evet bendede kansizlik var, surekli pekmez ve kuru erik-uzum gibi seyler yemeliymisiz... canim saclarin icinse 1 yada yarim cay bardagi sinameki cayi- 1 tatli kasigi badem yagi-1 adet bemiks ampul maskesi kullanmani tavsiye ederim..haftada bir yapiyosun ve inanilmaz derecede azaltiyor dokulmeyi..sac tellerinde gucleniyo ben cok faydasini gordum
Canım yarım çay bardağı suyu fincanda ısıttıktan sonra, 1 çorba kaşığı kuru maya ekleyip ,karıştırıyorsun .Soğuduktan sonra ise saçına sürüp ,2 saat bekletiyorsun.
blaccswan ,ELAPIDAE benim kan değerlerimde bir sorun yok . Badem yagi-bemiks ve bepanthane karışımını uzun zamandır uyguluyorum .Mevsimsel dökülüyor da olabilirçok can sıkıcı
sinamekiyi daha önce kullandınızmı ? ben hiç tavsiye etmiyorum geçen yıl kullandım bu formülü öbek öbek döküldü saçlarım.. hala uğraşıyorum gürleşsin diye. ( saçlarım çok canlı ve gürdü sadece zor uzardı.)
Kızlar zayıf saç köklerimizi güçlendirmek için ne yapmak lazım .Ben maya maskesi ve ampul karışımını kullanıyorum :26:arada da biotin takviyesi alıyorum.
Tüm bu yaptıklarıma rağmen,dökülen saç tellerime baktığımda,kökün çok cansız olduğunu görünüyorum.
Aranızda benim gibi olan var mı
saç kökünü güçlendirmek için priorin hap tavsiye ederim arkadaşım.
selam,
canim sinameki kurunu yaklasik 2 sene once 6 hafta boyunca uyguladim(sinameki+badem yagi+bemiks ampul), sonrasinda hic saclarim dokulmedi inanilmaz faydasini gordum. ve yaklasik 2-3 aydir yeniden basladi saclarim sinameki kurunden onceki gibi dokulmeye... ben tekrar baslamayi dusunuyorum.
bana garezimi var acaba sinamekinin
OlmazmıııKızlar zayıf saç köklerimizi güçlendirmek için ne yapmak lazım .Ben maya maskesi ve ampul karışımını kullanıyorum :26:arada da biotin takviyesi alıyorum.
Tüm bu yaptıklarıma rağmen,dökülen saç tellerime baktığımda,kökün çok cansız olduğunu görünüyorum.
Aranızda benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?