Zararlı mıdır?

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.097
448
Merhabalar konuyu nereye açsam bilemedim. Gebelikte bitki çayları malum bazıları tehlikeli. Ama ben çok severim bitki çayı içmeyi. Kuşburnu çayı alıp içmek istiyorum aktardan ama zararı olur mu bilemedim. Grip için de iyi geliyor hem. Melisa çayı falan da severim normalde ama içmiyorum hiç bilemediğim için. Kullanan bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Merhab.. Öncelikle inşallah sağ salim kurtulursunuz bebeğiniz de sizde.. Bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür sağlıklı mutlu olursunuz inşallah..
Hamilelikte kullanılan bitki çayları çok çok az 20 tane bile değil.. Doktoruna danışmadan kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederim.. Benim doktorum papatya çayı içmemi söylemişti uyku problemi yaşadığım için.. Kuşburnu konusunda pek bi fikrim yok ama sakıncalı değil diye biliyorum.. Melisa çayı da aynı şekilde.. Ama kesinlikle içilmemesi gerekenler ada çayı, yeşil çay, ısırgan otu vb.. Yine söyleyim.. Bitki çaylarını doktorunuza danışmadan içmeyin kesinlikle..
Sağlıcakla.. :KK24::KK200:

Merhab.. Öncelikle inşallah sağ salim kurtulursunuz bebeğiniz de sizde.. Bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür sağlıklı mutlu olursunuz inşallah..
Hamilelikte kullanılan bitki çayları çok çok az 20 tane bile değil.. Doktoruna danışmadan kesinlikle kullanmamanızı tavsiye ederim.. Benim doktorum papatya çayı içmemi söylemişti uyku problemi yaşadığım için.. Kuşburnu konusunda pek bi fikrim yok ama sakıncalı değil diye biliyorum.. Melisa çayı da aynı şekilde.. Ama kesinlikle içilmemesi gerekenler ada çayı, yeşil çay, ısırgan otu vb.. Yine söyleyim.. Bitki çaylarını doktorunuza danışmadan içmeyin kesinlikle..
Sağlıcakla.. :KK24::KK200:

Teşekkür ederim. Bende okudum internette kuşburnu melisa dozunu aşmamak kaydıyla sıkıntı olmaz diyor ama bilemedim

Doktorunuza sorun benimki tavsiye etmiyorum içmeyin dedi. Tek tük birşey olmaz büyük ihtimal ama düzenli içmeyin bence nasıl bir etki olacağını bilemezsiniz

Back
X