Zayıf kadınlar hangi sporu yapar?

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2.109
3.689
Arkadaşlar ben yaşıma ve boyuma göre zayıf bir insanım. Hem vücudumu hamlıktan çıkarmak için hem de belki biraz geliştirmek içim spor yapmak istiyorum.Aklımda fitness var ama bu yorucu olur mu? veya ters etki yapıp zayıflatır mı bilemiyorum.Bir spor merkezine gidip de ordakilere de sormak istemiyorum pek.aranızda zayıf olup spora giden var mı? varsa hangisine? faydası oluyor mu?

kızlar bende zayıfım ama tek istegim sıkılasmak , spor yapmayı sevmıyorum ne tavsiye ediyorsunuz

kızlar slm :))
bnde zayıfım hatta galiba çok zayıfım 1.70 boyum 48 kiloyum sürekli oturarak çalıştığım için en ufak harekette heryerim ağrıyodu... oturarak çalışanların zamanla kemik yapıları değişiyomuş mutlaka spor yapmak lazımmış bn bi süre pilates yaptım çok iyiydi kendimi çok rahat dimdik hssediyodum ama snra bıraktım suanda sadece yürüyorum oda gnde yarım saat falan sanırım yeniden başlicam pilatese...

bende sürekli oturarak çalışıyorum ve işten çıktığımda eve gitmek için otobüs durağına yürümeye bile halim olmuyor çoğu zaman :S pilates çok enerji harcatıyo diyor giden arkadaşım. ne yapsam acaba?

Arkadaşlar ben yaşıma ve boyuma göre zayıf bir insanım. Hem vücudumu hamlıktan çıkarmak için hem de belki biraz geliştirmek içim spor yapmak istiyorum.Aklımda fitness var ama bu yorucu olur mu? veya ters etki yapıp zayıflatır mı bilemiyorum.Bir spor merkezine gidip de ordakilere de sormak istemiyorum pek.aranızda zayıf olup spora giden var mı? varsa hangisine? faydası oluyor mu?

canım ben gidiyodum.bende fazlasıyla zayıfım kilo almak için spor yapıyordum öncelikle bizim spor aletleriyle pek işimiz yok:) amacımız sıkılaşmak ve kilo almak.öncelikle belli başlı egzersizler var popo için hareketler ve bacak için hareketler bunlar kesinnlikle bizi kas yığıntısına dönüştürmüyo :) o önyargıyı atalımda bi:) kaslar güçlenip kuvvetlendikçe büyüyüp hacim kazandırıyor.zayıflatmaz kalori yaktırır enerji sarfettiğimiz için ama zaten spor yaparkende başlamadan 2 saat önce sıkı bi öğün yiyip sporu bitirdiğimizdede ardından hemen öğün yicez!ayrıca bu dediğim egzersizlerde öyle saatlerce sürmüyor zaten uzun yapmakta sakıncalı oluyor! en fazla 20 dk .başlamadan önce ve sonrasıda esneme hareketlerimizi unutmayalım. eğer enerji ürünüde kullanmak isterseniz(ayriyetten kilo almanızada yardımcı olur) nitrofull öneririm.çilekli milkshake gibidir sütle karıştırıp içiyoruz spordan 1saat önce. eğer isterseniz size link atabilirim videolu hareketlerin. benden bukadar:) yardımcı olabilsiysem

canım ben gidiyodum.bende fazlasıyla zayıfım kilo almak için spor yapıyordum öncelikle bizim spor aletleriyle pek işimiz yok:) amacımız sıkılaşmak ve kilo almak.öncelikle belli başlı egzersizler var popo için hareketler ve bacak için hareketler bunlar kesinnlikle bizi kas yığıntısına dönüştürmüyo :) o önyargıyı atalımda bi:) kaslar güçlenip kuvvetlendikçe büyüyüp hacim kazandırıyor.zayıflatmaz kalori yaktırır enerji sarfettiğimiz için ama zaten spor yaparkende başlamadan 2 saat önce sıkı bi öğün yiyip sporu bitirdiğimizdede ardından hemen öğün yicez!ayrıca bu dediğim egzersizlerde öyle saatlerce sürmüyor zaten uzun yapmakta sakıncalı oluyor! en fazla 20 dk .başlamadan önce ve sonrasıda esneme hareketlerimizi unutmayalım. eğer enerji ürünüde kullanmak isterseniz(ayriyetten kilo almanızada yardımcı olur) nitrofull öneririm.çilekli milkshake gibidir sütle karıştırıp içiyoruz spordan 1saat önce. eğer isterseniz size link atabilirim videolu hareketlerin. benden bukadar:) yardımcı olabilsiysem

canım benimde bacaklarım çok zayıf kollaromda öyle sporla kilo almak istiyorum neler uyguladın aceba. ayrıca beim incelsin sıkı olayım istiyorum bana link yollayabilirmisin. bide yaptıklarını anlatırsan sevinirim

Bende boyuma göre zayıfım 5-6 kilo eksiğim var işin kötü yanı masa başında çalıştığım için kamburum çıkmak üzere plates topu ve ipi almak istiyorum sizce işe yarar mı :KK43:

ben de zayıfım canım sporla kilo alabiliyorum. 44 kiloyken fitnessa başladım ama fitness da sürekli ağırlıkları arttırarak kas oranımı arttırdım. body building bi nevi :) yani sürekli aynı kilolarla çalışırsanız sadece sıkılaşırsınız. örneğin iç dış bacak 15 kilo ile başladım 50 kiloya kadar çıktım ne kadar arttırırsanız düzenli olarak tabi kaslanmaya başlarsınız 2 ayda 48 kilo oldum. ayrıca spor iştahı çok fazla açıyor. müthiş yemeğe başlamıştım.

Bende boyuma göre zayıfım 5-6 kilo eksiğim var işin kötü yanı masa başında çalıştığım için kamburum çıkmak üzere plates topu ve ipi almak istiyorum sizce işe yarar mı :KK43:

pilates kilo almanı sağlamaz sıkılaştırır inceltir canım ve esneklik sağlar.yapmanın faydası var ama kilo almak için protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışarak kas oranını da arttırman gerekir.

pilates kilo almanı sağlamaz sıkılaştırır inceltir canım ve esneklik sağlar.yapmanın faydası var ama kilo almak için protein ağırlıklı beslenip ağırlık çalışarak kas oranını da arttırman gerekir.

Agir kardio yapmadan ve protein shake destegi ile zayif bayanlarin buraz kas gelistirip daha guzel ve fit gorunmeyi saglamalari mumkun, ama cok fazla kalori yakmaya yonelik egzersizlerden kacinmak gerekir. Ama kas yapmak derken sunu belirteyim oyle kolay kolay kas yapilmiyor. Spora baslayan her kadin acaba yesil dev Hulk a mi donusurum korkusuyla baslayip 6 ay sonra aslinda bunun hic de kolay borsey olmadigini goruyorlar ( kendim dahil ) :))

evet cnm ben istiyorum yardımını. boyum 165 kilom 52. biraz kilo istiyorum ve fit görünmekte:S

fitness iyi olur dusunuyorum zayıflar için. bende zayıfım 1.62 ye 48 pilates yaptım sımdı fitness denicem

X