Zara bir şey olmuş mudur? :(

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
548
Hanımlar merhaba.

İçime sinmediği için burada da sorayım dedim. Bir süredir tatildeyim, her şey gayet güzel gidiyor. Ancak dün biraz canımı sıkan bir şey oldu.

Dün yine her zamanki gibi denize daldığımda (ki diklemesine, tabana doğru değil tabana paralel daldım) önce kulağım poffladı, ben hemen yüzeye çıktığımda da denge kaybı oldu. Kıyıya çıktıktan sonra bir süre ağrı devam etti, sonra o büyük ağrı geçti. Sadece yutkunduğumda poff oluyor kulağımda.

Akşam eve geldiğimde kulak zarımın delindiğini düşündük ama çok da delinmiş gibi değil. Bayram günü üstelik bu sıcakta hastaneye gitmek de çok istemiyorum, şu anda ağrı falan bir şey yok.

Kulağında ani dalmadan vs bu tip bir şey olan oldu mu, birkaç gün daha bekleyip geçmezse gideyim diyorum.

Zara bir şey olmuş olabilir mi? Zarı deldiysem uzun iş çünkü o

Eh yani shot sende bunu yaparsan :) doktora git cancağızım. Bence zardan ziyade basıncın yaratmış olduğu bir durum. Geçmiş olsun.

Ben bunu sürekli yaşıyorum aslında. Denge kaybının da basınçtan kaynaklandığını düşünüyorum.

Umarım iyisindir. Riske atmaya değmez. Muğlaya doğrucaaaa, bizi de bilgilendir. Merak ederiz.

sanırım basınç yüzünden..
zar yırtılması baya acı veridir sornrasında özellikle

Eh yani shot sende bunu yaparsan :) doktora git cancağızım. Bence zardan ziyade basıncın yaratmış olduğu bir durum. Geçmiş olsun.
:) Benim acı eşiğim yüksek, o yüzden genelde sonradan gidiyorum doktora. Burnum çatladığında üç gün sonra "ya bu şişlikler ve morluklar gitmedi?" diye gitmiştim doktora

Ben bunu sürekli yaşıyorum aslında. Denge kaybının da basınçtan kaynaklandığını düşünüyorum.

Umarım iyisindir. Riske atmaya değmez. Muğlaya doğrucaaaa, bizi de bilgilendir. Merak ederiz.
Ben de basınçtan olduğunu düşünüyorum aslında da içime sinmedi şimdi.

sanırım basınç yüzünden..
zar yırtılması baya acı veridir sornrasında özellikle
Sonrasında ağrı bir süre oldu geçti, öyle devamlı bir ağrı yok.

Ben bu sekilde uzun süre ağrı çektim. 2 3 gun her yutkunduğumda slap salap ses geldi kulağımdan bigün yatarken fıssss diye su aktı gitti kulağımdan ağrı ile ve geçti gitti.

Çok güzel fake atmışsın başlıkta seni kutluyorum ahahhahahahaha

Bence koş bir hastaneye. Belki klimalı falandır, ferahlarsın.

Aşırı basınç olmuş.
Doktora gitmende yarar var shot

Arkadasim zarı delindiği halde bir iki gün dolaşmıştı. Sonra agrisi ortaya çıktı.

Az dikkatli ol

başlıkla konu sahibini ilişkilendirmek konuyu okuyunca mümkün oldu neyse ki..
sanmıyorum patlayacağını falan su kaçmış olabilir..
daha önce kulak probleminiz var mıydı..
eşim tıpasız dalmayı bırakın denize giremez mesela..

Ben bu sekilde uzun süre ağrı çektim. 2 3 gun her yutkunduğumda slap salap ses geldi kulağımdan bigün yatarken fıssss diye su aktı gitti kulağımdan ağrı ile ve geçti gitti.
İnşallah öyle bir şeydir.

Çok güzel fake atmışsın başlıkta seni kutluyorum ahahhahahahaha

Bence koş bir hastaneye. Belki klimalı falandır, ferahlarsın.
Sen nerelerdesin ya? Yokluğunda baktım durdum yakınlarda girmiş misin foruma diye. İyi mi her şey?

Ayrıca feyk falan atmadım hanım, ne yani, o zar değil mi? Kulağımda olunca daha mı önemsiz oluyor hıh

Aşırı basınç olmuş.
Doktora gitmende yarar var shot

Arkadasim zarı delindiği halde bir iki gün dolaşmıştı. Sonra agrisi ortaya çıktı.

Az dikkatli ol
Pff. Teşekkürler

Daha önce kulak sorunum oldu ama senelerdir sıkıntı yok. Doktor raporuyla tüplü dalış da yapıyorum, tramplenden de atlıyorum tekneden de. Hiçbirinde sıkıntı olmadı.

S shot bir başlığa baktım, bir de rumuzla fotoğrafa. Sonra da Bono gibi bastım kahkahayı.

Edit: konu ile ilgili bilgim yok umarım zar iyidir. Yazmamın tek faydası gündeme sokmak olsun bari konuyu.

Yolunda yolunda iş güç daldım gittim öyle. Oturum açmadan okuyordum, şifremi unutmuştum falan ama söz konusu zarın olunca dayanamadım koştum geldim.

Ya ama niye ki, yani kulağımda da zar var ve zarar görmüş olabilir. Onu niye iteliyorsunuz, dışlıyorsunuz, örseliyorsunuz?
Daha devam ederim de sonra geyikten cımbızlanmiiim. Geçmiş olsun efenim zar önemli zarlarımıza iyi bakalım

Acile gidebilirsin iki dakikalık iş zarın kontrolu geçmiş olsun inşallah bişey yoktur ama eğer ki zarar görmüşse sudan koruman lazım kulağını onun için ihmal etme bir görün derim ben de

Başlık ve nick uyumsuzluğuna şok olanlardanım "yokh artık shot da bunu yazarsa.... " diye açtım konuyu

Zaten suya sokmuyorum artık kafamı, kurbağa gibi kafa dışarıda yüzüyorum.

Başlık ve nicke gelince, sonuçta yazdığımda yanlış bir şey yok değil mi ama? Yani kulak zarı neticede kendisi

Tam anlattığın olay benimde başıma gelmişti yıllar önce. Büyük bir acı çektim sonra geçti ve kulağımdan burnumu tkayınca fıss diye ses geliyordu. Dra gittim zar yırtılmış maalesef. Yama yaptılar kulak zarıma. Uyusturucu iğnesi korkunçtu hiç bir zaman unutmayacağım o acıyı( dra yaptırmassam ne olur demiştim baş dönmesi denge kaybı olur demişti. 1 ay sonra kontrolde kapanmıştı yırtık. Belki ufak yırtıklar kendiliğinden kapanır ama ya büyükse. Bence acil dra gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…