Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bahsedilen çayların çoğunda sinameki var. Bağırsakların epitel dokusuna zarar verdiğini duymuştum. Aynı zamanda düzenli kullanımda bağırsakları tembelleştiriyormuş. Dikkatli kullanmakta fayda var
bende lipton kiraz saplı içerdim ama günde bikere,fazlası bencede tehlikeli olabiliyomuş,,neyse normal biberiye demleyip için kızlar yağ yakıcı özelliği var ben içiyodum hergün 1bardakta ondan,,bide 7otlu çay var tadı gerçekten güzel,insan alışınca içemiyceği çay yok,tavsiye ederim,içinde 7tane bitki var yokyok yanii,alın deneyin için valla pişman olmazsınız,,yeşilçayıda unutmayın günde 2bardak mutlaka için...
bu saydıklarım size yeterde artar bilee
bende ginkgolu yeşil çayı tavsiye edebilirim şimdi ben elmalısını içiyorum ama pek hoşlanmadım en kısa süre de tekrar ginkgolu alıcam. zayıflamaya yardımcı olmak için yeşil çay mu form çayı mı içilmeli onu bilmiyorum arkadaşlar
kesinlikle ve kesinlikle kutuda doğuş çayın "bergamotlu yeşil çayı" tavsiye ederim hem yeşil çayın o acı tadı yok hemde sağlık için birerbir.
zamanında azmı market gezmiştim bunmak için, yinede bulamamıştımda arkadaşım alıp getirmişti bana :)