Zar yapısı olarak normal olanlar hangisi?

aleyna_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
2
0
1
24
Ben kızlık zarı hakkında bilgi edinmek kendimi tanımak istedim. Biraz araştırma yaptım. Kendi zarım, normalde olanlardan farklı çıkıyor bu yüzden endiselendim. İlk sıradan üçüncü gibi görünüyor. Başta hasar görüp yırtıldı mi diye endişelendim ama böyle içe göçük garip bir yapısı var. Bu normal mi, sırf bunu sormak için jinekologa gidilir mi? Ben zarımı görmek istemiştim ama bu yapıda zar yok gibi içe göçük.
1000128390.webp

Ben kızlık zarı hakkında bilgi edinmek kendimi tanımak istedim. Biraz araştırma yaptım. Kendi zarım, normalde olanlardan farklı çıkıyor bu yüzden endiselendim. İlk sıradan üçüncü gibi görünüyor. Başta hasar görüp yırtıldı mi diye endişelendim ama böyle içe göçük garip bir yapısı var. Bu normal mi, sırf bunu sormak için jinekologa gidilir mi? Ben zarımı görmek istemiştim ama bu yapıda zar yok gibi içe göçük. Eki Görüntüle 3574484
Yani neden buna kafanızı taktınız şüphelendiğiniz bi durumla mı karşılaştınız. Eğer gerçekten çok sıkıntı ediyorsanız tabiki de bi doktora danışabilirsiniz

Yani neden buna kafanızı taktınız şüphelendiğiniz bi durumla mı karşılaştınız. Eğer gerçekten çok sıkıntı ediyorsanız tabiki de bi doktora danışabili
İnternette okumuştum bu yazıyı zar çeşitleri diye benimkini merak ettim anormallik var mı diye bazıları anormalmis ve cinsel ilişkide ağrı yapıyormuş. Öyle bir durum olmaması için önceden tespit edip doktora gitmek istedim ama apayrı görünüyor bu üçüncü gibi hiç zar yokmuş gibi, hiç zar olmaması normal mi ki

İnternette okumuştum bu yazıyı zar çeşitleri diye benimkini merak ettim anormallik var mı diye bazıları anormalmis ve cinsel ilişkide ağrı yapıyormuş. Öyle bir durum olmaması için önceden tespit edip doktora gitmek istedim ama apayrı görünüyor bu üçüncü gibi hiç zar yokmuş gibi, hiç zar olmaması normal mi ki
Zar öyle bizim görebileceğimiz kadar aşığada değil ki ama doktor kontrolün de ancak belli olan bişey ve bence hiç kafanıza bunu takmayın dediğim gibi eğer çok takacaksanız da bi doktora danışabilirsiniz

Back
X