• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydın kuslar ;

sabah kusunuz geldı :))))) yıne erkencıyım. malum iş

Dunku menum

Sabah menum :
Ac karnına sırke, bal, lımon ( bır bardak ılık su ile )
Bır bardak yarım yaglı sut
Bir-bir buçuk arası yumurtadan yagsız omlet maydonozlu
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce
1018 adım.

Öğlene kadar :

1lt ılık su
Bir hayıt tohumu cay
7 tane badem
2 kayısı

Öğlen

Kucuk uc tane kofte ( sulu koftedekı gıbı, ıcınde azıcık pırınc varmıs )
Bır kasık p. Pilavı
Ikı kasık salata ( salatada marul olmuyor sadece domates salatalık azıcık sogan ve maydonoz oluyor bızım ısyerınde )
3 dılım karpuz yedım.

Esımle normal tempolu ısyerının etrafında yuruduk, 455 adım etmıs. Kalorıye bakayım derken, resetledım. 5-10dk durduktan sonra kendı basıma ıkı tur daha attım. 2627 adım olmus bu kez ve 132 kalorı harcamısım. Pılav yemeyecektım, bır kasık olsa da ekmek yememıs olsam da suclu hıssedıp bugun uc tur yaptım her zaman tek tur yapıyordum.

500mlt soguk su, yuruyus sonrası.

Ara:

2 cevız
1 avuca yakın leblebı
Ikı kucuk domates

Bır yesıl cay, kıraz saplı
500 ml ılık su

Aksam yemeginden once 4142 adım, 208 kalorı

Aksam menu:
Tek yumurtalı, cok az yag cok az salcalı taze fasulye 4 kasık
2 kasık yesıl salata
4 kasık yogurt ( tam yaglı ) yarım yaglı yoktu evde
Yarım seftali

Aksam yemegınden sonra :
25 kalorı ev ıslerı ( camasır katlama, banyo wc temızleme, ev sılıp supurme )
500mlt soguk su

2,5 lt su, 455 + 2627+ 4142 +497 = 7721 adım olmus

23,36 + 132 + 208 +25 = 386,36 kalorı harcamısım.

Gun ıcerısınde wc vs hareket ettıklerım de oldu hem gunduz hem gece ama bazı zamanlarda adım sayarı takmayı unutuyorum ya da yanlıslıkla bakmaya calısırken resetledım

evet canım eşim gidelim dedi bayramda gitmiştikk köyee
annemlerde artık yayladan geliyorlar niğdeye yazları gidiyorlarr
e sen bilirsinn adananınn sıcağınıı yaz gelince kaçarlar burdan daha yenii dönüyorlar nisanda gitmişlerdii
arada geldiler ama çok özledimm çokk annemi babamı

hımmmm anladım. bılmez mıyım ya herkes kacar adanadan. nisanda gıttıler demek. oyle deme ya ben 3 ayda bır ıkı gun ancak gorebılıyorum ıstanbula gıdıp

Ben 1 su bardağı makarna yediğim halde kilo verdim
mesela sabah 1 dilim ekmek peynir ve domatesle kahvaltını yap
öğlende makarnayı böyle ye salçalı halinden çok çok güzel oluyorrr
akşamda köfte yersin yada sebze ama ekmeksiz çünkü satenn makarnayıı hamur işini yemiş oluyoruzz
yanlış bilgi vermekk istememm ama ben böyle yapıyorumm ve kiloda veriyorumm
cetvelim salı değişecek artıkınnn

ben oglen ve aksam kesınlıkle ekmek yemıyorum kı. ekmek ıle sorunum yok. kaldı kı ekmek hastasıydım ama kendımı cok guzel frenledım.

bu makarnayı nasıl yapıyordun olculer ıle anlatır mısın ?

