zangır zangır titredim ama nihayet bitti atlattım...

tiviti

GELDİN DÜNYAMIZ OLDUN...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
842
6
41
nihayet bugün saat 1 de genel anestezi altında rahim filmim çekildi ama beni hazırlarlarken ve o masaya yattığımda zangır zangır titriyodum anestezili olacağıma rağmen
hayatımda ilk defa narkoz aldım çok tuhaf bi duygu yaklaşık yarım saat sonra uyanmışım uyandığında sarhoş gibiydim
Allah ıma şükürler olsun hiç ağrım sızım olmadı ve en önemlisi de her iki tüpüm de açıkmış ve rahmim düzgünmüş şükürler olsun Allah ıma...
bebeğime bi adım daha yaklaştığımı hissediyorum....
bütün isteyenler bi gün minik kelebeklerine kavuşur inşallah...amiin...a.s.:nazar:

nihayet bugün saat 1 de genel anestezi altında rahim filmim çekildi ama beni hazırlarlarken ve o masaya yattığımda zangır zangır titriyodum anestezili olacağıma rağmen
hayatımda ilk defa narkoz aldım çok tuhaf bi duygu yaklaşık yarım saat sonra uyanmışım uyandığında sarhoş gibiydim
Allah ıma şükürler olsun hiç ağrım sızım olmadı ve en önemlisi de her iki tüpüm de açıkmış ve rahmim düzgünmüş şükürler olsun Allah ıma...
bebeğime bi adım daha yaklaştığımı hissediyorum....
bütün isteyenler bi gün minik kelebeklerine kavuşur inşallah...amiin...a.s.:nazar:

canım yanlış hatırlamıyorsam sen bir düşük yapmıştın değil mi?ne kadar zamandır bekliyorsun?

Geçmiş olsun canım, neyseki çektiğin tüm bu eziyet ve sıkıntıya değmiş.
Rahim filmi sonrası hamile kalma şansı artar derler a.s.

ay cok sevindim canim ya
en kisa zamanda insallah bebegine saglikla sihatle yaklasirsin bebegini kucagina kollarina aldigin gunleri de yazarsin
cok gecmis olsun

canım yanlış hatırlamıyorsam sen bir düşük yapmıştın değil mi?ne kadar zamandır bekliyorsun?
evet canım doğru hatırlıyosun
mayıs 2007 de düşük yapmıştım ben 1 ay korunduk ardından bekliyorum işte buay klomen kullanıyorum bakalım nolacak
benim için dua edin arkadaşlarım olur mu?

geçmiş olsun tiviticiğim.çok şükür atlattın.ayrıca tüplerin açık olmasına sevindim.
sıra sadece sabırlı olmaya ve beklemeye geldi.bol şanslar kendine iyi bak

mayıs 2007 de düşük yapmıştım ben 1 ay korunduk ardından bekliyorum işte buay klomen kullanıyorum bakalım nolacak

çok çok geçmiş olsun bak ne güzel :) için rahatlamıştır biraz.psikolojinin iyi olması çok önemli.inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla allah sana bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...:)

canım bende şubat 2007'de düşük yaptım,3 ay korundum ama hala bekliyorum malesef..doktorum 1 yıl olmadan tedaviye başlamak istemiyor,birde rahimde iltihaplanma var bende önce ondan kurtulmam lazım..sanırım bizim durumumuz psikoljik canım,çünkü biz bunu 1 kez başardık...hep umutlu olup dua etmeliyiz..rabbim tez amanda seni meleğine kavuşturesun canım..bundan sonra sende dualarımdasın...

canım bende şubat 2007'de düşük yaptım,3 ay korundum ama hala bekliyorum malesef..doktorum 1 yıl olmadan tedaviye başlamak istemiyor,birde rahimde iltihaplanma var bende önce ondan kurtulmam lazım..sanırım bizim durumumuz psikoljik canım,çünkü biz bunu 1 kez başardık...hep umutlu olup dua etmeliyiz..rabbim tez amanda seni meleğine kavuşturesun canım..bundan sonra sende dualarımdasın...
canım benim yaa çook teşekkür ederim
evet haklısın biz bir kere hamiş olduk yine olucaz Allah ın izniyle...

canım benim geçmişler olsun...
bize ii haberlerle döndün.. gözün aydın....
bak gör bu ay hemen hamiş oluvereceksin... biçok arkadaş rahim filminden sora hemen hamiş oldular .... darısı başına...hadi hayırlısı...

cts en geç saat 1 de dükkanda ol cnm
anuşka ablam bizi götürecekŞeniz
canım çok özür dilerim ben gelemiycem galibe bizim eve doğalgaz döşeniyo
ama çokistiyodum gelmeyi
inşallah bidahaki sefere canım bana kızmayın olurmu miracım

Tiviti geçmiş olsun.
Rahim filminden sonra hamile kalana çok rastlanıyor belki biliyorsundur.
İnşallah kısa zamanda kavuşursun canım.

Siz şanslısınız bize göre en azından bi kez başarmışsınız,yine yapabilirsiniz.

geçmiş olsun tiviticim. o kadar, anestezi ile yapma denildi ama bakıyorum yine anestezi almışsın, neyse umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun.

canım hayırlı olsun ohh rahim filminide hayırlısıyla atlattın hayırlılara vesıle olsun inşaallah

tiwiticim gecmıs olsun canım...benımde en buyuk korkum doktorumun benden rahım fılmı ıstemesı..kafamçokkarıştıınsallah bıran once mutlu haberler verırsın bıze..:dance:

sevgıler..a.s.

Tiviti canım geçmiş olsun atlattın artık inşallah en kısa zamanda hamiş olursun:dance:

X