• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıf olmaktan çok sıkıldım!

Shadowfax

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
5
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumu senelerdir takip ediyorum fakat, üye olmak bugünlere nasipmiş. Herkese mesajımı okuduğu için çok teşekkürler ediyor ve sorunumu sizlerle paylaşıyorum.
Ben kendimi bildim bileli zayıf bir kızım, çünkü küçüklüğümde bir takım yeme problemleri geçirdim bayaa iştahsız bir kızdım yani açlıktan bayılmaya kadar giden.
Neyse ergenlik döneminde açılan iştahımla beraber baya kilo aldım. Aslında normal kiloya döndüm diyebilirim. 41den 49a çıkmıştım.

2010da ağır bir depresyon yaşadım ve yanlış tedavi sebebiyle anti depresan falan kullandım başta kilo aldım ama sonra aşırı verdim tekrar 42'ye.
20 yaşındayım şu an üniversitede okuyorum ve bütün insanların bana dediği, biraz kilo alsan, boyuna göre çok zayıfsın acilen kilo almalısın vs vs. 10kişiden 9u bunu diyor artık ve kilo almak istiyorum!
165 boyunda 46kiloyum :( Aynı zamanda kullandığım bir antidepresan sebebiyle biraz iştahsızlık sorunum var, sıkıldım artık. Benim gibi olupta kilo almış olan insanların azim öykülerini dinlemeye,biraz güvene, önerilere ihtiyacım var :(

valla bende aynı boydayım 48 kiloyum. bende çok istiyorum kilo almayı ama nekadar yersem yiyim alamıyorum. hayvan gibi de yiyorum anlamıyorum ama buaralar ekmeğe çok yoğunlaştım az da olsa etkisini gördüm. bide biri cici bebeyle sütü ezip yiyomuş hergün günde 2-3 kez baya kilo almış ben denicektim de burda öğrenciyim herzaman cici bebeye ve süte para veremedim biara denedim ama işe yarar gibi duruyodu bilmiyom ama sütle cici bebe iştahımı iyice açmıştı belki tadı güzel diye. onu dene bide ben hep tam acıkmadan yiyodum sürekli bişiler atıştırırdım. acıkıp bianda hızlı hızlı yemek mideyi büyütüyomuş hepsini deniyom tavsiye ederim

bende kilo almak istiyorum kilo almak için bol miktarda ekmek yiyorum yemekte tabi aklıma yemek geldikçe sürekli yiyorum saat kaç olursa olsun gece yatmadan önce bile yiyorum bu cici bebe süt ve pekmez karışımıda benim iştahımı açtı 1 ayda 3 kilo aldım iştahla yemek yemen lazım ben öyle yapıyorum tabi kullandığım ilaçlarında yememde etkisi var son zamanlar 1 dilim ekmeği bile zor yerdim şimdi eskisinden fazla yiyorum ve gerçekten 3 kilo aldım benimde boyum 1.67 kilom 49du şimdi 52 kiloyum :32:

ben coook zayıfdım herkez basımın etını yiyodu kilo al dıye sankı elımdeydı ben zayıf kalıyodum :60: yemedıgım ilac vitamın kalmadı cıkolatayı cook severım kılo almak ıcın kullanmadım hergun bıtane aksam yatarken bazen gunde 2 tane yıye yıye 60 hatta gıttıkce cıkıyo ve suan kılo vermeye ugrasıyum :)) tafsıye edrım yıyebıldıgın kada cıkolata ye yatarkend e hamur ısıı:34:

cici bebe ye mutlaka. iştahını açıyor yedikçe yiyesin geliyor ve kilo almaya başlıyorsun. ilaç kullanmasaydın iştah şurubu söyleyecektim ama ters etkileşim yapabilir.