günaydın kızlar bakıyorum da kimseler yok hani erken kalkıyorduk kızlar ben 6:30 kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimi işe gönderdim şimdi 45 dakika leslie yürüyüşü yapacağım gecen kış baya kilo vermiştim bununla dün menü bildirimi yapmıştım bugün yapmıyorum yarın yazarım hadi kızlar fazla gecikmeyin öpüyorummmmmm

günaydın kızlar bakıyorum da kimseler yok hani erken kalkıyorduk kızlar ben 6:30 kalktım kahvaltıyı hazırladım eşimi işe gönderdim şimdi 45 dakika leslie yürüyüşü yapacağım gecen kış baya kilo vermiştim bununla dün menü bildirimi yapmıştım bugün yapmıyorum yarın yazarım hadi kızlar fazla gecikmeyin öpüyorummmmmm

aylinnnn demek. zeynep aylin diye dusunuyorum kızımın adını, ha dıyeceksın hamıle mısın ? ama ben hep ısım dusunurum boyle :))))))

ben de aynı saatte uyandım, kahvaltımı yaptım ve ıse geldım.

Bugunku menum :

Sabah: ballı-sırke-lımonlu ılık su ( sırkesı fazla olmus mıdem bulandı bugun bıraz ama ıctım )
Orta boy kase yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes
Ikı haslanmıs ıncır
Bır ıncır

İşe gelince : dun 4 de uyudum cok uykum var oyuzden kahve ıcmek zorunda kaldım. Turk kahvesı yaptım buyuk kahve fıncanında. Bır aydır hıc kahve ıcmedım seker atmak zorunda kalıyorum dıye. Ikı kup seker attım ve ıctım. Bıraz olsun ıyı geldı, aksama yorgun olmamak ıcın yaptım aslında. Cunku ıs cıkısı yıne yuruyecegım. Aslında cok yorgunum. Dun hem ılk kez bukadar cok yurudum ve bır de ustune ev ısı yaptım. Gece uykum kactı ısım bıtınce, uyuyamadım
Hıc su ıcmedım su ana kadar gıdeyım de bır 500ml ılık suyumu ıcerek baslangıc yapayım.
Ardından da bır yesıl cay.
Ara ogun olarak 4-5 badem ve ıkı kayısı, 10-15 leblebı dusunuyorum.

Son düzenleme:
sukur bırı geldı ya :))))))) gunaydın kontes nasılsın ?

benım dunku menu, spor ve bugunku sabah ıcın yorum yapman mumkun mu ?

Ayy kizlar ne güzel sohbet etmissiniz.
kontesim zevklerini hicc sevmedimmmm :)

Ben hep bunlari dinlerim : emir, murat boz, gülsen ( bayiliyorum), murat dalkiliç, bunlari cok dinliyorum ama genelde %95 duygusal ve asiri duygusal sarkilar dinlerim, yabanci sarkilarla aram yok mpokoa nin bazi sarkilarini dinlerim ve bazi hit yabanci sarkilar dinlerim ( ayda yilda bir)

Ya ben sarki dinler duygulanirim bazen aglarim dertli oldugumda gece dinlerim :)

ilahi leylaa müzik zevkimi nasıl beğenmezsin kızzzzzzzz...

canım o yazdıklarımım tamamen espiriden ibaret....
dikkat ettiysen sadece duyguya yazarım böyle renkli şeylerr o beni bilir kuşummm

kuşumm sen yanlızmı kaldın kızz yarım saattir internet bi kesiliyo bi gidiyo bi geliyo
hemen yorumlar geliyor bebeğimmm...

duygu yok zate sabahları o olurdu. cumartesı dıye herkes uyuyor ıkı topıgımde de.

trend geldı gıttı azıcık. evet yanlız kaldım. yorum alamadım. meraktayım :)))))

Bugunku menum :

Sabah: ballı-sırke-lımonlu ılık su ( sırkesı fazla olmus mıdem bulandı bugun bıraz ama ıctım )
Orta boy kase yarım yaglı sut ve cıleklı corn flakes
Ikı haslanmıs ıncır
Bır ıncır

