Zatürre sonrası kan tükürme ve düşmeyen Crp değeri

alindalin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
2.100
1.053
36
Merhabalar; sizlere babamla ilgili bir durumu sormak istiyorum.

Babam 4 aydır zatürre tedavisi görüyor. Zaman zaman iyileşiyor filmlerde tahlillerde her şey yolunda görünüyor rahatlıyoruz. Bir süre sonra hastalık tekrarlıyor. En son kurban bayramında tekrarladı ve hep götürdüğümüz doktor artık yatırılması gerekiyor deyince üniversite hastanesinin aciline götürdük ve oradan yatışını yaptılar.

Bir hafta kadar tedavi oldu ve yine doktorların söylediğine göre ciğerlerinde hiçbir şey kalmamıştı. Doktor birkaç gün içinde taburcu etmeyi planlıyordu. Sonra akşamları yine ateşlenmeye başladı. Her akşam 7 gibi önce sıtmalanıyor ardından ateşi yükseliyor. Ateş düşürücü serum veriliyor.

Bir de Crp değeri en son 16 ya kadar düşmüştü. 23 temmuzda yapılan kan tahlilinde 94, 27 Temmuzda 124 ve dün yapılan kan tahlilinde yine 130 olarak ölçülmüş.

Son olarak da bu sabaha karşı boğazında bir şey hissetmiş ve tükürünce kan geldiğini görmüş. Tekrar tükürmüş yine kan gelmiş. Ama devamı yok. Doktora bunu da söyledik. Filmlerde herhangi bir şey yok ama yarın bir de kamera ile solunum yollarına bakalım dedi. Yarına kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum içime bir kurt düştü. Daha önce benzer şeyler yaşayan, bu konuda bilgisi olan varsa diye burada sormak istedim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

X