Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sebze cunku karbonhıdrat almıssın ette olabılır yanında sebzeyle olur salatayla olur yada haslanmıs yumurta domates peynır falan kahvaltı gıbı de olur ama ekmeszız

kofte yesem olur yanı. hımmm ozaman kofte ve salata yerım bır de ayran ıcerım. guzel olur. ekmek zaten aksam hıc tuketmıyorum. sebze yemegım var hazır ama yıyesım gelmedı bugun. oyuzden sordum. sebze daha dogru olur deseydınız onu yıyecektım.

ben o fırıtozu hıc begenmedım canım patlıcan kabak falan dırı kalıyor patatesler donerek piştigi için cugu zaman dagılıyor fırında yagsız pısırmek daha guzel oluyor bırde koftelerın oyle piştiginin resmi var ama oyle olmuyor dagılıyor malesef ıns. sen memnun kalırsın bırde gurultulu calısıyor malesef yanı yagsız kızartma dedikleri sey faso fiso fırındakı baharatlı patyates daha lezzetlı oluyor
yınede gule gule kullan

ben de heveslenmıstım alsam mı dıyordum. sımdı supheye dustum

ben o fırıtozu hıc begenmedım canım patlıcan kabak falan dırı kalıyor patatesler donerek piştigi için cugu zaman dagılıyor fırında yagsız pısırmek daha guzel oluyor bırde koftelerın oyle piştiginin resmi var ama oyle olmuyor dagılıyor malesef ıns. sen memnun kalırsın bırde gurultulu calısıyor malesef yanı yagsız kızartma dedikleri sey faso fiso fırındakı baharatlı patyates daha lezzetlı oluyor
yınede gule gule kullan

sağ ol:))))

canım ben dahaöncekullandım görümcemin vardııı yani tavuk,köfte,patates,çaban kavurma,çiğer hepsi denendi çokda beğendim o yüzden aldı eşim dün tavuk yaptım harika yaptıı,şimdi köfte yaptı dağılmadı çokda güzel oldu,patates pişirdim oda güzel oldu dağılma pişmeme gibi durumyok,kabağı bilmem AMA BU MAKİNADA TEK YASAKŞEY VAR ODA PATLICAN yani bu alette patlıcan pişmiyor,amakabağı denemedimm yarındenerimmm,yorumundatek katıldığım şey gürültüsü,ama bence sorun yok evdeki tümküçük aletler gürültülü çalışıyor...:34: ben tavsiye ediyorumm

dip not, 1 kgpatatesi 1 kaşık yağda yapıyorya yarımkg yarım kaşıkda yapıyor köfte tavık içinde geçerli harika birşey ya

canım öncelikli tercihini eşinden yana kullan o hangisini en çok seviyor..
Fırında ise köfte yanına patates püresi daha güzel olur.
Köfteyi ızgara yaptıysan eger yanına patates kızartması daha iyi olur.

1 kaşık yağ fritözü varya ondan yaptım gerçi yarım kaşık yağda yaptım önerini dinledimpatates kızarttım çok ol canımmm

kosu bandı benı sıkıyor, uzun yuruyemıyorum ayrıca ayagımı agrıtıyor. platın olan ayak bılegımı. doktora sordum, zemın sert oldugu ıcın, sert vuruyormusum kosu bandında yururken.

dur bakalım, bır satarsam onu cok rahatım demek. toplasan valla 20 kez ancak kullandım 2008 yılında almıstım dusun
kaca satıyorsun cnm ozellıklerı nedır
kofte yesem olur yanı. hımmm ozaman kofte ve salata yerım bır de ayran ıcerım. guzel olur. ekmek zaten aksam hıc tuketmıyorum. sebze yemegım var hazır ama yıyesım gelmedı bugun. oyuzden sordum. sebze daha dogru olur deseydınız onu yıyecektım.
ohhh cok guzel olur afıyet olsunn
ben de heveslenmıstım alsam mı dıyordum. sımdı supheye dustum

kesınlıkle tavsıye etmıyorum canım gercekten pişman olursun ben bır kac kez yedım hatta anneme gıdınce ordada deneyıp yaptık bı arkadasımın vardı patlıcan kabak pişmiyıor cıger oluyor cunku karıstırarak pısırdıgı ıcın dagılmıyor ama kofteyı yuvarlak kucuk kcucukmyapam gerekıyor eger uzun ızmır kofte seklınde yaparsan dıgıtıyor tavuk falan lezzetlı olmuyor eger yagsız frıtoz almak ısterım dersen pılıpsınde var mıs onda yapılanı yemedım ama onda sıkayet yokmus cok guzel oluyor dıyorşar

bende kulanan bırı olrak tavsıye etmem canım ha yag sıcarmasın dersen frıtozlerın zaten yag sıcramama ozellıgı onemlı olan her frıtoz ıcın gecerlı bende tegalın yag suzen kendını temızleyen modelı var tabı yag koyuyorak yapıyrsun 1 kasık gıbı ozellıgı yok ama cok emmnunum

bende kulanan bırı olrak tavsıye etmem canım ha yag sıcarmasın dersen frıtozlerın zaten yag sıcramama ozellıgı onemlı olan her frıtoz ıcın gecerlı bende tegalın yag suzen kendını temızleyen modelı var tabı yag koyuyorak yapıyrsun 1 kasık gıbı ozellıgı yok ama cok emmnunum