Merhaba arkadaşlar öncelikle forumu senelerdir takip ediyorum fakat, üye olmak bugünlere nasipmiş. Herkese mesajımı okuduğu için çok teşekkürler ediyor ve sorunumu sizlerle paylaşıyorum.
Ben kendimi bildim bileli zayıf bir kızım, çünkü küçüklüğümde bir takım yeme problemleri geçirdim bayaa iştahsız bir kızdım yani açlıktan bayılmaya kadar giden.
Neyse ergenlik döneminde açılan iştahımla beraber baya kilo aldım. Aslında normal kiloya döndüm diyebilirim. 41den 49a çıkmıştım.

2010da ağır bir depresyon yaşadım ve yanlış tedavi sebebiyle anti depresan falan kullandım başta kilo aldım ama sonra aşırı verdim tekrar 42'ye.
20 yaşındayım şu an üniversitede okuyorum ve bütün insanların bana dediği, biraz kilo alsan, boyuna göre çok zayıfsın acilen kilo almalısın vs vs. 10kişiden 9u bunu diyor artık ve kilo almak istiyorum!
165 boyunda 46kiloyum :( Aynı zamanda kullandığım bir antidepresan sebebiyle biraz iştahsızlık sorunum var, sıkıldım artık. Benim gibi olupta kilo almış olan insanların azim öykülerini dinlemeye,biraz güvene, önerilere ihtiyacım var :(

cnm merhaba;
özelden yazacaktım ama yeni üye olduğun için geri cvp olarak dönemezsin diye burdan yazayım dedim hem herkes okusunda istedim. öncelikle psikolojini düzeltmekle başla anti depresan ilaçlarını bırakmaya bak çünkü kiminde iştah kiminde iştahsızlık yapıyor. şöyle düşün sen güçlü bir kızsın karakterin yüksek hiç birşey seni yıkamaz bu ufacık ilaçlar mı seni ayakta tutacak hayır seni sen ayakta tutacaksın. bende aynı senin gibiydim psikolojin neden bozuldu neden o ilaçlara ihtiyaç duydun bilmiyorum ama ben neden kilo verdiğimi neden ilaç kullandığımı ve nasıl kurtulup kilo aldığımı anlatayım.bende senin gibi küçüklüğümden bu yana hep kilo problemi yaşadım hep iştahsız sorunlu bir çocuktum.11 yaşında babamı kaybettim zaten olan problemlerimin üzerine bide bu olay hop hayata küstüm tam ergenlik çağımda ne çocukluğumu ne gençliğimi hiç yaşamadım zaten ergenlikte herkes boy atar uzar falan ya ben hiçbirini yaşamadım ne kilo aldım ne göğüslerim çıktı ne boyum uzadı neyse bunlar bi yana yaşıyoruz büyüyoruz tabi herşeyi yavaş yavaş yoluna koyarken lisede erkek arkadaşım oldu benden 10 yaş büyük bazı sebeplerden dolayı ayrılmıştık fakat muhabbetimiz hiç bitmemişti hala deli gibi seviyoruz lise bitip yanına gittiğimde hala beni sevdiğini söylüyor geziyoruz tozuyoruz sonra evleneceğini öğreniyorum alın size ikinci büyük vaka tabi babamın ölümüyle karşılaştırılamaz bile ama deli gibi severken böyle bişi yaşamakneyse benim psikolojim fena bozulu tabi depresyonlar doktorlar ne yiyorum ne içiyorum bir gecede 5 kilo vermiştim neyse bunlarıda atlattım üniversitem bitti işe başladım herşey süper gidiyo bu sefer annemin kanser olduğunu öğrendim ve 4,5 ay içinde annemde vefat etti tabi yine psikologlar haplar falan filan. en sonunda dedim kızım solitary yaşayacağın üzüntülerin haddi hesabı yok herşey allahtan geliyor herşey insanlar için nereye kadar sürecek kendi kendimi telkin ederek tedavi ettim kendimi herşeye gülerek baktım iyi düşündüm bildiğiniz polyannacılık oynadım çok sinir bozucuydu ama yaptım daha sonra 2008de annemi kaybettim 2009 ekim ayında tekrar işe başladım o gücü bu geçen zamanda toplamıştım ve iş yerimde şimdiki nişanlımla tanıştım 15 ay asker bekledim ve bu arada hiç kilo alamadım daha çok verdim ama çok mutluyum tabiki nişanlım askerden geldi 6ay sonra nişanlandık veeeeeee kilo almaya başladım mucize gibiydi oldu 45 kilodan 56ya çıktım inanılmazdı ama oldu herşey bizim elimizde vucudumuzu biz yönlendirecez haplar değil doktorlar değil yada etrafımızdaki insanlar değil çok alay konusu oldum çok hoşlandığım adamlar beni kendilerinden kat kat küçük sandı yüz vermedi ama şimdi allahıma çok şükürler olsun kendime geldim yolda yürüğüşüm bile değişti kendime güvenim geldi şimdi çok güzel övgüler alıyorum. diyeceğim o azimli ol canım inan hiç bişey senden önemli değil sen önemlisin bu dünyanın merkezinde sen varsın güzellik içinde isteme kilo almayı sağlık için iste. hayatına ekmeği sok ekmek olmadan kilo olmuyor istediğin kiloya ulaşınca aynı kiloda kalmak daha fazla kilo almamak için dengeyi kurarsın. benim öyküm bu canım biraz uzun oldu ama ben neden depresyon tedavisi gördüm onları bil diye yazdım eğer annen baban yanındaysa sağlıklıysa hiç bişeyi dert etme keşke annem babam yanımda olsada ben 45 kilo olsam diyorum:31:

