede suya tut tuzu gitsin
öğlen pilav fazlaaa kuşum sen şimdi onupekde güzelyapmışsındırtereyağlı filannn
hayır bakıyorum içecekleri şekersiz içiyorsun ama balları hopbala götürüyonnn:))))
aktivite güzel
sıvı alımı kötü hiçbirşey suyerine geçmez aklında olsun suyu en az 6 bardak içmelisin

yahu sen yazınca farkettim 2 litre o su yanlış yazmışım ben
pilavıda sıvıyağ ve azcık margarinle yapıyorum çok yağlı olmuyo yemeklerim
ben sabah kalkınca yada gece uyanınca mutlaka su içerim

valla aslında o kadar haklısınızki ama ben yeni yeni farkettim yerken acaip mutlu oluyorum bunu çözmem lazım bi şekilde
eskiden bir paket sigara içerdim günde sonra baktım ben ikinciye başlıyorum dedim hooop erce burada dur yeter işte şimdi onu tatlı hamurişi için falan yapmam lazım içimdeki boşluk böle dolmaz biliyorum
yeni bir beslenme tarzı edinmem lazım benim bunu anladım
baknapıyoruz bunun önüne geçmek için kızınındefterinden bir yaprak kopar buzdolabına yapiştır naparsan yap yaz yanınada saati yaz su bile içsen yaz birtane fındık bile yesen yaz benceokudukça az yersin
tabi ya ne zannettin
topik boştur şimdi dedim inler cinler top oynarız ama müdüre yakalandım şansa bak :24::24::24::24::24:

ya varya yanımdaolsan yanaklarını sıka sıka öperdimseni çoktatlısınn topiğinküçük yaramaz kızıseni kazandibi seni

geçen annem bebekliğimi anlatıyo
çok çok yaramazmışım hiç uyumazmışım geceleri ,yemek yediremezlermiş .bebe bisküvisinin içine hem bal hem muz ezermiş annem öle yedirirmiş düşün bendeki tatlı manyaklığı bebeklikten kalma yani
küçüklükden geliyor demek bu psikopatlıkk
yahu sen yazınca farkettim 2 litre o su yanlış yazmışım ben
pilavıda sıvıyağ ve azcık margarinle yapıyorum çok yağlı olmuyo yemeklerim
ben sabah kalkınca yada gece uyanınca mutlaka su içerim
hıh şimdi oldu zaten o kadar yürümeywe bir oturuşta 2 bardak içersin 2lt iyi canımm
eh pilav hala dha cıs bizimiçin bak senrtık 6 lırakamlardasınn yani 7li 8li rakamlar içinbile cıs sen 2 kaşığa düşür pilavı emi gülüm

baknapıyoruz bunun önüne geçmek için kızınındefterinden bir yaprak kopar buzdolabına yapiştır naparsan yap yaz yanınada saati yaz su bile içsen yaz birtane fındık bile yesen yaz benceokudukça az yersin

ya varya yanımdaolsan yanaklarını sıka sıka öperdimseni çoktatlısınn topiğinküçük yaramaz kızıseni kazandibi seni

vallahi kalb kalbe karşıymış bugün yaptım o dediğini her yediğimi içtiğimi yazmaya başladım
sabah kanald diyetisyen dediki yazmak yüzde otuz daha az yemeğe sebep olumuş

öpcem öpcem yaklaş :38::38::38::38::38::38::38::38:

vallahi kalb kalbe karşıymış bugün yaptım o dediğini her yediğimi içtiğimi yazmaya başladım
sabah kanald diyetisyen dediki yazmak yüzde otuz daha az yemeğe sebep olumuş

öpcem öpcem yaklaş :38::38::38::38::38::38::38::38:

ben öpcem...:38::38::38::38:
ya varya içten seviyorum seniiiiiii böyle sanki ablamsınnn yaşın bşından değil abla gibi sıcacıksınnnn

küçüklükden geliyor demek bu psikopatlıkk

hıh şimdi oldu zaten o kadar yürümeywe bir oturuşta 2 bardak içersin 2lt iyi canımm
eh pilav hala dha cıs bizimiçin bak senrtık 6 lırakamlardasınn yani 7li 8li rakamlar içinbile cıs sen 2 kaşığa düşür pilavı emi gülüm

ohooo bende daha ne psikopatlıklar var bu daha başlangıç :27::27::27::27:
peki canımız çok isterse bitter yiyebilirmisiz yada bir tane ev poğaçası :17::17::17::17:

Back
X