Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar zara mağazalarında satılan parfümler hakkında bilgisi olan varmı ? kokuları hoşuma gitti. fiyat olarak da uygun. 50 ml. 30tl, 100ml 40 tl. kalıcımıdır acaba ?
Bugün gidip ZARA ORİENTAL 100 lük aldım 29.95 tl oldukça kalıcı çok hoş hafif bir koku.Diğer kokularıda hoşuma gitti.Fakat yavaşyavaş alıcam hepsi güzeldi kalıcılıklarını bilemem hepsinden sıktım.Ama aldığım koku muhteşem(bana göre) oldukçada kalıcı buramburam kokuyor
Ben de denemiştim zaranın çoğu parfümlerini fakat bence hiç kalıcı değiller. Koku olarak çok çok beğenmişimdir birçok parfümden de cidden güzeldir ama hem kalıcı değil hem de buram buram kokmuyor hiçbiri. Erkek parfümleri bir nebze daha iyi onlar alınabilir bence
zara black olani var bende, kokusuna cok bayilmiyorum ama en azindan alerji yapmiyor, kucuk oldugu icin cantada tasimasi kolay olabilir,sanirim 20tlye almistim. kalicigi bende 3saat falan oluyor eger sadece tenime sıkarsam
zaranın bazı parfümleri gerçekten çok güzel. ama şöyle bir sorun var. yeni ürünler getirdikçe eskilerinin üretimini yapmıyorlar sanırım.ben essentialını kullanıyordum. çokta seviyordum meyveli şekerli bir kokuydu. şu an gene var ancak ismi değişmiş fruity olmuş.tavsiye ederim.
erkek arkadaşım beyaz kutusunu yaklaşık 20 günde bir kullandığını söyledi ve bugün sıktığında, sıktığı yerler kızarmış ve yanmış 4-5 ay önce almış parfümü direk attı parfümü alerjik reaksiyon gösterdiği için benzer deneyime sahip olan var mı?
Hanımlar zaranın bir parfümü var şekli dikdötrgen çok hoş ve kalıcı bir kokusu var. Adını hatırlayamıyorum arıyorum netten bulamıyorum bilen var mı acaba çok üzgünüm