Ben de aynı durumdan şikayetçiyim iki yıl önce diyetisyene gitmiştim önce testler yapıyolar başka bir sorundan dolayı da kilo alamıyor olabilirim diye neyse tüm değerler normal çıktı ve bana liste verdi. Sabah kahvaltısını sağlam yapıyorsun peyniri yumurtası mutlaka yiyorsun, haşlanmış yumurta kilo almak için etkili gerçekten. sonra iki üç saat geçince ara öğün yapıyorsun burçak tarzı lifli bisküvilerden 4-5 tane ve yanında meyve suyu. Öğle yemeğinde ana yemeğin yanında pilav makarna tarzı bir şey olacak mutlaka ekmek yenecek. Sonra yine ara öğün meyve, bisküvi bu tarz şeyler... Akşam yemeği de yine öğle yemeği gibi ana yemek yanında pilav makarna ve gece yatmadan önce süt. Eğer akşam yemeğiyle yatman arasında çok zaman oluyorsa o arada yine meyve muhallebi tarzı şeyler. Önemli bazı noktalar var haftada en az 4 defa falan sabah kahvaltılarında haşlanmış yumurta yemek, çay kahve tüketmemek, kesinlikle yemeklerde ekmek yemek, ara öğünlerde tuzlu şeyler yememek gibi... Günde bir avuç kadar kuru yemiş yemek gerekiyor malum oldukça kalorili. Ara öğünlerde tuzlu yememenin sebebi de tatlının çabuk sindirilip acıkmayı hızlandırmasıymış. Kısacası sürekli yemek yemek gerekiyor tabi buna çok fazla devam edemedim ama boyum 165 diyetisyene gitmeden önce 40 kiloydum bunları yapınca 1ayda 43e çıktım. Uzun bir süre de uymadım ama aradan 1yıl geçti kendi kendime 1 kilo aldım 44 oldum. Ve bu yıl hırs yaptım tekrar bunları uyguladım ama gece yatmadan önce de yemek yiyordum hem de pizza tarzı şeyler. iştahlı da biriyim yani hani yiyorum yiyorum kilo almıyorum derler ya işte onlardan biriym gerçekten yediğim zaman çok yerim sonuçta bir ayda 6 kilo aldım ve artık 50 kiloyum:) yine de yapım gereği bacaklarım ince ama bacaklarımın üst kısmındaki boşluk doldu en azından. Şimdi 5 kilo daha almak istiyorum ama spor yapmaya da başladım çünkü göbeğim çıkıyor ve bacaklarımda biraz selülit görünümü oluştu tabi o kadar yıl zayıf olunca kemikler o kadar yükü taşımaya alıştı.. umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız:) umarım yardımcı olabilmişimdir....

Back