- Konu Sahibi Minikkurabiyem
-
aynen bende de öyle bir korkuBen de bebek deniyorum ve 43 kiloyum inanılmaz korkuyorum olduğunda tutunamazsa diye
Boyuna göre kilon normal 155 boya 50 kilo toplu .60 kilo kilolu olurdu bence .Merhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))
vücut kitle indeksi yapınca ideal kilonun altında çıkıyorum. herkes de zayıfsın falan diyor. moralimi bozuyorlarBoyuna göre kilon normal 155 boya 50 kilo toplu .60 kilo kilolu olurdu bence .
Zayıf değilsin derim
Benimde ideal kilonun altında çıkıyorvücut kitle indeksi yapınca ideal kilonun altında çıkıyorum. herkes de zayıfsın falan diyor. moralimi bozuyorlar
Zayıf olmak sorun değil sağlıkli hamilelik için eğerki bir sağlık sorun yoksa zayıf olmak dışında kendimden biliyorumMerhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))
Arkadaşım şuanda hamile. 155 boyu anca 40 kilo ile hamile kaldı. Yese bile kilo alamayan bi kızdı. Mart ayında doğum yapacak. Bebeği kocamann olmuş değerleri gayet yerinde. Hiçbir sıkıntı yaşamıyor. İçiniz rahat olsun nohut yutmuş solucan gibi olursunuz sizde. Çok hoş bir görüntüMerhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))
Ben iki yil once hastaneye kontrole gittigimizde sira beklerken bi kadinla tanistim oda hamileydi ayrintili uktrason icin sira bekliyorduk.o kadar cok zayifti ki .konusmaya basladik 2.cocuguna hamileymis hatta normal dogum yapmis.Merhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))
İlk cocuguma hamile kaldığımda şaka gibi ama 36 kiloydum o derece zayiftim 162 boyum var ve asla 40 üzerini görmemiştim bu yıla kadar benimde genetik bir şey bu ama çok şükür oğlum şuan 4 yaşına girmek üzere hamilelikte 20 kg aldım ve daha oğlumun kırkı çıkmadan ben 44 kiloya düştüm yani kendine dikkat edip düzenli beslendigin sürece Allah'ın izniyle bir şey olmazMerhaba kızlar. 25 yaşındayım. 155 boyum ve 40 kilodayım. Benim gibi zayıf olup da hamile kalan var mı acaba. Bebek istiyorum ama zayıf olduğum için bir problem olur mu diye de korkuyorum. Kilo almayı deniyorum ama olmuyor galiba yapı meselesi. Çünkü annem anneannem falan da zayıflar. Benim gibi olanlar varsa yorum yaparlarsa çok mutlu olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?