• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zara'nın Parfümlerini kullanannnn??

Pelin Semiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
28
5
3
37
Kızlar geçen gün alışveriş esnasında denedim de zaranın parfümlerini aralarında bir kaç tanesi çok güzel kokuyordu, fiyatları da uygundu açıkçası. Ama güvenemedim kalıcılıklarına. Sizce nasıl, kullanan var mı aramızda?* :KK17::KK49:

Bi ara kullanmıştım kokusu yoğun gül içeriyordu benim kullandığım...ilk 1saat okey ama sonradan baş ağrıtacak
bozulmuş bir kokuya dönüşüyordu..

benimde elime alıp dolaştırıp geri bıraktığım oluyor sürekli merak ediyorum çantama atıp asıl parfümüm yanında arada kullanmayı düşünüyorum deneyen varsa bende bilmek istiyorum

Fruity olanını denedim. Kalıcı olmamıştı.
Hiç hissetmiyordum kokuyu. Yarım saat içinde kaybolmuştu.
Ama tek seferle anlaşılmaz. Uzun süre kullanmak gerekir.
Kalıcılık fark gösterebilir tene göre.

Bende bugün denedim mağazada beğendiğim bitanesini sıktım bikaç kere bileğime, eve döndüğümde sıfır koku kokudan eser yoktu resmen hiç tavsiye edemicem ben şahsen

Bende fruity ve oriental olan mevcut . Fruity çok sıradan meyvemsi bir koku ve hiç kalıcı değil. Oriental ona nazaran daha kalıcı ve gece parfümü bence ağır bir koku ama ben seviyorum :KK49:

Vanilla wood 'u kullanmıştım , şuan hiçbir zarada bulamıyorum ama hoş bir kokuydu. Ayrıca apple juice var şişesi yeşilimsi gibi olan , oda çok fresh bir koku :)

Back