- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.658
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
Merhabalar arkadaşlar,
Zara marka parfümleri beğeniyorum. Gerek uygun fiyatı, gerekse kokuları bana hitap ediyor. Pahalı markalara özellikle şu kriz zamanı 500-600 tl bayılmak istemiyorum. Her neyse, bu başlık altında beğendiğiniz Zara parfümler varsa paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler:)
hafta sonu red vanila'yı aldım. tam isabetli olmuş o zaman teşekkürlerZara Red Vanilla ve Zara Black Amber oryantal kokular cok begenerekte kullandim hazir havalarda serinlemeye başlamışken cok guzel giderler bence
Evet evet tamda bu parfüm bende çok beğendimhafta sonu red vanila'yı aldım. tam isabetli olmuş o zaman teşekkürler
la vie est belle'nin muadiliymiş zaten, gerçekten başarılıEvet evet tamda bu parfüm bende çok beğendim
Ben sana Christian Dior pur poision onericem zara parfümü değilMerhabalar arkadaşlar,
Zara marka parfümleri beğeniyorum. Gerek uygun fiyatı, gerekse kokuları bana hitap ediyor. Pahalı markalara özellikle şu kriz zamanı 500-600 tl bayılmak istemiyorum. Her neyse, bu başlık altında beğendiğiniz Zara parfümler varsa paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler:)
önerin için teşekkürler canım bakıcam ona daBen sana Christian Dior pur poision onericem zara parfümü değil
En iyi taklidi d&p parfümeri de
Aynen, bence de taklitte en iyisi D&PEn iyi taklidi d&p parfümeri de
La vie est belle’nin d&p versiyonu nasıldır acaba? Yani parfümleri birebir mi taklit ediyor diyorsunuz daha önce hiç almadımAynen, bence de taklitte en iyisi D&Pboşuna bu kadar mağazası yok. David Walker'da fena değil ama çeşit az. Bargello, Eyfel, Loris kolonya kıvamında. Mad çok şekerli.
La vie est belle hatırladığım kadarıyla şekerli bir parfümdü, o yüzden ben kullanmıyorum ama D&p taklitte çok başarılı. Kağıta testerlarını sürüyorlar. Denemenizi tavsiye ederim. Ben o kağıdı alıyorum. Bir yarım saat çarşıda dolaşıyorum. Kalırsa alıyorum.La vie est belle’nin d&p versiyonu nasıldır acaba? Yani parfümleri birebir mi taklit ediyor diyorsunuz daha önce hiç almadım
Aynen, bence de taklitte en iyisi D&Pboşuna bu kadar mağazası yok. David Walker'da fena değil ama çeşit az. Bargello, Eyfel, Loris kolonya kıvamında. Mad çok şekerli.
Zaranın yenı cıkardıgı serisi hem kalıcı hemde niş kokulara muadil yapılmıs.Merhabalar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?