Zara78'in Başarı Öyküsü 45 Kilo Verdi

harıkasın harıkaaa ..nasıl verdın 45 kg mı ..buyuk başarı ve azimm bravo

Ayy Allah'ım sanki başka 2 kişinin resimleri ya.

Tebrikler, evet tüyo bekliyoruz sizdenn

Son düzenleme:
Canım mükemmel olmuşsun harikasın şahanesin gençsin güzelsin daha ne diyebilirim ki... Neeeeolurr neee olur neler yaptın anlatırmısın enkadar zaman da verdin...

tebrikler :))

zayıflayanların yüzü çöker derler ama size güzellik gelmiş maşallah :))

ne kadar zamanda verdiniz 45 kiloyu? merakta bırakmayın bizi :))

keske bıkac foto daha koysanız ıcınızden bı ınsan daha cıkmıs sankı bıde dıger arkadaslarda sormus nasıl kılo verdınız neler yaptınız bende bunlara ılave olarak bıkac soru daha sormak ıstıyorum neden okadar kıloluydunuz?hep ole kılolumuydunuz yada hamılelık kılolarımıydı yada bır rahatsızlık sonucu anıden alınan kılolarmıydı bunalım,troit,pko dan kaynaklımıydı o kılolar bıraz ayrıntı verebılırmısınız unutmayınkı bu ayrıntılar bıcok kısıye umut olucak ve yol gosterecek tebrık ederım 45 kılo nedemek ya harıka:128:

Gözlerime inanamadım bir kac kez baktım resimlerinize.. Sanki iki farklı kişi var, cok zarif olmussunuz.. Neler yaptınız ve ne kadar sürede verdiniz?

gerçekten harika olmuşsunuz.inşallah bu şekilde muhafaza edebilirsiniz kilonuzu.darısı biz gibi zayıflamak isteyenlerin başına.ben de verdim biraz güya ama kış geldi eve kapandım yine başladım almaya.

sevgili arkadaslarim..ilk evela güzel yazilariniz icin cok tsk ediyorum sizlere...evet kendimden bir insan cikti..kolaymi 45 kilo bu..ne haldeymisim ne hale gelmisim kendim bile inanamiyorum...ben herzaman kiloluydum..evlendigimde bile hatta 85 kiloydum...cocukkende kiloluydum...hayatta kilo veremem ben diye yasadim...evlendim tabiki disarda yemeler hep bana kilo aldirdi ben kilo aldikca esim beni begeniyordu :)) cok saskin bir adam yaa...cok konu actim onlari okuyabilirsiniz..esimle sorun yasadim kilo verdikten sonra...esim kilo aldi ben aldim diye diye 99 kiloyla ilk cocuguma hamile kaldim ve 117 kiloyla dogum yaptim...herkes bana kilonu göstermiyosun neren sisman dedikce kendimi zayif görmeye basladim..54 beden giyniyordum..hatta kendime 56 beden pantolon almisimdirki ben zaten kilo hic veremicem bir beden büyük alayim demisimdir..taaaki bir arkadasi zayif gördüm neler yaptigini ögrendim..bir diyetisyene gidip yeme icme piskolojik tedavi görmüs..aileme anlattim ailem karsi cikti aman bosuna para verecen neren sismanki dediler..:)) hala kendileri bile sasirir nasil demisiz diye..ailemde yani ablam annem kardesim ...bende bir sabah o kadina gittim ve konustum aninda basladik tedaviye...ve haftada 3 gün gitmem gerekiyordu..neler yedigimi neler yiyecegimi bana alisveris yapmayi ögretti...gelelim neler yememe...sabahlari 2 dilim siyah ekmek bir fincan kahve..sekeri aninda biraktim..öglenleri ise kendime 2 patates hasliyordum yanina sebze hasliyordum ..böyle böyle hergün degisik sebze haslamayla ´devam ettim..kisacasi arkadaslarim yagi tuzu sekeri hayatimdan birden bire kestimmmm..hep haslama yedim..diye diye...bu hale geldim..hedefim 83 tü..83 oldum dur 78 olayim dedim..78 oldum...75 olayim dedim..75 oldum.artik hastalaniyodumki ve yine hamile oldugumu ögrendim :))) ve gercekten hastalanmistim kilo hastaligi yani zayiflama hastaligi..her dakika tartilmalar yememezlik...aynalara bak baj hala kendimi sisman hissetmelerle bu hamilelik beni hastaliktan kurtardi diye düsünüyorum..ve basladim tekrar kilo almaya..ikinci hamileligimde ise 28 kilo aldim..bu beni depresyona cokk soktu cünki kilo verirken birden kilo almak beni mahvetti...bu hamilelige 75 le basladim 103 kiloyla dogum yaptim...3 ay sonra yine ayni diyete basladim..yani kisacasi iki kez büyük sayida kilo vermis oldum...su an 68 im..simdi diyeti yapmiyorum ama 2 seneye yakin ayni kilomdayim...cok cok az yemek yiyorum...fazla yersem hastalaniyorum migdem agir yemekleri yagli yemekleri kabul etmiyor artik..mutluyum ama...hafta sonlari genelde yiyorum esim evde oldugu icin..hafta ici yanlizim bana ye diye zorlayan yok :) böyle iste arkadaslarim..sizlere bol basarili kilo vermeli g+nler diliyorum...sorulariniz olunca yazin..sloganim yedim yuttum gitti en iyisi hic yemem di benim..hep bunu söyledim ve yemedim..yemeyin yemeyin yemeyin.yeter yedik !! öpüldünüz..iyiki varim iyiki varsiniz:))

tebrikler! özellikle sizin gibi çocukluktan beri kilolu olanların zayıfladığını görmek beni çok mutlu ediyor. Demekki verilemeyecek kilo yok, verilmeyen kio var

Azminizi kutluyorum
Nasılda gençleşmişsiniz öyle
Ne kadar sürede verdiniz kilolarınızı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…