:) Benim acı eşiğim yüksek, o yüzden genelde sonradan gidiyorum doktora. Burnum çatladığında üç gün sonra "ya bu şişlikler ve morluklar gitmedi?" diye gitmiştim doktoraEh yani shot sende bunu yaparsan :) doktora git cancağızım. Bence zardan ziyade basıncın yaratmış olduğu bir durum. Geçmiş olsun.
Ben de basınçtan olduğunu düşünüyorum aslında da içime sinmedi şimdi.Ben bunu sürekli yaşıyorum aslında. Denge kaybının da basınçtan kaynaklandığını düşünüyorum.
Umarım iyisindir. Riske atmaya değmez. Muğlaya doğrucaaaa, bizi de bilgilendir. Merak ederiz.
Sonrasında ağrı bir süre oldu geçti, öyle devamlı bir ağrı yok.sanırım basınç yüzünden..
zar yırtılması baya acı veridir sornrasında özellikle
Ben bu sekilde uzun süre ağrı çektim. 2 3 gun her yutkunduğumda slap salap ses geldi kulağımdan bigün yatarken fıssss diye su aktı gitti kulağımdan ağrı ile ve geçti gitti.Hanımlar merhaba.
İçime sinmediği için burada da sorayım dedim. Bir süredir tatildeyim, her şey gayet güzel gidiyor. Ancak dün biraz canımı sıkan bir şey oldu.
Dün yine her zamanki gibi denize daldığımda (ki diklemesine, tabana doğru değil tabana paralel daldım) önce kulağım poffladı, ben hemen yüzeye çıktığımda da denge kaybı oldu. Kıyıya çıktıktan sonra bir süre ağrı devam etti, sonra o büyük ağrı geçti. Sadece yutkunduğumda poff oluyor kulağımda.
Akşam eve geldiğimde kulak zarımın delindiğini düşündük ama çok da delinmiş gibi değil. Bayram günü üstelik bu sıcakta hastaneye gitmek de çok istemiyorum, şu anda ağrı falan bir şey yok.
Kulağında ani dalmadan vs bu tip bir şey olan oldu mu, birkaç gün daha bekleyip geçmezse gideyim diyorum.
Zara bir şey olmuş olabilir mi? Zarı deldiysem uzun iş çünkü o
Çok güzel fake atmışsın başlıkta seni kutluyorum ahahhahahahahaHanımlar merhaba.
İçime sinmediği için burada da sorayım dedim. Bir süredir tatildeyim, her şey gayet güzel gidiyor. Ancak dün biraz canımı sıkan bir şey oldu.
Dün yine her zamanki gibi denize daldığımda (ki diklemesine, tabana doğru değil tabana paralel daldım) önce kulağım poffladı, ben hemen yüzeye çıktığımda da denge kaybı oldu. Kıyıya çıktıktan sonra bir süre ağrı devam etti, sonra o büyük ağrı geçti. Sadece yutkunduğumda poff oluyor kulağımda.
Akşam eve geldiğimde kulak zarımın delindiğini düşündük ama çok da delinmiş gibi değil. Bayram günü üstelik bu sıcakta hastaneye gitmek de çok istemiyorum, şu anda ağrı falan bir şey yok.
Kulağında ani dalmadan vs bu tip bir şey olan oldu mu, birkaç gün daha bekleyip geçmezse gideyim diyorum.
Zara bir şey olmuş olabilir mi? Zarı deldiysem uzun iş çünkü o
İnşallah öyle bir şeydir.Ben bu sekilde uzun süre ağrı çektim. 2 3 gun her yutkunduğumda slap salap ses geldi kulağımdan bigün yatarken fıssss diye su aktı gitti kulağımdan ağrı ile ve geçti gitti.
Sen nerelerdesin ya? Yokluğunda baktım durdum yakınlarda girmiş misin foruma diye. İyi mi her şey?Çok güzel fake atmışsın başlıkta seni kutluyorum ahahhahahahaha
Bence koş bir hastaneye. Belki klimalı falandır, ferahlarsın.
Pff. TeşekkürlerAşırı basınç olmuş.
Doktora gitmende yarar var shot
Arkadasim zarı delindiği halde bir iki gün dolaşmıştı. Sonra agrisi ortaya çıktı.
Az dikkatli ol
Daha önce kulak sorunum oldu ama senelerdir sıkıntı yok. Doktor raporuyla tüplü dalış da yapıyorum, tramplenden de atlıyorum tekneden de. Hiçbirinde sıkıntı olmadı.başlıkla konu sahibini ilişkilendirmek konuyu okuyunca mümkün oldu neyse ki..
sanmıyorum patlayacağını falan su kaçmış olabilir..
daha önce kulak probleminiz var mıydı..
eşim tıpasız dalmayı bırakın denize giremez mesela..
İnşallah öyle bir şeydir.
Sen nerelerdesin ya? Yokluğunda baktım durdum yakınlarda girmiş misin foruma diye. İyi mi her şey?
Ayrıca feyk falan atmadım hanım, ne yani, o zar değil mi? Kulağımda olunca daha mı önemsiz oluyor hıh
Ya ama niye ki, yani kulağımda da zar var ve zarar görmüş olabilir. Onu niye iteliyorsunuz, dışlıyorsunuz, örseliyorsunuz?
Eksik olmaYolunda yolunda iş güç daldım gittim öyle. Oturum açmadan okuyordum, şifremi unutmuştum falan ama söz konusu zarın olunca dayanamadım koştum geldim.
Daha devam ederim de sonra geyikten cımbızlanmiiim. Geçmiş olsun efenim zar önemli zarlarımıza iyi bakalımYa ama niye ki, yani kulağımda da zar var ve zarar görmüş olabilir. Onu niye iteliyorsunuz, dışlıyorsunuz, örseliyorsunuz?
Teşekkür ederim. Umarım zarar görmemiştir
Daha devam ederim de sonra geyikten cımbızlanmiiim. Geçmiş olsun efenim zar önemli zarlarımıza iyi bakalım
Zaten suya sokmuyorum artık kafamı, kurbağa gibi kafa dışarıda yüzüyorum.Acile gidebilirsin iki dakikalık iş zarın kontrolu geçmiş olsun inşallah bişey yoktur ama eğer ki zarar görmüşse sudan koruman lazım kulağını onun için ihmal etme bir görün derim ben de
Başlık ve nick uyumsuzluğuna şok olanlardanım "yokh artık shot da bunu yazarsa.... " diye açtım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?