Onu haftalik almasi gerekiyor. Aylık 800-1000 gram olmali. Benimki de 3 aylik ama kilosu normalden az. Memeyi de birakti mamayi da iciyor ama cok gaz yapiyor onun yuzunden 6-8 ogun icmesi gerekirken 4 ancak iciyor.Kızlar daha önce de bu konu hakkında yazmıştım. 6 aylık bebeğim var kilosu 6500 herkesin bebeği en az 8-9 kilo tombik tombik kim bebeğimi görse çok minik çok zayıf çok sıska vs diyor. Çok ama çok üzülüyorum gerçekten diğer bebeklerin yanında onların yarısı gibi 3 aylık gibi. Bi ara ciddi meme reddi yaşadık hala aşmış değiliz zar zor emziriyorum biberon maması da bikaç marka denedim. Ek gıdaya geçtik mamalar yapıyorum kilo alsın diye muhallebiler yapıyorum ama onları da zorla yiyor ne yapsam bilemedim resmen hayattaki tek hedefim ona kilo aldırmak oldu: ( tek istediğim kemikleri gelişsin birazda toparlasın bana bi yol gösterin lütfen. Bu arada doktor da geri de kaldığını söylüyor tüm mamaları dene dedi ama biz denedikçe bebeğimde gaz yaptı daha beter olduk. Bebeği zayıf olup kilo aldıranlar bana bi yol gösterin lütfenn. Son olarak bebeğim aylık 300 grm civarı alıyor bu normal mi?
Doktorunuz sorun yok diyorsa dert etmeyin benimde iki oglum var masllah biri tosun digeride sanki evde yemek verilmiyormus gibi zayif her bunye her cocuk bir degil belki yasinda sonra alir kilosunu zayif diyenlere doktor iyi diyor gec bizim millet cok biliyor masllah hepsi tip bitirip gelisim okumus yok oyle olur yok onu ver onu yesin siz sadece doktoru dinleyin .Allah yardimciniz olsunKızlar daha önce de bu konu hakkında yazmıştım. 6 aylık bebeğim var kilosu 6500 herkesin bebeği en az 8-9 kilo tombik tombik kim bebeğimi görse çok minik çok zayıf çok sıska vs diyor. Çok ama çok üzülüyorum gerçekten diğer bebeklerin yanında onların yarısı gibi 3 aylık gibi. Bi ara ciddi meme reddi yaşadık hala aşmış değiliz zar zor emziriyorum biberon maması da bikaç marka denedim. Ek gıdaya geçtik mamalar yapıyorum kilo alsın diye muhallebiler yapıyorum ama onları da zorla yiyor ne yapsam bilemedim resmen hayattaki tek hedefim ona kilo aldırmak oldu: ( tek istediğim kemikleri gelişsin birazda toparlasın bana bi yol gösterin lütfen. Bu arada doktor da geri de kaldığını söylüyor tüm mamaları dene dedi ama biz denedikçe bebeğimde gaz yaptı daha beter olduk. Bebeği zayıf olup kilo aldıranlar bana bi yol gösterin lütfenn. Son olarak bebeğim aylık 300 grm civarı alıyor bu normal mi?
Aptamil comformil 2 ye başlayın.Kızlar daha önce de bu konu hakkında yazmıştım. 6 aylık bebeğim var kilosu 6500 herkesin bebeği en az 8-9 kilo tombik tombik kim bebeğimi görse çok minik çok zayıf çok sıska vs diyor. Çok ama çok üzülüyorum gerçekten diğer bebeklerin yanında onların yarısı gibi 3 aylık gibi. Bi ara ciddi meme reddi yaşadık hala aşmış değiliz zar zor emziriyorum biberon maması da bikaç marka denedim. Ek gıdaya geçtik mamalar yapıyorum kilo alsın diye muhallebiler yapıyorum ama onları da zorla yiyor ne yapsam bilemedim resmen hayattaki tek hedefim ona kilo aldırmak oldu: ( tek istediğim kemikleri gelişsin birazda toparlasın bana bi yol gösterin lütfen. Bu arada doktor da geri de kaldığını söylüyor tüm mamaları dene dedi ama biz denedikçe bebeğimde gaz yaptı daha beter olduk. Bebeği zayıf olup kilo aldıranlar bana bi yol gösterin lütfenn. Son olarak bebeğim aylık 300 grm civarı alıyor bu normal mi?
Aptamil comformil 2 ye başlayın.
Merak etmeyin sağlıklı olması herşeyden önemli.
