Zara bir şey olmuş mudur? :(

Kıyamam zarınıza ne kadar değer veren, ne kadar özen gösteren bi üye olduğunuzu bildiğimden okuyunca çok üzüldüm.
Ama böyle karalar verirken sonunu da düşünecektiniz, pişman olacağınız şeyler yaşamayın arkadaşım. Sonra gelip ağlıyorsunuz buralarda.
Kim dedi size denize dalın diye, bi de bodoslama falan değil paralel daldım diye hala kendinizi savunma çabasındasınız.
Neyse yapmışsınız bi hata, tövbe edin ve ihmal etmeden bi doktora gidin. eltişiniz arkanızdan çok üzülür sonra

Teşekkür ederim
Kendimi savunmak değil olanı anlatmaya çalıştım. Hatalıysam onu da kabul ederim
Umarım zara bir şey olmamıştır.

Uçakta yapılır ya basıncı denfelemek için ağız burun kapalı, burundan hafif hafif hava vermeye çalışmak. Burnu, ağzı kapalı tutarak. Belki geçer.

hahahaha başlığı okudum ve ben şok konuyu okudum kendime geldim Ama konuya gelirsek geçmiş olsun inşallah birşey yoktur ama bayram falan dinlemiyor sağlık bende yarın doktora gideceğim sanırım hiç istemesemde sen de ihmal etme :)

Uçakta yapılır ya basıncı denfelemek için ağız burun kapalı, burundan hafif hafif hava vermeye çalışmak. Burnu, ağzı kapalı tutarak. Belki geçer.
Uçakta onu zaten yapıyorum da zarı zedelediysem ters teper mi acaba diye düşündüm?

ayy kulaklar çok hassas ya bende çekiniyorum hep bişey olur diye, uçağa bile binemiyorum

Aynı problem başıma geldi. İlk günler sadece hava varmış gibi bir ses yaptı daha sonra ağrıya dönüştüğü için doktora gittim. Kulağa su kaçmasından olan bir durum ben damla ve hap kullanmıştım geçmişti sizde gözükün derim dalmalarda ne yazık ki yaşanan bir durum geçmiş olsun

ortakulaga su kacmistir, zar zedelense isitme sorunu yasarsin ciddi bi sekilde

Çok geçmiş olsun shot, bu ara senin bu tatillerde birşey var, çocuk mu sevindireceksin ne yapacaksın artık bilemiyorum.
Kulak zarı delinmiş olabilir, yıllar önce benzer bir durumu eşimin kardeşi yaşadı ki aslında dalış konusunda çokta tecrübelidir, bir poff ve suda ani bir acıyla yüzeye çıkınca yanıma koştu abla kulağım kötü diye, hemen acile gönderdim, doktor hafif bir delinme olduğunu söylemiş, bir süre dalışlardan uzak durdu.
Bence acı eşiğinde yüksekse madem basite alıp doktora gitmemezlik etme.

Risk almaya değmez. Kulak muayenesi kısa sürer. Sonra ses olmayan yerde dahi kulağında senfoni orkestrası konser vermesin.
Geçmiş olsun...

Sudur o su patlak olsa duramazsın shotcum arada kafanı bayağı aşağı ey akar ama riske atma 2dk acile git baksınlar ne var yani bukadar üseniyorsun

Zar yırtılınca dehşet bir çınlama olur kulağında duramazsın
Annemin yırtılmıştı ağlıyordu sesten ve ağrıdan kaza geçirmişti ağır bir darbe almıştı
Yani suya dalmakla sanmıyorum kaldı ki Ağrın o derece değildir

Şakaya gelecek bir konu değil bu shot. Benim çocukken geçirdiğim kabakulak sağ kulağımda ciddi hasar bırakmış yaşım küçük olunca fark edilemedi de. Şimdi işitme kaybı var. Ciddi problem yaşıyorum bu yüzden.

Doktora git ne olur ne olmaz.

Zarlarımızı sevelim, sahip çıkalım.

off bütün espriler yapılmış resmen sona kaldım bir şey kalmamış bana
geçmiş olsun şat, bence kulak zarına bir şey olmamıştır olsaydı şiddetli ağrın olurdu.. sen yine bayramdan sonra bir doktora git de küçük işten büyük sonuçlar olmasın allah korusun..

Çok şükür gelmemiş kavunum, zarım sağlam.

Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…