Merhaba arkadaşlar öncelikle forumu senelerdir takip ediyorum fakat, üye olmak bugünlere nasipmiş. Herkese mesajımı okuduğu için çok teşekkürler ediyor ve sorunumu sizlerle paylaşıyorum.
Ben kendimi bildim bileli zayıf bir kızım, çünkü küçüklüğümde bir takım yeme problemleri geçirdim bayaa iştahsız bir kızdım yani açlıktan bayılmaya kadar giden.
Neyse ergenlik döneminde açılan iştahımla beraber baya kilo aldım. Aslında normal kiloya döndüm diyebilirim. 41den 49a çıkmıştım.
2010da ağır bir depresyon yaşadım ve yanlış tedavi sebebiyle anti depresan falan kullandım başta kilo aldım ama sonra aşırı verdim tekrar 42'ye.
20 yaşındayım şu an üniversitede okuyorum ve bütün insanların bana dediği, biraz kilo alsan, boyuna göre çok zayıfsın acilen kilo almalısın vs vs. 10kişiden 9u bunu diyor artık ve kilo almak istiyorum!
165 boyunda 46kiloyum
Aynı zamanda kullandığım bir antidepresan sebebiyle biraz iştahsızlık sorunum var, sıkıldım artık. Benim gibi olupta kilo almış olan insanların azim öykülerini dinlemeye,biraz güvene, önerilere ihtiyacım var