3 ve 4. Aylarda meme reddi oluyor diş döneminde de oluyor biraz sabredince memeyi bıraktırmayinca bi süre sonra onlar bırakmak istemiyo iki yaşına kadar mutlu mesut emiyorlar. Benim ikinci bebeğim şuan 9 aylık meme reddi yasiyorum ben de kırk takla atıyorum birkaç dk emzirene kadar ek gıdayı tek öğüne düşürdüm emsin diye sadece anne sütü kilo alımı çok iyi. Öyle çok sütü olan biri de değilim ama bebek aç olup çekince geliyor . Tabi siz bebeğinizin durumunu daha iyi bilirsiniz annesi olarak. Benimki nacizane tavsiye.Biz 3 aylıkken meme reddi yaşadık emzirmeye çalışınca deli ağlayıp kendini atıyordu memeden günde 3 kez zorla 5-10 dk emiyordu ek gıdaya erken başladım o yüzden kabız nadiren oluyor
SMA mama dene toparlar bebeğin.Hem küçük olsun zayıf olsun önemi yok ki.Sağlığı yerinde mi ,bağışıklığı iyi mi ona bak.Benim ikizlerim evimize geldiğinde 1600 gr.dı ve hiç kiloyla ilgilkenmedim sadece güzel baktım şimdi prematüre gibi bile hiiç durmuyorlar ,millete bakma benimkiler 5,5 yaşında hala zayıf diyen var bana göre ise ideal yapıları varKızlar daha önce de bu konu hakkında yazmıştım. 6 aylık bebeğim var kilosu 6500 herkesin bebeği en az 8-9 kilo tombik tombik kim bebeğimi görse çok minik çok zayıf çok sıska vs diyor. Çok ama çok üzülüyorum gerçekten diğer bebeklerin yanında onların yarısı gibi 3 aylık gibi. Bi ara ciddi meme reddi yaşadık hala aşmış değiliz zar zor emziriyorum biberon maması da bikaç marka denedim. Ek gıdaya geçtik mamalar yapıyorum kilo alsın diye muhallebiler yapıyorum ama onları da zorla yiyor ne yapsam bilemedim resmen hayattaki tek hedefim ona kilo aldırmak oldu: ( tek istediğim kemikleri gelişsin birazda toparlasın bana bi yol gösterin lütfen. Bu arada doktor da geri de kaldığını söylüyor tüm mamaları dene dedi ama biz denedikçe bebeğimde gaz yaptı daha beter olduk. Bebeği zayıf olup kilo aldıranlar bana bi yol gösterin lütfenn. Son olarak bebeğim aylık 300 grm civarı alıyor bu normal mi?
Haklısınız en başta sağlık ve bebeğimin mutlu olması tabi ama dışardan insanların sanki bebeğimle ilgilenmiyormuşum onu aç bırakıyormuşum gibi konuşmalarını biraz taktımpersentile nasıl bakılıyor bilmiyorum kızım 6 aylık 6500 kg 66 cm
Merhaba.. kizim 6 aylikken 6800 gr kadar, 1yasindayken 8 kilo civariydi..su an 2yasinda ve yeni yeni 10kilo oldu..Doğum kilosu 2600 şu an 6 aylık 6500 3 aylık olunca ikiye katlaması gerekiyordu diye biliyorum ama şu an gerçekten çok zayıf çok kafaya taktım
Valla size iki saat bilimsel açıklamasını yapamıcam.bu konuda uzman sayılabilecek tecrübe ve bilgi sahibiyim.tabiki anne sütü herşeyden önce gelir bu konu tartışılmaz.konu sahibi ztn mama denediğini yazdgı için tavsiyede bulundum.anneden gelen süt bazen yetersiz kalabilir.zaten normalin altında ise kilosu doktor tavsiye etmiştir mamayı.lütfen at gözlüğü takmayı bırakınNeden?? Anne sütü dururken Aptamil comformili ne yapsın Allah aşkınıza? Emziriyor ne güzel. Meme reddi her bebekte olabilir.
Yazınızı yeni okudum sizle aynı dertten muzdaribim 27 aylık bir kızım var ve 12 kilo .. yemek yemeyi kesinlikle sevmiyor anaokuluna göndermeyi düşünüyorum 3 yaşına gelince bellii düzene girer diye.. sizin kizinizin iştah ve kilosunda düzelme var mı ? Bana umut olursunuz inşallah çünkü çok takıyorumMerhaba.. kizim 6 aylikken 6800 gr kadar, 1yasindayken 8 kilo civariydi..su an 2yasinda ve yeni yeni 10kilo oldu..
Ben mama falan kullanmadim yalniz muhallebi puding vs denedim kendim yaparak. Fakat kizim hic bi zaman oyle kaselerle tabaklarla yemedi. Hep uc kasik dort kasik.. Su siralar cikolatayla besleniyor. Babasi teyzesi anneannesi falan simartti.. ben de yildim artik yesin diyorum.. Oyle iste :/
Merhaba yazalı çok olmuş ama araştırmaktan çok yoruldum artık sizin yazınıza rastladımO
3 ve 4. Aylarda meme reddi oluyor diş döneminde de oluyor biraz sabredince memeyi bıraktırmayinca bi süre sonra onlar bırakmak istemiyo iki yaşına kadar mutlu mesut emiyorlar. Benim ikinci bebeğim şuan 9 aylık meme reddi yasiyorum ben de kırk takla atıyorum birkaç dk emzirene kadar ek gıdayı tek öğüne düşürdüm emsin diye sadece anne sütü kilo alımı çok iyi. Öyle çok sütü olan biri de değilim ama bebek aç olup çekince geliyor . Tabi siz bebeğinizin durumunu daha iyi bilirsiniz annesi olarak. Benimki nacizane tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?