Zavallı Çocuklar !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
malumunuz bu aralar tv de çocuk şarkı yarışmaları var. ve onları şöhret etmek isteyen tuhaf aileler..
bu çocuklar okulda olması gerekirken provalarda,şöhret olma peşinde yaşlarından oldukça büyük tavırlar içinde.o kızcağızlar koca koca kadınlar sanki.. okuyayım da güzel bir üniversiteye gideyim ,güzel bir mesleğim olsun değil de hemen şöhret olayım derdinde. o ailelerde bu uğurda çırpınıyor.ufacık kızlar kadın gibi makyajlar saçlar o halleri nedir öyle yaa. çocukluklarını yaşayamıyorlar ailelerinin para ve şöhret hırsı onları hastalıklı bir hale sokuyor. bu yarışmalar bittiğinde şöhretleri sona erdiğinde ne yapacaklar ? neresinden bakarsan bak ben kabul edemiyorum.
amerika böyle yarışmalarla pek çok şöhret kazanmıştır. britney spaers,justin timberlake,beyonce gibi.. bizdede bu amerikayı geriden takip etme olayımızdan sanırım bu yarışmalar.

ailelerin para ve şöhret hırsı yüzünden eriyip giden kukla çocuklar..
kaldırılsın bu yarışmalar. bu tip yarışmalarla insanların beyni sulandırılıyor. gündem değiştiriliyor. herşeye el atan devlet bunada bir el atıversin bi zahmet..:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
küçücük çocukların televizyonlarda bu şekilde raiting malzemesi yapılmasına ben de anlam veremiyorum o büyümüş de küçülmüş tavırlarıyla da daha da itici oluyorlar ailelerine de hayret ediyorum.

çocuklarının yeteneklerini tv kültürüne kanalize etmelerinde ise art niyet ve para hırsı büyük rol oynuyor.

aynen sana katılıorm koca koca adamlar bu yarışmalara katılıolarda ardından işsiz kalıp şöhret sönünce bunalıma giriolar ki bu çocuklar nası başa çıkacak bununla

şuan ii bişe gibi gelio onlara ama gelecekte belkide pişman olcaklar buraya katıldıklarına

o sevinen aileler belkide üzüntü duyacaklar çocuklarının düştükleri halleri görünce

o zamanlar geldiğinde çocukları da onları suçlicak yarışmaya katılmalarını istedikleri için

ama bunları düşünmüoki hiçbiri kanal memnun aileler memnun izleyici memnun kısacası herkes memnun

devlet napsın bunları bi deliği kapasa başka bi yerden bişe bulup çıkarıolar gene

vallahi tamamen rezillik olarak görüyorum ben. izleyen ve pirim verenlerede hayret ediyorum. yazıktır günahtır...

Evet canım,aynen sinirlenip üzülüyorum.
Yazık ki ne yazık,küçücük on yaşındaki kız kıvırıyor,on bir yaşındaki aşk şarkıları söylüyor,saçlar maşalı,gözler boyadan düzgün bakamıyor,kirpikler rimelden ağırlaşmış.
ışin kötü yanı,sunucular havadan sudan konuşarak onları takdim ederken,lafı uzattıkça uzatıyorlar,korkuyorum minik yürekleri kuş gibi çırparken küt diye bayılacaklar diye..
Yazık ya,günah ya.
Onlar bebek,koklanacak,sevilecek,okuyacak,öpülecek,oyunlar oynayacak çağlarında,eğlence dünyasına malzeme oluyorlar.
ızlemiyorum,izleyemiyorum..Bana da insanlık ayıbı olarak geliyor bu durum.

Aslında yetenekli çocuklar o yaşta keşfedilip yetiştirilmeli.Sonuç olarak gerçekten başarılı sanatçılar olabilirler.
Ama tüm bu işlemlerin medya önünde yapılması benim de hoşuma gitmemeye başladı.Çocuklar o yaşamın tatlılığına alışıp yeteneklerini boşlayailirler..Bence artık kaldırılması gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…