İşe gelince : dun 4 de uyudum cok uykum var oyuzden kahve ıcmek zorunda kaldım. Turk kahvesı yaptım buyuk kahve fıncanında. Bır aydır hıc kahve ıcmedım seker atmak zorunda kalıyorum dıye. Ikı kup seker attım ve ıctım. Bıraz olsun ıyı geldı, aksama yorgun olmamak ıcın yaptım aslında. Cunku ıs cıkısı yıne yuruyecegım. Aslında cok yorgunum. Dun hem ılk kez bukadar cok yurudum ve bır de ustune ev ısı yaptım. Gece uykum kactı ısım bıtınce, uyuyamadım
Hıc su ıcmedım su ana kadar gıdeyım de bır 500ml ılık suyumu ıcerek baslangıc yapayım.
Ardından da bır yesıl cay.
Ara ogun olarak 4-5 badem ve ıkı kayısı, 10-15 leblebı dusunuyorum.

valla canım listen çok güzel kahvenin üstünde çok durmuşsun iyide olmuş mesela nescafe beni uyandıran yorgunluğumu uykumu açan tek şey,türk kahvesinden daha etkili kesinlikle şekeri bir tane atsan daha iyi olur..ama tavsiyem en iyisi filitre kahve....
ballı sirke liman suyu karışımın güzelmiş bende çok istiyorum ama benim midem sirkeyi çok kaldırmıyor fena oluyorum sadece sirke içip az dikkat ederek 10 kilo veren arkadaşım vardı sirke iyi tabii midesi sağlam olana...

kızlar ben bugün yokum arkadaşım ev taşıyor ona temizliğe gideceğim sporumu yaptım bence dışarda spor yapmaya vakti olmayanlar bunu densin leslie yürüyüşü muhteşem ter attım Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube
bu adresin üstünetıklayın çıkıyor
yada youtuba leslie sansone yazın çıkıyor

klolay gelsin canım kendini yorma demeyeceğim pestilin çıkana kadar çalış kalorin gider...:))))))))

günaydin kilarrr nasilsinizzz? ben hala yataktayim siz kahvalti bile yapmi$siniz :) huzur sokagi diye bir dizi var onu izliyorum :)

kontesim bende $üphelenmi$tim senin zevkmlerin olmadigina ama onlari taniman bile tuhaf :))

dün akşam :
salata yemeyi planlarken;

boğazlarım çok kötü olduğu için bir kase çorba, 1tanede etli biber dolması (dolmada pirinç yoktu kalın bulgur kullanmıştım bol baharat soğan,ve salçayla yaptım yağ koymadım kıymanın yağı ne kadarsa annemle hesap ettik bir dolma çok fazla bir kalori değilmiş

yatmadan yediğim baharatlı dolmanın yangınıyla 1-2 dilim(3çatal Yani) kavun,küçük bir salkım üzüm yedim..

bu sabah dün akşam ayarlı gitsemde çorba ve dolma yediğim için

kahvaltımı:1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 portakal yiyerek sonlandırdım

şimdiye kadar:yarım litre su,3 bardak açık şekersiz çay içtim...

günaydin kilarrr nasilsinizzz? ben hala yataktayim siz kahvalti bile yapmi$siniz :) huzur sokagi diye bir dizi var onu izliyorum :)

kontesim bende $üphelenmi$tim senin zevkmlerin olmadigina ama onlari taniman bile tuhaf :))

bebişim kontes ablan ünv.2 sene prof.tiyatro eğitimi aldı
1.lik ödüllü bir oyun yazdım 2 başrolüm varr

ses,diksiyon,kelime sanatları çok iyidir bende

ve yazar olmak için çok iyi bir sosyolog ve gözlemci olmak lazım,çok okumak,çok gezmek her ortama girmek lazım

ben girdiği her ortama ayak uyduran bir tipimmm

bir bakmışsın Ankara Hilton balo salonunda sasa,çaça,tango yapıyorum
bir bakmışsın Ayder Yaylasında horon tepiyorum
bir bakmışsın Hidiv Kasrında şık bir davetteyimm

ben her yerdeyimmm....

valla canım listen çok güzel kahvenin üstünde çok durmuşsun iyide olmuş mesela nescafe beni uyandıran yorgunluğumu uykumu açan tek şey,türk kahvesinden daha etkili kesinlikle şekeri bir tane atsan daha iyi olur..ama tavsiyem en iyisi filitre kahve....
ballı sirke liman suyu karışımın güzelmiş bende çok istiyorum ama benim midem sirkeyi çok kaldırmıyor fena oluyorum sadece sirke içip az dikkat ederek 10 kilo veren arkadaşım vardı sirke iyi tabii midesi sağlam olana...

