• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zar Zor

gofrettt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
7
15
3
36
Bazi kiz kardeslerimizin bu yolu seçtigini duymustum ama konuyla ilgili hiçbir sey okumamistim.
Burada bir erkegi sevip, bedenini ruhunu veren kiz kardeslerimizin mesajlarini okudum. Kizmadim, kizamadim. Her ne kadar bunu bir hata olarak gorselerde ben ortada bir hata goremedim. Evet zarini diktirip "aslinda ben hiç sevismedim" demek, bir yalan. Bunu yapmak yerine mucadele edilmesini
kim istemez ki? Peki bacak aranda olan bir zarin davasini guden bir davar surusuyle nasil mucadele edebilirsin ki? çok zor. Askta zor, kolay bir sey olsaydi bakire olmadigin
için ertesi gun seni babanin evine goturecek bir adami sevme de diyebilirsin, ama o kadar kolay degil iste.

Peki durustluk nedir? "bazi kadinlarin" erkeklerin elinin kiri olmasi mi? ilk kani doken olmayi istemek mi?

Son olarak, burada kizdigim bir sey varsa o da koseye sıkışmış insanlari, bakire kalmayi basirmis arkadaslarimizin acimasizzca, son derece yukardan bakarak kizmalari ve elestirmeleridir.

Kinadigin sey basina gelmeden ölmezsin.

Bazi kiz kardeslerimizin bu yolu seçtigini duymustum ama konuyla ilgili hiçbir sey okumamistim.
Burada bir erkegi sevip, bedenini ruhunu veren kiz kardeslerimizin mesajlarini okudum. Kizmadim, kizamadim. Her ne kadar bunu bir hata olarak gorselerde ben ortada bir hata goremedim. Evet zarini diktirip "aslinda ben hiç sevismedim" demek, bir yalan. Bunu yapmak yerine mucadele edilmesini
kim istemez ki? Peki bacak aranda olan bir zarin davasini guden bir davar surusuyle nasil mucadele edebilirsin ki? çok zor. Askta zor, kolay bir sey olsaydi bakire olmadigin
için ertesi gun seni babanin evine goturecek bir adami sevme de diyebilirsin, ama o kadar kolay degil iste.

Peki durustluk nedir? "bazi kadinlarin" erkeklerin elinin kiri olmasi mi? ilk kani doken olmayi istemek mi?

Son olarak, burada kizdigim bir sey varsa o da koseye sıkışmış insanlari, bakire kalmayi basirmis arkadaslarimizin acimasizzca, son derece yukardan bakarak kizmalari ve elestirmeleridir.

Biz istemedikçe erkek hiç bir halt yiyemez ayrıca sevişmek suç değil konu oda değil yaptığının arkasında dik durmak aldığın karar var sonuçta erkeğe evet diyendin ee şimdi o erkeğe kendini hediye gibi köle gibi sunmak nedir niye kutsal görüyorsunuz onları ? Kadınlar ikinci sınıfsa sahtekatlardan dolayıdır burdaki kişilerin bdv deki konularını da gördük sonra apar topar sildirmeler. Cinselliği yaşayan kişi için demek ki sorun değil bekaret aynı kafadan biri ile evlen uyumlu çift ol zira bakire olmadan evlenen çok ha yüzüne mi vurucak o zaman yallah yol orada ailem var demeyin yaşarkende vardı sonradan peydah olmadı aileniz. Sonra erkek milletide abuk sabuk konuşuyor sakız ediyor

Son söylediğin buranın klasiği peygamber efendimizin sözü de bir de islamiyet de kul hakkına bak sadece bi kısımını felan değil

bir takmışsınız toplumsal baskı,namusu bacak arasında arayan davar sürüsü falan filan.her şeyi yaşıyosunuz ediyosunuz iyi güzel banane yada kimene bundan ammavelakin başınız sıkışınca odoktoramı diktirsem napsam dediğinizdemi aklınıza geliyo bu baskılar. siz yaşıyacağınızı yaşıyosunuz başınız dara düşünce aileme ne derim nasıl evlenirim diye neden önemsiyosunuz. noluyoda 180 derece ters açı yapıyosunuz.siz çok medenisiniz ya o zaman ilerde kendi kız çocuğunuzu bırakın istediğiyle evlenmeden istediğini yaşasın çocukta aldırsın olmadı aldıramadı doğurur atar bir yere hadi atmadı aslanlar gibi bakıcak bazılarının deyimiyle.o iş öyle kolay olmuyor işte yok öyle bir dünya bu aykırılık niye ben anlamıyorum.erkeklere hiç birşey olmuyo olan kadına oluyo arkadaş 18 yaşında okula eğitime gitmesi gerekirken kucağında bir bebekle kalakalıyor malesef.ben bunları bile bile nasıl kızıma derimki olabilir çok normal kimle isiyosan dilediğini yaşa kendi başıma gelmesini istemediğim bir olayı bir başka annenin evladına nasıl diyebilirim evlilik dışı ilişki çok normal diye.hiç normal değil bende hiç medeni değilim kusura bakmayın.

Sakin ol sampiyon, ben bakireyim. hem de en dikissizinden. gun gelir de boyle bir sey yasarsam, bekarete onem vermeyen ciddi bir iliskim olursa yasarim. zar parçasina onem verdigimden degil, ikiyuzluluge tahammulum olmadigindan. ve tabii ki yaptigimin arkasinda durarak devam ederim hayatima. ama herkesin bununla mucadele edecek gucu olmayabilir ben biraz empati yapalim dediydim ama kime ne anlatiyorum ki. evlilik disi iliski bir kadinlara yasak , anormal. Emin ol çok az insan kizina "kizim git istediginle sevis" der. Zaten kiz da annesinin babasinin rizasina almaz. Umarim sizin kiziniz sizin ahlak yargilarinizla buyur ve yasar ama olurda da sizin bakis açinizla bir "hata" yaparsa, doktora kosmak yerine umarim kizinizin arkasinda aslanlar gibi durursunuz. Ve evet dediginiz gibi olan kadinlara oluyor. erkek kafasiyla dusunen kadinlar, biraz kadin kafasiyla dusunmeye baslarsa, olan kadinlara olmayacak.

O son cumlencümle bayoldimm

kınamak çok günah sadece bunun doğruluğunu söyleyebilirim.Kızlarımızı bu yalana itenler suçsuzmu?

kınamak çok günah sadece bunun doğruluğunu söyleyebilirim.Kızlarımızı bu yalana itenler suçsuzmu?

Çok saçma cinsellik iki kişinin kararı olmuyorsa yol ayrılır cinsellik var diye köle değil kimse kimseye. Yaşarken ailen toplum umurunda değilse evlenince de olmasın ? illa zar beyinli biri ile de evlenmek zorunda değiliz ha evlencez sevişeyim bari mantığı var ise bak aman bu kötü

Back
X