• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zarar verme takıntısı olan var mı

burda yazılanlara bakınca hem hayret ediyorum hemde gelecekten korkuyorum.
ben 3 yıllık infertilit hastasıyım yani kısacası 3 yıldır sizi bunaltan aklınızı bedeninizi yoran evlat için çalmadık kapı okumadık yazı bırakmadım.bunalmadım mı fazlasıyla ağlamadım mı fazla fazla...milletten laf işitmedimmi tonlarca...eşime karşı eksik hissetmedim mi hemde çok fazla...paralar harcamadımmı milyarlarca
SONUÇ NE BİLİYOR MUSUNUZ HİÇÇÇÇ
SİZİN EN AZINDAN BÜYÜYECEK Bİ VARLIĞINIZ VAR BİZİMSE BÜYÜTMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ Bİ HAYALİMİZ O DA YA OLUR YA OLMAZ
Canım benim bebegimde tedavi ile oldu bende çok istedim bende dediğin gibi çok şey denedim en son 2.asilamamda çok şükür oldu bebeğim ama insan neler yaşayacağını bilemiyor bana doğum sonrası depresyon yaşayan bi arkadaşım demistiki kucağına alır almaz dünyanın en mutlu insani olmuyosun sevinmiyosun demişti bende senin gibi hayret etmiştim ben çok mutlu olurum demistim ama hayatımda hic depresyon yasamamisim meğer gerçekten doğum sonrası depresyondaysan hisse deniyormuş sun bireyleri yani dilerim senin de bebisin olur ve sen bunları yasamazsin .

Canım benim bebegimde tedavi ile oldu bende çok istedim bende dediğin gibi çok şey denedim en son 2.asilamamda çok şükür oldu bebeğim ama insan neler yaşayacağını bilemiyor bana doğum sonrası depresyon yaşayan bi arkadaşım demistiki kucağına alır almaz dünyanın en mutlu insani olmuyosun sevinmiyosun demişti bende senin gibi hayret etmiştim ben çok mutlu olurum demistim ama hayatımda hic depresyon yasamamisim meğer gerçekten doğum sonrası depresyondaysan hisse deniyormuş sun bireyleri yani dilerim senin de bebisin olur ve sen bunları yasamazsin .
İNŞALLAH RABBİM TÜM İSTEYENLERİ ANNE YAPAR sanada rabbimden huzur diliyorum seni anlamıyorda değilim fakat inan senin yaşadığın şeylerin bir tesellisi var en azından mevcut bir varlık var elinde bizlerse yok olan birşey için çırpınıyoruz bence sadece allaha sığın ve bebeğini kokla eminim onun kokusuna hasret annelerde benim gibi düşünüyorlardır

Amin cnm inşallah bende seni çok iyi anlıyorum bende 2.5 sene bekledim çok şükür Rabbim verdi her ay bu sefer olur umuduyla beklemenin ne olduğunu çok iyi bilirim Rabbim sana da nasip etsin inşallah..sebebi bilinmiyor demi infertilite o anlama geliyor sanırım bende de pko vardı Rabbim ol deyince oluyor inşallah senin içinde ol der canım olursa bize de müjde ver

BENİM OĞLUM DAHA DOĞMADI.
AMA İNANILMAZ KORKUYORUM OĞLUMU KAYBETMEKTEN...
DÜN EŞİMLE Bİ DİZİ İZLİYORDUK VE ONA DEDİM Kİ EĞER Kİ DOĞUMDA Bİ AKSİLİK OLDU VE TERCİH YAPMANI İSTESELER OĞLUMU YAŞAT DEDİM...
BÖYLE SAÇMA ŞEYLER GELİYOR İŞTE AKLIMA... ONU ŞİMDİDEN O KADAR ÇOK SEVİYORUM VE KAYBETMEKTEN O KADAR KORKUYORUM Kİ ANLATAMAM...
8 AYLIK HAMİLEYİM VE İLK BEBEĞİM ÜSTELİK

BENİM OĞLUM DAHA DOĞMADI.
AMA İNANILMAZ KORKUYORUM OĞLUMU KAYBETMEKTEN...
DÜN EŞİMLE Bİ DİZİ İZLİYORDUK VE ONA DEDİM Kİ EĞER Kİ DOĞUMDA Bİ AKSİLİK OLDU VE TERCİH YAPMANI İSTESELER OĞLUMU YAŞAT DEDİM...
BÖYLE SAÇMA ŞEYLER GELİYOR İŞTE AKLIMA... ONU ŞİMDİDEN O KADAR ÇOK SEVİYORUM VE KAYBETMEKTEN O KADAR KORKUYORUM Kİ ANLATAMAM...
8 AYLIK HAMİLEYİM VE İLK BEBEĞİM ÜSTELİK
Allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin bnmde oyle oluyodu hamileyken aklım cıkıyodu esımle yuruyuse bıle cıkmıya korkuyodum bıraz hareket etmese oluyodum korkudan ya benı son anda bırakıp gıderse dıye ama cok sukur sagsalım dogdu oglum ıyı seyler dusun cnm hazırlıklarını tamamla zaten bıse kalmamıs doguma :)

Benim de aynı korkularım var aklıma geldiginde mahvediyor beni seni görünce yalnız olmadığımı anladim

İyilestinizmi bende 2021 postpartum depresyonu ve çocuğuma zarar verme tekintisi yaşıyorum.kurtuldunuzmu

Back