- Konu Sahibi peppermint
merhaba arkadaslar,
ben fazla kilolu degilim, boyum 1.60 eskiden 50-51 kiloydum, son 1 yilda 53 e ciktim, 3 ay once evlendim ve 1 kilo daha aldim su an 54'um :çok üzgünüm:
ve o kadar az yiyen birisiyim ki,
her zaman olculu yerim, bir ogun tatli yediysem diger ogunde bisey yemem;
cayimi sekersiz icerim,
kepek ekmegi yerim, beyaz ekmek, pilav makarna yemem; yagli, tuzlui baharatli yemem;
bitki caylari icerim,
cips, kola, meyve suyu yanina bile yaklasmam..
yani benim hayatim yeme duzenim rejim gibidir zaten.
ama neden kilo aldim anlamiyorum?
yasim 29, acaba yasim ilerledi ve metobolizmam mi yavasladi ??
:uhm:
simdi, 3 kilo vermek istiyorum ama veremiyorum. cunku daha neyi azaltabilirim, neyi daha az yiyebilirim bilmiyorum,
15 kilo 20 kilo verenleri okudukca sasiriyorum, acaba kilosu fazla olanlarin kilo vermesi daha mi kolay? 2-3 kilo vermek 10 kilo vermekten daha mi zor ??
ne dersiniz?
ben fazla kilolu degilim, boyum 1.60 eskiden 50-51 kiloydum, son 1 yilda 53 e ciktim, 3 ay once evlendim ve 1 kilo daha aldim su an 54'um :çok üzgünüm:
ve o kadar az yiyen birisiyim ki,
her zaman olculu yerim, bir ogun tatli yediysem diger ogunde bisey yemem;
cayimi sekersiz icerim,
kepek ekmegi yerim, beyaz ekmek, pilav makarna yemem; yagli, tuzlui baharatli yemem;
bitki caylari icerim,
cips, kola, meyve suyu yanina bile yaklasmam..
yani benim hayatim yeme duzenim rejim gibidir zaten.
ama neden kilo aldim anlamiyorum?
yasim 29, acaba yasim ilerledi ve metobolizmam mi yavasladi ??
:uhm:
simdi, 3 kilo vermek istiyorum ama veremiyorum. cunku daha neyi azaltabilirim, neyi daha az yiyebilirim bilmiyorum,
15 kilo 20 kilo verenleri okudukca sasiriyorum, acaba kilosu fazla olanlarin kilo vermesi daha mi kolay? 2-3 kilo vermek 10 kilo vermekten daha mi zor ??
ne dersiniz?