Teşekkür ederim.Nazar değmesin zarına
Geçmiş olsun.
Çok şükür gelmemiş kavunum, zarım sağlam.
Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Teşekkürler tantan.Biz zarına zarar gelseydi de senin yanında olurduk. Arkadaşlar bu günler için vardır.
Benim sağ kulak zarım 3 kere delindi küçükken. İlk kez 40 günlük bebeyken delinmiş. O yüzden biraz müsait delinmeye.
allah ıyılıgını versın shot
kulak zarı kaybı agrılı bırsey
yasadım bılıyorum
agrı esıgım cok yuksek olmasına ragmen baya canım acımıstı
sonrakı yorumları okuyunca koptum
Kiyamam . Bundan sonra daha dikkatli olTeşekkür ederim.
Bir süre daha ağrıdı geçti sonra.
ZARIMIZ ÖNEMLİ, ZARIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Bir daha yapmayacağım denasım. Ders oldu bana bu.Kiyamam . Bundan sonra daha dikkatli ol
Gözlerim yaşardıBiz zarına zarar gelseydi de senin yanında olurduk. Arkadaşlar bu günler için vardır.
Evet bunu onlara yasatamazdin bu yuzden daha dikkatli olmalisin aileni uzme kendine iyi bakBir daha yapmayacağım denasım. Ders oldu bana bu.
Ailem nasıl üzülürdü
Evet bunu onlara yasatamazdin bu yuzden daha dikkatli olmalisin aileni uzme kendine iyi bak
Peçete mi?Zarlara sahip çıkalımpeçete falan sokmayalım sonra nasıl olduğunu anlamadan zarımı kaybettim deme
Teşekkür ederim brenda.Bütün tanrılar zarını korusun ve kutsasın shot. Zarımıza sahip çıkalım ve dikkat edelim.
Peçete mi?Yapmam öyle şey
Teşekkür ederim brenda.
Kulak zarı diye çok umursanmıyor, iteleniyor ama neticede bu da zar
Sahibi geldi kaçın kızlar.Eki Görüntüle 1881953Bence anladınız, kulak zarlarınızın sağlığı kadar önemlidir geyikten ti'ye almaktan banlanmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?