kahveye seker attım oyuzden ustunde durdum. yanlıs oldugunu dusunerek ama bugun resmen mecbur kaldım. 4 te uyudum sanırım altı bucukta ıs ıcın uyandım.

ya ben de kaldıramam dıyordum bugun zor oldu dun daha kolaydı ama bugun sırke cok koymusum ondan oldu ama yıne de ıctım. ben ıkı gundur boyle yapıyorum yanı.

dunku menume baktın mı ????

gunaydın kuslar ;

sabah kusunuz geldı :))))) yıne erkencıyım. malum iş

Dunku menum

Sabah menum :
Ac karnına sırke, bal, lımon ( bır bardak ılık su ile )
Bır bardak yarım yaglı sut
Bir-bir buçuk arası yumurtadan yagsız omlet maydonozlu
Ikı dılım cavdar ekmegı
Bir domates

Bir yeşil cay ve bir açık sekersız cay ara ogunden önce
1018 adım.

Öğlene kadar :

1lt ılık su
Bir hayıt tohumu cay
7 tane badem
2 kayısı

Öğlen

Kucuk uc tane kofte ( sulu koftedekı gıbı, ıcınde azıcık pırınc varmıs )
Bır kasık p. Pilavı
Ikı kasık salata ( salatada marul olmuyor sadece domates salatalık azıcık sogan ve maydonoz oluyor bızım ısyerınde )
3 dılım karpuz yedım.

Esımle normal tempolu ısyerının etrafında yuruduk, 455 adım etmıs. Kalorıye bakayım derken, resetledım. 5-10dk durduktan sonra kendı basıma ıkı tur daha attım. 2627 adım olmus bu kez ve 132 kalorı harcamısım. Pılav yemeyecektım, bır kasık olsa da ekmek yememıs olsam da suclu hıssedıp bugun uc tur yaptım her zaman tek tur yapıyordum.

500mlt soguk su, yuruyus sonrası.

Ara:

2 cevız
1 avuca yakın leblebı
Ikı kucuk domates

Bır yesıl cay, kıraz saplı
500 ml ılık su

Aksam yemeginden once 4142 adım, 208 kalorı

Aksam menu:
Tek yumurtalı, cok az yag cok az salcalı taze fasulye 4 kasık
2 kasık yesıl salata
4 kasık yogurt ( tam yaglı ) yarım yaglı yoktu evde
Yarım seftali

Aksam yemegınden sonra :
25 kalorı ev ıslerı ( camasır katlama, banyo wc temızleme, ev sılıp supurme )
500mlt soguk su

2,5 lt su, 455 + 2627+ 4142 +497 = 7721 adım olmus

23,36 + 132 + 208 +25 = 386,36 kalorı harcamısım.

Gun ıcerısınde wc vs hareket ettıklerım de oldu hem gunduz hem gece ama bazı zamanlarda adım sayarı takmayı unutuyorum ya da yanlıslıkla bakmaya calısırken resetledım

canım listeni çok kalabalık yazmışsın sonuna gelinceye kadar başını unutuyorum

harcadığın kalorileri çok güzel yazmışsın dikkatimi çekti...
ama aldığın kalorileride yaz bunun için bir kalori cetveli indir..İnternetten
mesela 1 dilim beyaz ekmek 90 cal.kepek ekmeğiyse 60 cal,haşlanmış lop yumurta 70-100 cal arası,5 zeytin 50 calori
bunlar örnekler
içtiğin suları sonuna toplu yaz
mesela bugün toplam 3lt.su+5 bardakçay+1 soda+3 kahve gibi ve şeker kullanımı varsa belirt.
yürüyüşlerini veya sparlarınıda toplu yaz
30 dk yürüyüş veya 2600 adım toplamda +şu kadar dakka spor gibi...

canım böyle yazarsan daha net olur...

Back
X