• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zara bir şey olmuş mudur? :(

Biz zarına zarar gelseydi de senin yanında olurduk. Arkadaşlar bu günler için vardır. :KK74:
Teşekkürler tantan.

Gerçekten insan zarına zarar verme ihtimalini görünce anlıyor değerini :(

Ya delinseydi kulak zarım? Bir yığın iş ondan sonra.

:D
allah ıyılıgını versın shot :D
kulak zarı kaybı agrılı bırsey
yasadım bılıyorum
agrı esıgım cok yuksek olmasına ragmen baya canım acımıstı

sonrakı yorumları okuyunca koptum :D

:KK70:
allah ıyılıgını versın shot :KK70:
kulak zarı kaybı agrılı bırsey
yasadım bılıyorum
agrı esıgım cok yuksek olmasına ragmen baya canım acımıstı

sonrakı yorumları okuyunca koptum :KK70:
Benim sağ kulak zarım 3 kere delindi küçükken. İlk kez 40 günlük bebeyken delinmiş. O yüzden biraz müsait delinmeye.
O gün de hah dedim bozdum sonunda kulağımı.

Neyse ki duruyor zarım sapasağlam:nazar:

Bütün tanrılar zarını korusun ve kutsasın shot. Zarımıza sahip çıkalım ve dikkat edelim.

Evet bunu onlara yasatamazdin bu yuzden daha dikkatli olmalisin aileni uzme kendine iyi bak :KK43:
:( :(

Zarlara sahip çıkalım :KK43: peçete falan sokmayalım sonra nasıl olduğunu anlamadan zarımı kaybettim deme :KK70:
Peçete mi? :KK57: Yapmam öyle şey:olamaz:

Bütün tanrılar zarını korusun ve kutsasın shot. Zarımıza sahip çıkalım ve dikkat edelim.
Teşekkür ederim brenda.
Kulak zarı diye çok umursanmıyor, iteleniyor ama neticede bu da zar :(

Ne demek kulak zarı önemsenmiyor? Ülkemizde zarlar büyük öneme sahiptir. Tavla zarı, soğan zarı. Zar konusunda şaka kaldıramıyorum. Bir daha kendini ve aileni üzecek bir şey yapma cnm :(

image.jpeg
:mapus:Bence anladınız, kulak zarlarınızın sağlığı kadar önemlidir geyikten ti'ye almaktan banlanmamak:kahve:

Benim şu an göz zarım gitti gidecek, evet sustuk, çok fena sustuk, oldu da bitti maşallah. :bicak:

Back