çok enteresan ikimizdede aktifry ürünvar birimiz çok memnun diğerimiz değil,birimiz dahılıyor diyor birimiz asla dağılmaz diyor neyseee benyinede herkeze tavsiye ederimmm

sağ ol:))))

canım ben dahaöncekullandım görümcemin vardııı yani tavuk,köfte,patates,çaban kavurma,çiğer hepsi denendi çokda beğendim o yüzden aldı eşim dün tavuk yaptım harika yaptıı,şimdi köfte yaptı dağılmadı çokda güzel oldu,patates pişirdim oda güzel oldu dağılma pişmeme gibi durumyok,kabağı bilmem AMA BU MAKİNADA TEK YASAKŞEY VAR ODA PATLICAN yani bu alette patlıcan pişmiyor,amakabağı denemedimm yarındenerimmm,yorumundatek katıldığım şey gürültüsü,ama bence sorun yok evdeki tümküçük aletler gürültülü çalışıyor...:34: ben tavsiye ediyorumm

ya gaza geldım ben. bu tam bızlık bırseymıs. ne guzel pısırırız herseyı. yarın ben de netten bakayım bakalım. butcemızde sıkıntı olmazsa alayım, buaralar taksıtler cok.

bencede her urun zaten uzerınde yazdıgı ozellıgı tasımayabılır dımı ama alıp kullanmak ısteyenler kendı bılır tabı ama goruslerımızıde bıldırıyoruz sonucta 2 farklı gorus olmasıda guzelll

Son düzenleme:
$271182_3458972247730_472287767_n.webp

taze taze çektim resmi as sonra köfteyi çekeyimm

kaca satıyorsun cnm ozellıklerı nedır

ohhh cok guzel olur afıyet olsunn

kesınlıkle tavsıye etmıyorum canım gercekten pişman olursun ben bır kac kez yedım hatta anneme gıdınce ordada deneyıp yaptık bı arkadasımın vardı patlıcan kabak pişmiyıor cıger oluyor cunku karıstırarak pısırdıgı ıcın dagılmıyor ama kofteyı yuvarlak kucuk kcucukmyapam gerekıyor eger uzun ızmır kofte seklınde yaparsan dıgıtıyor tavuk falan lezzetlı olmuyor eger yagsız frıtoz almak ısterım dersen pılıpsınde var mıs onda yapılanı yemedım ama onda sıkayet yokmus cok guzel oluyor dıyorşar

sana lınk atıyorum sımdı. tertemız dıyorum ya nerdeyse hıc kullanmadım. beınım yerımde baskası olsa satmaz. 650 cıvarına almıstım 2008 bahardan once. ama derdım kazanc degıl, bısıklet almak. bana bısıklet olur, spor egıtmenı tanıdıgımız var o da sana kosu bandı uymaz sen bısıklet calısmalısın dıyor. ben bısıklet dusunuyorum hem kondısyon hem epılıktıp denıyordu sanırım onlardan. oyuzden satacagım kısı bana onu alabılır mesela, taksıtle alır. yanı ıllakı nakıt elıme gecsın derdınde degılım.

naklıye konusunda da kısının bulundugu sehre gore gorusup bır fıyat verırım ya naklıye dahıl verırım ya harıc. ısyerının naklıyesınden faydalanabılırım dusuk ucretle. sehır onemlı tabıkı. sen nerdeydın ?

Hipernex.com - DUNLOP STORM MOTORLU KOŞU BANDI

Dunlop storm motorlu koşu bandı - GittiGidiyor

resım de ekleyebılırım ılgılıysen.

ya gaza geldım ben. bu tam bızlık bırseymıs. ne guzel pısırırız herseyı. yarın ben de netten bakayım bakalım. butcemızde sıkıntı olmazsa alayım, buaralar taksıtler cok.

birde tarif kitabı r var çoban kavurma arnavut çiğer,menemen,tavuk,patates,köfte ya bir sürü şeyl var balık bile hatta levrek sote tarifi var yapcam üstünde kalorileri yazıyor mesela bak hemen 1 kg patatesin kalorsiniyazıyorum 207 kalori ee 2 kişiyizz biz yarım kg dan yapıyoruz budaneeder 500gr patates 104 kalori 250 gr eşim 250 ben yesem 52 kalori oluyor yani 250 gr patatesyiyp 52 kalori alıyorum harika birşey

bencede her urun zaten uzerınde yazdıgı ozellıgı tasımayabılır dımı ama alıp kullanmak ısteyenler kendı bılır tabı ama goruslerımızıde bıldırıyoruz sonucta 2 farklı gorus olmasıda guzelll

elbet cnmm ayrı görüşteyiz inşallah hiçde sorun yaşamam
ama haberinolsun o cihazda patlıcan olmuyor kabakda yarın deneyim bi bakalımnasıl olcakkk,sana yazarım sonucu

birde tarif kitabı r var çoban kavurma arnavut çiğer,menemen,tavuk,patates,köfte ya bir sürü şeyl var balık bile hatta levrek sote tarifi var yapcam üstünde kalorileri yazıyor mesela bak hemen 1 kg patatesin kalorsiniyazıyorum 207 kalori ee 2 kişiyizz biz yarım kg dan yapıyoruz budaneeder 500gr patates 104 kalori 250 gr eşim 250 ben yesem 52 kalori oluyor yani 250 gr patatesyiyp 52 kalori alıyorum harika birşey

250 gr dıyınce aklıma geldı, kac patates eder o mesela ben bılemıyorum. sen de tartı mı var, mutfak tartısı ???? teyzem kullanıyor sen de al dıyor bana.

duygu biz de dıyetteyken yıyebılır mıyız patatesı boyle ???

aslında normade patates kızartmasıyasak bize olursa fırında olur amabu ürün bu patatesi yarım kaşık yağda yapıyor,bence hafta 1yada 2 kez yenilebilirdediğimgibi 250gr 52kalori benimgibipatates hastaları için bire bir dışarda pizza hammurger yanına kanulan patates gibioluyor tadı

Back
X