Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zara78'in Başarı Öyküsü 45 Kilo Verdi
- Konu Sahibi Zara78
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hepinize cok tsk ediyorum canlarim benim...kilomu ne sprede verdigimi sormuslar...doktor kontrol altinda iken 6 haftalik bir tedavi uyguladim..6 haftada 8 kilo garantiydi...ama ben cok iyi ve tam dediklerini yaptigimdan dolayi 10 kilo verdim...sonra tekrar yaptim bu diyeti ve tekrar 10 kilo verdim,..diger kalan 45 kiloyuda kendim yaptim doktorsuz yani...ondan ögrendiklerimi uyguladim evde ...yani 25 kiloyu öyle 6 sar haftada vermedim...bir verdim bir aldim bir durdum günleri yasadim...o yüzden tam zaman yok..ama dedigim gibi ilk 20 kilomu 12 haftada verdim..ski bir diyetti ama..herkes yapamadi...cogu kisi gitti benden duyup...tartip ölcüp hep pisirdim yemegimi gramm gramm.150 gr patates 150 gr sebze 150 gr meyve yedim 2 ögün...öyle böyle derken bu hale geldik...yolda görenler benle konusmak isterdi tanidik tanimadik sen o sisman kisimisin diye hep durdururlardi beni...artik bikmistim milletin bana karsi gülümseyerek gelmesinden..ahan gene kilom icin geliyolar derdim ) tanimadigim kisiler eve telefon acarlardi numarani birinden aldm diye...ama ne oldu?? beni bosuna konusturdular hic biride uygulamadi:)) sonunda ufff cok zor diyet dediler:)...
yok artıkkk
shoptur o shop
:)) cokkk güldüm lafina yaaa vallahi billahi shop mhop degil..tam tamina benim )
- 10 Aralık 2011
- 53
- 6
- 96
- 26 Eylül 2010
- 215
- 15
- 318
harika olmuşsunuuz.. maşallah, maşallah , maşallah size ... bu azmi yakalamak için ne yapmak gerekiyor, birde ben öğrenebilsem, hem üzülüyorum, hem yiyorum, ne biçim bir mantık benimkisi.. darısı bana ve tüüm isteyenlerin başına.. sevgiler..
ah ah bilmemmi o üzülerek yemeleri bende öyleydim sonra hep kendime dedim yedim yuttu gitti eee noldu o saniyelik bir zevki aldim kiloya döndü dedim en iyisi hic yemem dedim yemedim..dolaptan cikolatayi alirdim iki kare yiyim diye ,,,amaann 2 kareden nolacak en iyisi hic yemem dedim yemedim...sende bunu yap cok ise yariyo ..ve gramm dahi olsa kilo verdigini görmek cok mutluluk veriyo insana,..yeme valla yeme..yeter yedik senelerce yeter utandik ortamlardan...giyimlerden...ben cok kötü günler gecirdim..simdi ise istedigimi giyniyorum ceketsiz cikabiliyorum disari ne rahat..takiyorum cantami ohh elim kolum bos yürüyorum..eskiden cantami elimde tasirdim karnima dayardim görünmesin karnim diye...valla basarana helal olsun...
Harika bir degisim canim resmen 10 yas genclesmissin. Bende 52 Kilo verdim benim topicte resimlere bakabilirsin istersen.
Evet basarmak isteyip popoyu kaldirinca basaramayacak birsey yok
canım süpe rgözüküyorsun tebriklerrrrrrr